Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
17-05-07, 21:33
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να ρωτησω , εγω που φοραω βαρελακι simota , το εβγαλα πριν κανα μηνα και την φυσηξα με πιστολι , σαν και αυτο που εχουν στα βενζιναδικα. Εκανα βλακεια? πρεπει να παρω καθαριστηκα?
|
|
|
|
17-05-07, 21:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
πρέπει.εγώ που φοράω πανελάκι της Jr μέσα στο φιλτροκούτι και το πλένω περίπου στα 8000 χιλ παρατηρώ το εξής: από την κάτω πλευρά είναι κατάμαυρο αντί για μπλέ που είναι όταν το καθαρίσεις.επιπλέον όταν το καθαρίζω κάνω το εξής : το βάζω κάτω από τη βρύση και μετά γεμίζω ένα μακρόστενο μπολάκι που χωράει μέσα ίσα ίσα με νερό ίσα ίσα να το καλύπτει.ρίχνω μέσα το ειδικό ''σαπούνι'' καθαρισμού και κουνάω το φίλτρο δεξιά αριστερά.
το αφήνω μέσα περίπου 2 ώρες και μετά το βγάζω και το ξεπλένω καλά με νερό.στη συνέχεια το αφήνω να στεγνώσει φυσικά μία μέρα ή δύο ανάλογα την υγρασία και τη ζέστη.
αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν βγάλω το φίλτρο,στο λεκανάκι μέσα εκεί ακριβώς που ήταν το φίλτρο έχει καθήσει στον πάτο χώμα/σκόνη.άρα όσο και να το φυσίξεις αν δεν το πλήνεις δεν καθαρίζει και φυσικά δεν αποδίδει το μέγιστο!
|
18-05-07, 00:31
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αυτή είναι σωστή διαδικασία! Οι 2 ώρες μου φαίνονται υπερβολικές Κώστα! Όχι ότι κάνουνε κακό! Απλά στις οδηγίες της Green λέει ένα τέταρτο. Και επίσης μετά το στέγνωμα βάζεις και ένα ειδικό λαδάκι-spray για περισσότερη παρακράτηση σκόνης! Μερικοί λένε ότι δεν πρέπει να την φυσάς γιατί χαλάει! Οι οδηγίες πάντως λένε, για χρήση αέρα στην αρχή ώστε να φύγουν τα πολλά! Δεν ξέρω βέβαια και τι υλικό έχει το βαρελάκι. Υποθέτω ψιλό πλέγμα και όχι σφουγγάρι...
|
18-05-07, 10:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Η χρηση πεπιεσμενου αερα σε φιλτροχοανες γαζας οπως οι Κ&Ν JR κλπ ειναι καταστροφικες γιατι καταστρεφουν την ομοιομορφη πλεξη της γαζας.
Οι οδηγιες συστηνουν τη χρηση ενος πινελου με ηρεμες κινησεις ωστε να φυγουν τα χοντρα στερεα σκουπιδια και επειτα την διαδικασια που ειπε ο Μιχαλης παραπάνω.
Τωρα σε φιτροχωανες με σφουγγαρι δεν τα χαλαει καθολου και επιταχυνει τη διαδικασια στεγνωματος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
18-05-07, 11:39
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Συγγνωμη , επειδη γραψατε πολλα και μπερδευτικα , εγω τι πρεπει να κανω , τελικα???
|
18-05-07, 11:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Φιλε μου πρεπει να επισκευτεις ενα καταστημα με αξεσουαρ και να προμηθευτεις ενα καθαριστικο σετ για την χωανη σου αναλογα με τον τυπο της. Μονο ετσι θα εισαι σιγουρος οτι θα εχεις πραξει το σωστο.
Αν ειναι τυπου γαζας μπορεις να την πλυνεις με σαμπουαν και να την ξεβγαλεις αλλα και παλι θα πρεπει να αγορασεις ενα σπρευ με λαδι για φλιτρα αερα για να την ψεκασεις οπότε καλυτερα να παρεις το κιτ που ειναι ολοκληρωμενη λυση.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
18-05-07, 12:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Φιλε μου πρεπει να επισκευτεις ενα καταστημα με αξεσουαρ και να προμηθευτεις ενα καθαριστικο σετ για την χωανη σου αναλογα με τον τυπο της. Μονο ετσι θα εισαι σιγουρος οτι θα εχεις πραξει το σωστο.
Αν ειναι τυπου γαζας μπορεις να την πλυνεις με σαμπουαν και να την ξεβγαλεις αλλα και παλι θα πρεπει να αγορασεις ενα σπρευ με λαδι για φλιτρα αερα για να την ψεκασεις οπότε καλυτερα να παρεις το κιτ που ειναι ολοκληρωμενη λυση.
|
Οταν την ανοιξα ειδα οτι εχει σφουγγαρι μαζι με μεταλο...
|
18-05-07, 17:25
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Οταν την ανοιξα ειδα οτι εχει σφουγγαρι μαζι με μεταλο...
|
Τυπου γαζας ειναι το βαρελακι.Καλα ρε τρελε το φυσηξες με αέρα;Γιατι δεν με ρωτας;Σου είπα ότι εχω και τα καθαριστηκα.Δεν χρειαζεται να τα αγοράσεις.Ετσι την πατησες και με το service.Παρε με τηλ να παμε για κανα καφεδακι να τα πούμε κιολας
18-07-07, 14:16
|
|
|
|
|
|
Παδια , καλημερα! Επειδη με τον σωστο τροπο , εχει να καθαριστει παρα πολυ καιρο , το φιλτρο μου(να πω εδω οτι ειναι τυπου γαζας) και επειδη την Παρασκευη , θα κανω μεγαλο ταξιδι , πηρα τα καθαριστικα της Κ&Ν. Διαβασα προσεκτικα τις οδηγιες και απλα θελω να γραψω τι καταλαβα για να δω εαν θα το κανω καλα. Λοιπον πρωτα βγαζω μ ενα πινελακι , οτι χοντρα υπαρχουν . Επειτα ψεκαζω με το καθαριστικο σπρευ την λερωμενη πλευρα. Πρεπει να ψεκασω και απο την μεσα μερια? Μετα αφου περασουν 10 λπετα , του βαζω χλιαρο νερο με χαηλη πιεση και το ξεπλενο. Αφου τελειωνω , το αφηνω να στεγνωσει καλα και μετα ψεκαζουμε με το λαδι , ολη την επιφανεια του φιλτρου. Αυτα ειναι?
|
|
|
|
18-07-07, 14:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καταρχήν το φίλτρο σου τί μάρκα είναι? Αν δεν ειναι Κ&Ν πρωτον δεν ξέρω αν κανει για την περίπτωση σου, και δεύτερον αν το φίλτρο ειναι ασπρο ή αλλο χρωμα θα στο κάνει κόκκινο!
Αν είναι όντως Κ&Ν, τότε κανεις τα εξής:
1) Βγαζεις τα χοντράδια (αν έχει) με φύσημα ή πινελάκι.
2) Ψεκαζεις με το σαμπουανακι κατα κύριο λόγο την έξω πλευρά του φίλτρου (που εχει την βρωμιά). Αν δεις ότι χρειάζεται και η μέσα, κάνε και την μέσα πλευρα.
3) Γέμισε ένα λεκανακι με χλιαρό νερό και "βάπτισε" το φιλτρακι σου μεσα-εξω μεχρι να φύγουν βρωμιες κτλπ. Αν χρειαστεί (και έχει τόσο πολύ βρώμα) επανέλαβε την διαδικασία δλδ άλλαξε το νερό, ξαναψεκασε το φιλτρο και ξαναβουτα το μεχρι να καθαρίσει.
4) Ασε το φίλτο να στεγνωσει με τελειως φυσικό τρόπο (δλδ όχι μπιστολακια, καλοριφερ κτλπ). Αστο να στεγνωσει όλο το βράδυ.
5) Όταν είναι τελείως στεγνό ψεκασε το με το λαδακι μέχρι να καλυψεις όλη την επιφάνεια (μονο την έξω επιφάνεια που δεχεται τη βρωμια). Αστο να στεγνωσει κανενα 20λεπτο και μετα πηγαινε έλεγξε αν εχεις αφησει καποιο σημειο που δεν έχει ψεκαστει λάδι. Είναι εύκολο να το καταλαβεις γιατι όπως είπα το χρωμα του λαδιού ειναι κοκκινο. Αν δεις ότι έχεις ξεχασει καποιο σημείο ξαναψεκασε και αστο να στεγνωσει παλι κανενα 20λεπτο.
5) Μολις τελειωσεις με ολα τα ανωτερω, πηγαινε επανατοποθετησε το στο φιλτοκούτι και καλά γκάζια...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17958212 seconds (83,33% PHP - 16,67% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|