Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Corolla VS Punto GT |
|
16-01-07, 14:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Corolla VS Punto GT
Ειμαι σιγουρος πως ολοι τωρα θα νομιζετε πως θα περιγραψω καποια σουπερ κοντρα αναμεσα στα δυο αμαξια! Κι ομως δεν ειναι αυτο! Ειναι οτι ΤΡΑΚΑΡΑ με ενα Punto και πλεον ειμαι και πεπεισμενος για την ποιοτητα κατασκευης και την παθητικη ασφαλεια που εχουμε εναντι των Ιταλων! Στην Κηφησιας Κυριακη βραδυ στο υψος του ΟΤΕ φρεναρουν αποτομα οι μπροστινοι εξ αιτιας ενος μ@λ@κ@ που εκανε σφινες! Εγω λιγο οτι δεν εχω λαστιχα ουτε φρενα, λιγο οτι το ειδα στα 3 μετρα φυσικα δεν προλαβα και σταματησα πανω στο Punto με καμια 40ρια+ χλμ! Μολις κατεβηκα δεν ηθελα να δω πως εχει γινει η Corolla και ειδα πρωτα το αλλο... κομματια ο προφυλακτηρας...η ποδια απο μεσα ειχε στραβωσει ολη με αποτελεσμα να ακουμπαει το σιδερο στο λαστιχο και να μην κινειτε το αμαξι...και το αριστερο πισω φτερο διπλωμενο σαν χαρτι!!! Με τρομο γυρναω να δω την Corolla...και νομιζα οτι εβλεπα κατι αλλο....γρατζουνιες στον προφηλακτηρα, ξεκουμπωσε λιγο απο δεξια εκει που ενωνει με το φτερο...και σε μερικα σημεια ξεκουμπωμενη η μασκα! Ουτε εγω ουτε το αλλο παιδι το πιστευαμε!
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΖΩΝΗ!!!
η κοπελα μου διπλα δεν φοραγε και εκανε καρουμπαλο στο τζαμι...ευτυχως απλωσα το χερι μου και την κρατησα και δεν βρεθηκε απ εξω με τη φορα που εφυγε!
το μέλλον όμως?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NyO : 16-01-07 στις 14:53.
|
16-01-07, 14:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Αφού δεν υπήρχαν τίποτα χειρότερα, όλα καλά...
Απόστάσεις ρεεεεεεεεεε.
Εγώ το φωνάζω συνέχεια, αλλά με λένε κολλημένο...
|
16-01-07, 15:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Κρίμα ρε σύ, αφού δεν έπαθες τίποτα πάλι καλά! Κι εγώ είμαι τον αποστάσεων πάντα!
|
16-01-07, 15:41
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
το πίσω μέρος των αυοκινήτων γενικά δεν είναι τόσο ενισχυμένο για συγκρούσεις όσο το μπροστά νομίζω...
ευτυχώς αποφύγατε τα χειρότερα... αποστάσεις πάντα και η προσοχή πάντα στον δρόμο.
ευτυχώς δεν έπαθες μεγάλες ζημιές αλλά για καλό και για κακό πάνε και σε κανένα λαμαρινά να στο ρίξει μια ματιά. έχω δει σε λαμαρινάδικο Rav4 που εξωτερικά είχε κάτι ψιλογρατζουνίσματα ο προφυλακτήρας και ένα μικρό στραβοματάκι αλλά εσωτερικά είχαν στραβώσει κάποιες βάσεις, είχε αρπάξει λίγο το φτερο και τέτοια.... ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο και σε εσένα...
|
16-01-07, 15:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
πηγαινε να το κοιταξεις πουθενα μηπως στραβωσε κατι...
Ειναι πολυ υπουλα τα καινουργια...
16-01-07, 15:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
|
|
Εννοειται πως ειναι στο προγραμμα να μπει για ελεγχο το αμαξι! Αλλωστε σκεφτομαι με την ευκαιρια να αλλαξω και προγυλακτηρα...
μεχρι το τελος του μηνα μπαινουν λαστιχα, δισκοι+τακακια και οτι μαζεμα χρειαζεται! κι εγω μαλλον παω κορυδαλλο απο τα χρεη!
το μέλλον όμως?
|
16-01-07, 16:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
μεχρι το τελος του μηνα μπαινουν λαστιχα, δισκοι+τακακια και οτι μαζεμα χρειαζεται! κι εγω μαλλον παω κορυδαλλο απο τα χρεη!
|
Δεν πειράζει κι εκεί μέσα ωραία είναι.... lol
Καλή παρέα,τσάμπα φα'ί' και σεξ......
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
16-01-07, 16:22
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Έλα ρε Χρηστάρα.... υπομονή!! Ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα εσείς! Εύχομαι να μην είναι τίποτα παραπάνω από τον προφυλακτήρα...
Κρατάτε αποστάσεις παιδιά!! Εσάς το λέω να το ακούω κι εγώ... γιατί το έχω το κακό συνήθειο να κολλάω στους μπροστά...
|
16-01-07, 16:29
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
paggalo ισχυει το αντιθετο. Τα αυτοκινητα ειναι πιο ενιχυμενα πισω παρα μπρος, δλδ παραμορφωνονται πιο ευκολα στο εμπρος μερος για να αποσβεσουν τις δυναμεις της συγκορυσης, ενω στο πισω μερος συνηθως εχουν μια τραβερσα να!!!!!
Συνηθως το αποτελεσμα του ατυχηματος ειναι αναποδο.
Αλλα........ το Punto πισω δεν εχει τιποτα. κατυευθειαν ποδια βρισκεις και αν ειναι ξκαι ψιλοστραβο το χτυπημα, παει το φτερο,(ιδιως αν ειναι 3θυρο).
Απλα ο φιλος μας ηταν τυχερος που σταματησε πανω σε ενα punto, αλλιως........
Μην σκασετε ποτε σε xantia ή σε κανα focus, εχουν κατι κουρσουμια πισω...... σαν βαση κοτσαδορου ειναι
|
16-01-07, 16:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Κριμα ρε φιλε....στη ματιαξανε μαλλον την κουκλιτσα σου....Να σου πω ομως οτι δε φαινεται απο τις ζημιες ετσι η παθητικη ασφαλεια...συνηθως οσο περισσοτερα εχεις παθει τοσο καλυτερη παθητικη ασφαλεια εχεις...αποδειξη για πηγαινε και δες μετοπικη π.χ. corolla με lada και ελα πες μου....το corolla γεια σας και το lada ισως να γρατζουνιστει λιγακι.....οι οδηγει ομως απο μεσα θα βγουν ο ενας κυριος εφοσων φορουσε ζωνη κ τον αλλον θα ερθει το 166 να τον μαζεψει απο το μπαρμπριζ....
Ομως παιζει και το γεγονος οτι το αμαξι δεν εχει το ιδιο δεσιμο μπρος και πισω
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Corolla vs. punto |
κωνσταντίνος |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
5 |
05-07-06 12:05 |
Page generated in 0,17571807 seconds (83,57% PHP - 16,43% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|