Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
16-01-07, 17:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν ειχαν μπει ολα μεσα μπροστα θα ειχαν ανοιξει και αεροσακοι και εκτος του οτι θα ειχα αλλα 1500 ευρουλακια στο ετσι, δεν θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε παθει η συνοδηγος....
το μέλλον όμως?
|
16-01-07, 17:08
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Κριμα για το τρακαρισμα και περαστικα στην Corollitsa σου και στην κοπελα σου.Εγω δεν θα πω για αποστασεις γιατι ολοι k@ylom3n0i ειμαστε με την γρηγορη οδηγηση, θα πω ομως για τις ζωνες που πρεπει παντα να φοραμε γιατι μας σωζουν τη ζωη στη χειροτερη και τους μικροτραυματισμους στην καλυτερη.
Φιλε Νyο επειδη καταλαβαινω πως νιωθεις σου ευχομαι να ξαναδεις την corollitsa σου καλυτερη απο οτι ηταν πριν.Οσο για το μεγεθος των ζημιων οτι πληρωνεις παιρνεις.
|
16-01-07, 17:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Φίλε Nyo αφού δεν έγινε τίποτα σοβαρότερο όλα καλά..Το corollaki θα ξαναγίνει οπως ήταν.. Συμφωνώ με τον bill πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις... Δεν υποτιμώ το punto αλλά πιστέυω είναι λογικό που το corolla άντεξε καλύτερα.
Πάντως γνώμη μου είναι πως όταν κ@υλ@δίζουμε στους δρόμους κ ειδικά σε ώρες σχετικής κίνησης, καλό είναι να σκεφτόμαστε ότι οι άλλοι οδηγοί μπορεί να μην έχουν την όρεξή μας κ δε φταίνε σε τίποτα... Όπως στην περίπτωση του Νyo που "χρεώθηκε" μ@λ@κία τρίτου...
|
16-01-07, 18:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
οπωσ τα λεει ο ξυνόσ είναι!!ισω ειναι πιο ανθεκτικά σχεδόν όλα ταυτικίνητα.το λεω απο πείρα 4 τρακαρισμάτων τετοιου ειδουσ.το ενα μόνο δικό μου!στα αλλα 3 απλα ήμουν μέσα.και αναρρωτιώμουνα γιατι να συμβαίνει αυτό πάντα.δηλ η μούρη να παθαίνει πολύ μεγαλήτερη ζημιά από τον κώλο.
τεσπα υπομονή χρήστο.
|
16-01-07, 22:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
χρήστο αφου δεν χτύπησε κανείς όλα είναι μια χαρά.περαστικά στην κορολίστα και γρήγορα να γίνει όπως πριν και καλήτερη σε εμφάνιση.
|
16-01-07, 22:20
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Είχα κι εγώ ανάλογη εμπειρία το καλοκαίρι με ιταλικό αυτοκίνητο. Με χτύπησε πλαγιομετωπικά ένα Lancia Υ10. Moυ χάλασε λίγο τη μούρη (φανάρι, προφυλακτήρας αλλαγή) και μου μετακίνησε τα φτερά... γύρω στα 1400 ευρώ ζημιά
Στο Lancia εκτός του ότι διέλυσε τη μούρη, ανοίξανε ψυγεία, έσπασαν φτερωτές κλπ...
Δεν βαριέσαι, σίδερα και λαμαρίνες είναι, οι άνθρωποι νά 'ναι καλά...
Italian job |
|
16-01-07, 23:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Italian job
17-01-07, 00:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick-K
Κρίμα ρε σύ, αφού δεν έπαθες τίποτα πάλι καλά! Κι εγώ είμαι τον αποστάσεων πάντα!
|
Δεν είναι μόνο οι αποστάσεις ! Η ζώνη σώζει ζωές όπως λένε ! για σκέψου να κουτούλαγε στο ταμπλό και να έσπαγε 2-3 δόντια ! και μιλάμε για την ποιο ανώδυνη περίπτωση !
17-01-07, 01:12
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ελα ρε χρηστακη τωρα το ειδα ρε γμτ!!οχι ρε φιλε!!αφου ειστε καλα ομως παλι καλα!πες της κοπελα σου οτι εχει μια σφαλιαρα απο μενα στην επομενη συναντηση!ετσι για να μαθει αλλη φορα!εγω της βαζω χερι(κυριολεκτικα!)της δικιας μου γι'αυτο το λογο!!την σφιγγει λεει ακου εκει!!μα γι'αυτο το λογο ειναι εκει!γμτ το ξερο κεφαλι τους!!
τελος παντων,τελος καλο ολα καλα!
17-01-07, 01:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
πέστα ρε g6
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Corolla vs. punto |
κωνσταντίνος |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
5 |
05-07-06 12:05 |
Page generated in 0,16950297 seconds (82,91% PHP - 17,09% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|