Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 197
καθαρισμος η οχι?
ηρθε η ωρα για το service στο κορολακι μου,(τρεμε τσεπη),εκτος απο τα κλασικα λαδια,φιλτρο,μπουζι,ελεγχο, να ζητησω απο την toyota να μου καθαρισουν την πεταλουδα????χρειαζεται???
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
Η πεταλούδα φίλε δε χρειάζεται κάποιο καθάρισμα (τουλάχιστον απ όσο ξέρω). Αν αναλογιστείς ότι αυτό που περνάει από μέσα της είναι ο εισερχόμενος στη μηχανή αέρας, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα για να τη λερώσουν...
τώρα αν εννοείς καθάρισμα του Air Flow Meter, τότε μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, με μια μπατονέτα, λίγο οινόπνευμα και πολύ προσοχή!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Δύναμη Σεβασμού: 272
απαντηση
Κι ομως η πεταλουδα και ολο το σωμα του Venturi πιανει παρα πολυ βρωμα μεσα και σε σπανιες περιπτωσεις προκαλει μικροαρρυθμια στο ρελαντι...Πες τους να στη καθαρισουν δε προκειται να σε χρεωσουν 1 λεπτο δουλεια ειναι...Μπορεις να το κανεις και μονος ειναι παρα πολυ ευκολο, βγαλε το σωληνα της εισαγωγης που παει στο φιλτροκουτι παρε καθαριστικο σπρευ και ριχτου για να δεις και μονος σου τη βρωμα που πιανει η πεταλουδα...Προσοχη στην επιλογη του σπρευ...
Δύναμη Σεβασμού: 191
ο καθαρισμος της πεταλουδας πρεπει να γινεται μια στο τοσο γιατι οι αναθυμιασεις λαδιου που γυριζουν στην εισαγωγη λερωνουν το air flow meter με αποτελεσμα να μη διαβαζει σωστα ο μετρητης αερα. ασε που καθαρη εισαγωγη = λιγοτερη καταναλωση.
Δύναμη Σεβασμού: 238
Για τον καθαρισμό της πεταλούδας - πέρα απο το καθαρισμα της χοντρής βρωμιάς με πανι και spray - ισχύει οτι πρέπει να ψεκάσω την πεταλουδα με την μηχανή αναμένη ?