Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
200 e κληση αφαιρεση πινακιδων κ αδειας
Παλιά 21-02-09, 19:48
Το avatar του χρήστη trd.si
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 245
trd.si είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
200 e κληση αφαιρεση πινακιδων κ αδειας

Ολα αυτα για συν 8 db παραπανω στν θορυβο τς εξατμησης απο 81 στα 89.ΕΛΕΟΣ μονο αυτο θελω μονο να πω.οταν μετρανε μες τν μεση του δρομου κ χωρις εγω να μπορω να δω πως μετρανε αφου πολλες λεπτομερειες παιζουν ρολο στν μετρηση.Δν ξερω κατα ποσο στεκει μια μετρηση στν δρομο.τωρα πρεπει να παω τροχαια να παρω αντιγραφο τς αδειας για να παω στο δημοσιο κτεο να μετρησουν το αμαξι κ μετα να παρω πινακιδες κ αδεια κανα πληρωσω κ 200 ε.ΕΛΕΟΣγια συν 8 db.τοσο ασχετοι ηταν που μου ειπαν οτι φοραω κ φιμε.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 19:53
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε μου δυστηχώς έτσι είναι.όταν βγουν για να γράψουν θα γράψουν.και τα 8 db παραπάνω είναι διαφορά.πάλι καλά να λες.είναι να μη σου κάτσει γιατί άμα σου κάτσει κλάψτα.που σε σταμάτησαν ακριβώς?τις πινακίδες και την άδεια θα τις πάρεις όταν πληρώσεις ή πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες?επίσις το 200 είναι με την έκπτωση 50% που μας κάνουν(λέμε τώρα) ή χωρίς(αυτό για τις 10 μερεςπου λενε)?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 19:54
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

στν λαιμο.ηθελαν νε με γραψουν γιακατι αλλα κατι αλλο δν υπηρχε κ γιαυτο κολλησαν στν εξατμηση....τς πινακιδες κ αδεια μολις παω κτεο δημοσιο παιρνω το οκ τους το παω μετρανε κ αυτοι μου ειπαν κ μου τς δινουν αμεσως 200 ε ειναι κ τα μισα σε 10 εργ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη trd.si : 21-02-09 στις 20:00.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 20:01
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
όπως είπαμε και στο τηλέφωνο για να μετρήσει κάποιος σωστα με το όργανο αυτό πρέπει να ΞΕΡΕΙ! καταρχήν δεν είναι δυνατόν να μετράς στον δρόμο! όποιος έχει δουλέψει τέτοιο όργανο ξέρει ότι ο θόρυβος στον δρόμο βγάζει μερικά db παραπάνω! πρέπει να το έχουν καμια 10αρια cm από την απόληξη της εξάτμισης και σε 45 μοίρες κλίση, αν το βάλουν σχεδόν μέσα μετράει db παραπάνω! επίσης οι στροφές πρέπει νανε σταθερές ! αν πάμε παραπάνω πάλι την πατήσαμε! τέλος αν θέλουμε να γλιτώσουμε χρόνο κτλ μπορούμε (σύμφωνα με όσα έχω ακούσει) να μην υπογράψουμε την κλίση, να πούμε πχ ότι δεν μετράνε σωστά και δεν το δεχόμαστε και να πάμε δικαστικώς. Πολύ πιθανό να κάνει χρόνια το δικαστήριο ή να μην γίνει ποτέ! ή ακόμα και να γίνει να το έχουμε φτιάξει μέχρι τότε! και κάτι άλλο, που ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρει ο ΚΟΚ αυτό το πρόστιμο για θόρυβο από την εξάτμιση? γιατί εγώ δεν το βρίσκω ? και οι νέοι (οι μπλε στρουμφοψάρακες) καλύτερα να πάνε να πιάσουν κανά αναρχικό και κανά κλέφτη και να μας αφήσουν στην ησυχία μας! αλλά το θέμα είναι πως να βγάλουν λεφτά και όχι να κάνουν σωστά την δουλειά τους! τι τους πείραζε τα 8db παραπάνω? τους τρώνε το ψωμί τους? ή τα φυμέ ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ πάντως ΔΕΝ θα υπόγραφα κλήση για τέτοιο θέμα και ειδικά εφόσον το αμάξι έχει περάσει κανονικά ΚΤΕΟ! αν δείτε στο link www.kteohellas.gr πχ αναφέρει ότι αν το αμάξι κάνει θόρυβο το μετράνε με desibelometro!!! πάντως επειδή ξέρω τι *******&*^^&&&^^&^ είναι, όταν πετυχαίνω κανά παρκαρισμένο περιπολικό να κοιμούνται μέσα πχ έξω από πρεσβείες, πάω κοντά ρίχνω μερικά σκασίδια και με τον ήχο πετάγονται!!! τι γέλια έχω ρίξει δεν λέγεται !!! ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ή όταν βλέπω έναν τροχονόμο πχ Κηφισίας και κανει επίμονα νόημα να τρέξω ποιό γρήγορα και το πλακώνω και τουρμπίζω, ρίχνω κανά σκασίδι και κοιτάει καλά καλά, αν θέλει ας έρθει με μετρήσει! άντε σε έφτιαξα λίγο να απαλύνεις τον πόνο σου. Κάτι ξέρω εγώ που δεν πατάω προς τα νότια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 20:05
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

φανταστειτε ποσο ασχετοι ηταν που λεει ο ενας στν αλλο ρε συ φοραει κ φιμε ναι του λεει ο αλλος αλλα ειναι οκ ειναι ημιφιμε ειναι οκ.ΑΑΑΑ ευχαριστω πολυ που ειμαι οκ με τα μαμα κρυσταλλα:fieryde vil
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 20:09
NikiforosGT Offline:
Moderator

έναν φίλο με starlet ep82 μαμά τον είχαν γράψει επειδή έκανε θόρυβο, αλλά αυτός είχε τρύπια εξάτμιση και πολύ χοντρή σωλήνα με χειροποίητο τελικό! τελικά έβαλε την μαμα πάνω και το μέτρησε ξανά στο Ελληνικό και καθάρισε. Αμα με μετρούσαν όταν είχα ξηλώσει καταλήτη με χειροποίητη εξάτμιση και downpipe που εκανε σαν WRC σίγουρα θα έσπαγε το desibelometro! μια φορά παρκαρισμένος σκάνε κάτι άτομα με πολιτικά και μου δείχνουν ταυτότητες και ζητάνε να ελέγχουν το αμάξι, ήταν ασφαλίτες. Βλεπουν μοτερ και το i/c από πάνω και μου λένε καλά από πάνω έχει το ψυγείο??? LOL!!!!! τους είπα τι είναι και θέλανε να δούνε αν το έχω και δηλωμένο! καλά που το είχα βέβαια, και έτυχε να έχω μαζί μου ασύρματους PMR. Και μου λένε τι τα θες αυτά? τους λεω μιλάω με φιλους μου και λέει δεν πιστεύω να ακούς την αστυνομία ε? του λέω τι ειναι τα PMR και μου λέει είναι νόμιμο να τα έχεις? LOL!!!! μετά μου πήρε το ένα και άκουσε να δει αν πιάνω την αστυνομία και μου λέει καλά αυτό δεν πιάνει τπτ. Τελικά έφυγαν μετά και μου είπανε και ευχαριστούμε για την συνεργασία! LOL
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 20:10
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σε αυτά τα μέρη γιαυτό δεν πηγαίνουμε.πρώτον για την ασφάλειά μας(κυκλοφορούν και πολλοί σουμαχερ τα τελευταία χρόνια) και δεύτερον επειδή λυπόμαστε τη φουκαριάρα τη τσέπη μας.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 20:14
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

καλα ενταξει ειναι να μν σου κατσει η στραβη ετσι το χω δει πλεων.παω χρονια σε τετοια μερη αλλα ποτε κ δν ειχε γινει τπτ βεβαια για ολα υπαχρει η 1η φορα αυτη ειναι η 2η κληση που εφαγα κ η 1η στο ιδιο σημειο πριν 5 χρονια οποτε δν το βλεπω να ξανα παταω εκει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 20:21
NikiforosGT Offline:
Moderator

είναι μεγάλη κοροιδία πάντως να είναι μερικά μέρη που αν περάσεις από εκεί ΕΣΤΩ και χωρίς να κάνεις κάτι να σε σταματάνε με σκοπό όπως και να έχει να σε γράψουν! όπως πχ κάθε Πέμπτη στην Καβάλας. Δλδ σονι και καλά αν περάσει ενα αμάξι με εξάτμιση και φυμέ είναι κοντράκιας???? ένα φιλαράκι μια φορά τον γράψανε στην Παραλιακή με ΜΑΜΑ starlet ξέρετε γιατί? επειδή δεν άναψε αλαρμ όταν τον σταματήσανε!!! δεν του βρήκαν τίποτα άλλο να τον γράψουν! και έναν άλλον επειδή είχε λήξει ο πυροσβεστήρας! LOL! μια φορά εδώ στην Πλατεία Κυψέλης έχει πολλές καφετέριες κτλ, ο πεζόδρομος είναι γεμάτος μηχανάκια. Πάνε και τα γράφουν ΟΛΑ μα ΟΛΑ! όπως καταλάβατε βγήκε ΤΟΣΟΣ πολύς κόσμος έξω και τόση φασαρια έγινε που έσβησαν όλες τις κλήσεις! μια φορά πήγανε μέσα στην φυλακή ναι καλά ακούσατε στο κρατητήριο μια φίλη μου επειδή είπε σε αστυνομικό γιατί πάρκαρε επάνω σε πεζόδρομο στο μοναστηράκι! βασικά που την είπε γιατί δεν δίνει το καλό παράδειγμα! και παρεξηθήκε ο άλλος και καλά και της ζητησε ταυτότητα, δεν είχε μαζί και την πήγε μέσα για εξακρύβωση στοιχείων!
Τέλος γιατί το μάμισα το topic είναι να μην σου τύχει! έχει τύχει σε κανέναν άλλον να τον γράψουν για θόρυβο εξάτμισης??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-02-09, 20:26
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα ενταξει ειναι να μν σου κατσει η στραβη ετσι το χω δει πλεων.παω χρονια σε τετοια μερη αλλα ποτε κ δν ειχε γινει τπτ βεβαια για ολα υπαχρει η 1η φορα αυτη ειναι η 2η κληση που εφαγα κ η 1η στο ιδιο σημειο πριν 5 χρονια οποτε δν το βλεπω να ξανα παταω εκει
Kαλά ξεμπρεδέματα Γιάννη!Οντως μην σου κάτσει είναι...Φαντασου πόσο σχετικοί ήταν για να πουν ότι έχεις και φιμέ!Αντε βγάλε ακρη με κάτι τέτοιους

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ TmNemesis OFF TOPIC 27 03-10-18 13:23
Eπιστροφη πινακιδων Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 03-04-10 22:51
Η πρωτη μου κληση sashatoyota OFF TOPIC 14 28-06-09 14:19
αλλαγη πινακιδων johnboy ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 35 17-12-08 10:06
Κληση Για Θόρυβο george4agelu ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 39 24-10-05 14:08

Page generated in 0,17317390 seconds (82,94% PHP - 17,06% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:24.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com