Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
15-02-07, 14:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φθαρμένες συνήθως θεωρούνται αυτές που δεν διαβάζονται εύκολα τα στοιχεία τους, π.χ. σε περίπτωση που έχουν ξεβάψει τα γράμματα και οι αριθμοί... Στο παλιό αυτοκίνητο του πατέρα μου που συνέβαινε αυτό, τον είχαν σταματήσει αρκετές φορές και του είχαν πει να τις αντικαταστήσει...
15-02-07, 15:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βρε παιδιά,μην μπερδεύεστε.Ξεβίδωμα,τοποθέτηση στην αποθήκη,δήλωση απώλειας στο οικείο Α.Τ. και μετά Υ.Σ. για έκδοση νέων.
15-02-07, 15:39
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Οπως στα λεει ο Corollaxli και ο Σπυρος. Ή πας και δηλωνεις οτι εχασες την μια απο τις 2 (μουπεσε στον δρομο, μου την εφαγαν, κ.λ.π.) ή αν δεν θελεις να λες ψεματα, βγαλτηνα, δωστην στο σκυλο σου να παιξει για το βραδυ, και το πρωι βαλτην σε μια σακουλα μαζι με την αλλη και πανε στο μηχανολογικο (Διευθυνση μεταφορων). Αν εισαι Θεσσαλονικη ειναι μετα το φαναρι της λαχαναγορας, πριν το δημοσιο ΚΤΕΟ. Κανα 15 Ευρο πρεπει να ειναι η αντικατασταση (τοσο ηταν , δεν ξερω αν αυξηθηκε). Αν ασχοληθει καποια σχολη οδηγων θα πληρωσεις κατι τις παραπανω. Αντικατασταση πινακιδων επεβαλαν και στα αυτοκινητα που ειχαν 6ψηφια νουμερα μονο (δεκαετια του 60) ή και σε αυτα που ειχαν το γνωστο "πουλι" πανω. Υποψη οτι αν σε περιπτωση ατυχηματος καταστραφουν οι πινακιδες και πρεπει να τις αλλαξετε, μπορειται αυτο το κοστος των 15 ευρο να το απαιτησετε απο την Ασφαλιστικη εταιρια.
|
15-02-07, 15:52
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ααααα, ξεχασα, και αυτο.. το θεμα με τις ζημιες των οχηματων απο Αθηνα μπορει να συνεβαινε καποτε, ομως δεν ισχυει πια. Εδω ετσι οπως γιναμε, δεν ξεορυμε ποιος ειναι τι!! Θες πινακιδες ληζινγκ? Αθηναικες? βεριοτικες? πινακιδες ΚΟΗ? οτιναναι!! τωρα αμα πας και παρκαρεις εξω απο γηπεδο, περισσοτερο νομιζω ενδιαφερει το χρωμα του οχηματος, το ποσο ακριβο ειναι, παρα το τι πινακιδες εχει. Απλα για να μην δημιουργηθει καμμια λαθος εντυπωση!!
|
15-02-07, 19:29
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Γιωργο ευχαριστω πολυ.
Τωρα που το λες, λες να βαλω στο πλαστικο πλαισιο της πινακιδας κανενα αυτοκολλητο leasing και να αφησω τις πινακιδες ησυχες..??? πλακα κανω...
Παρεπιπτοντως παρκαρει διπλα στο σπιτι μου χρονια τωρα ενας σκαραβαιος με εξαψηφια πινακιδα!
|
15-02-07, 19:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
κι εγω θα αλαξω πινακιδες το πασχα σε ξανθιωτικες.το θεμα ειναι απλο.πατε στο συγκηνωνιων στην νομαρχια με τισ σπασμενες σας πινακιδες...στην μεση! πληρωνετε 30 ευρο παραβολο και σας βγαζουν νεες...εγω εχω ηδη κλησει τον αριθμο μου και θα ειναι σε 6666
|
15-02-07, 22:01
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Power οι καταυλακιώτες!
Μπράβο κοντοπατριώτη (Αντρέα)....
Σοβαρά πάντως, στη διαδικασία αυτή είχα μπει όταν είχε "εξαφανιστεί" η πινακίδα της μηχανής μου.
Η διαδικασία ήταν ζήτημα 90 λεπτών στον Χολαργό και κάποιες -λίγες- χιλιάδες δραχμές το 1991.
Πάνος.
|
16-02-07, 00:51
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
roy πως εκλεισες το νουμερο που θες?
|
16-02-07, 01:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
αν σκασεις μερικα χαρτινα ολα γινονται.......... εμενα προσωπικα οι καινουριες πινακιδες δεν μου αρεσουν για 1 και μονο λογο, ειναι πολυ ευαναγνωστες με γυμνο ματι απο οτι οι παλιες.
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
16-02-07, 04:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
Αυτες τις μερες αγορασαμε ενα avensis μεταχειρισμενο, με το οποιο εχω ενθουσιαστει, υπαρχει ομως ενα μικρο προβλημα... Το αυτοκινητο εχει αθηναικες πινακιδες και ειμαι απο τη Θεσσαλονικη. Και επειδη υπαρχουν πολλοι ανοητοι που μονο και μονο γι αυτο μπορει να το χαραξουν, κλωτσησουν,κτλ, θα ηθελα να ρωτησω αν και πως γινεται να αντικαταστησω τις πινακιδες με αλλες καινουργιες Θεσσαλονικης ωστε να προλαβω τη βλακεια αυτων των ανοητων. Ξερεις καποιος φιλος την διαδικασια?
|
την βλακεία του μπάμπη του σουγιά κτλ...
Ηχε αλάξει ο πατλερσς μου πρίν απο κάνα χρώνο. δέν είναι δύσκολο αλλά έχει χαρτούρα και ίσος σου πάρει καιρό .
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17107511 seconds (82,99% PHP - 17,01% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|