Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!! |
|
20-09-06, 01:54
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Κι εμενα στα 200 χτυπαγε αλλα εχω και λαστιχα πιο μικρα απο τα κανονικα οποτε το κοντερ δειχνει οτι να ναι..Πρεπει να ειναι στα 187 ο κοφτης..
|
|
|
|
20-09-06, 12:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
190 έμπαινε ο κόφτης. Tο λαμπάκι check eng. λειτουργεί κανονικά. (άναβε πριν συνδέσω το knok sensor το afm και άλλα. ) Τώρα που έκοψα το spd δεν νομίζω ότι πρέπει να ανάβει το ch.en. Ανέβασα με το ζόρι 210 μόνος αλλά ήθελα ευθυγράμμιση .Τώρα που το έκανα δεν το τελίκιασα ακόμη να δω πόσο πιάνει.
Σήμερα συνέδεσα πολυμετράκι στο spd και άρχισα τις μετρήσεις. Δεν στέλνει καμία τάση το spd στον εγκέφαλο. Θέλω να τσεκάρω μήπως στα 190 στέλνει τάση ότι έφτασε τα χιλ του κόφτη. Δεν τα κατάφερα όμως λόγο ισχυρής βροχόπτωσης. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να στέλνει παλμούς το spd στον εγκέφαλο μεταβλητής συχνότητας ανάλογα με την ταχύτητα, αλλά συνειδητοποιώ ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο έπρεπε να βλέπω μονίμως μια σταθερή τάση στο πολύμετρο. Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι αυτό που έγραψα στην αρχή.
Νίκο (αν θυμάμαι καλά το όνομά σου ) εγώ έκανα την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κινητήρα όπως και ένα μέρος των μηχανολογικών . Μόνο το μοτέρ μου έριξαν επάνω στο αμάξι γιατί δεν έχω τέτοια εργαλεία.
|
|
|
21-09-06, 02:53
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Ελα ρε θηριο μπραβο!Απο διαγραμματα κτλ?Ηλεκτρολογος εισαι η ετσι απλα ασχολεισαι και τα καταφερνεις?
|
21-09-06, 12:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Ηλεκτρονικός είμαι και χρησιμοποίησα το κλασικό σχέδιο που κυκλοφορεί για το st και το manual του 92-97 corolla. Τελικά το ταχύμετρο γειώνει το spd του εγκεφάλου με συχνότητα ανάλογη της ταχύτητας.
|
21-09-06, 18:33
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
και μενα 200 κοντερισια εχει κοφτη τελικης.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
22-09-06, 15:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Ασημοκαπακα..Χωρις Dastek δυστυχως νο παουερ..Αλλα για κατσε..Εγω με χοανη εξατμιση και 2 ατομα ειχα δει 215 και κατεβαζε κι αλλο με το μαμα μοτερ(και χεστηκα γιατι ειχα Η λαστιχα γιαυτο δεν πατησα αλλο), εσυ εβλεπες μονο 190 παλια?
Να σου πω, κανονικα αναβει check engine αν δεν εχεις συνδεδεμενο το speed sensor σου και πιεσεις το αμαξι για πανω απο 8 δευτερολεπτα..Μηπως δε σου δουλευει το check?Ο ηλεκτρολογος που το εφτιαξε ειναι καλος η οχι?
|
φιλε carinaman καταλαβα για ποιον το ειπες (χωρις dastek) αλλα νομιζω οτι κανεις λαθος .....εγω ειχα 185 και κατι κοφτη τελικης και με το εβαλα αντικοφτη(HKS) για μαμα μοτερ μιλαμε ειδα 230 στο κοντερ...ολα αυτα με 50αρα σωληνα και καταλυτη toy carina...με το που εβαλα φιλτρο ΚΝ,60αρα και αμερικατ με δυσκολια βλεπω 225 ,βεβαια ειναι λιγο καλυτερο στις μικροτερες ταχυτητες αλλα χανω σε τελικη...
22-09-06, 16:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τι ειναι το Dastek, τι κανει? (sorry χαλαω ελαφρώς το τόπικ ίσως...)
|
22-09-06, 17:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p="
Γιατί να σπάσει ρε παιδιά;;;
Δηλαδή όταν έχεις πρώτη, δευτέρα, τρίτη και τετάρτη στις 7800,
θα μείνει από βενζίνη με πέμπτη και 7000????
Έχει να κάνει καθαρά με τη νομοθεσία της Ιαπωνίας και όχι με την αντοχή του μοτέρ.
|
Το ότι μπορεί να πάθει ζημιά συμβαίνει στην περίπτωση υπερκιβισμού αν δεν πειράξεις και τον εγκέφαλο για να ψεκάζει περισσότερο καύσιμο σε υψηλές ταχύτητες !
Σε άλλη περίπτωση δεν νομίζω να πάθει κάτι .
|
|
22-09-06, 19:01
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Ασημοκαπακα..Χωρις Dastek δυστυχως νο παουερ..Αλλα για κατσε..Εγω με χοανη εξατμιση και 2 ατομα ειχα δει 215 και κατεβαζε κι αλλο με το μαμα μοτερ(και χεστηκα γιατι ειχα Η λαστιχα γιαυτο δεν πατησα αλλο), εσυ εβλεπες μονο 190 παλια?
Να σου πω, κανονικα αναβει check engine αν δεν εχεις συνδεδεμενο το speed sensor σου και πιεσεις το αμαξι για πανω απο 8 δευτερολεπτα..Μηπως δε σου δουλευει το check?Ο ηλεκτρολογος που το εφτιαξε ειναι καλος η οχι?
|
φιλε carinaman καταλαβα για ποιον το ειπες (χωρις dastek) αλλα νομιζω οτι κανεις λαθος .....εγω ειχα 185 και κατι κοφτη τελικης και με το εβαλα αντικοφτη(HKS) για μαμα μοτερ μιλαμε ειδα 230 στο κοντερ...ολα αυτα με 50αρα σωληνα και καταλυτη toy carina...με το που εβαλα φιλτρο ΚΝ,60αρα και αμερικατ με δυσκολια βλεπω 225 ,βεβαια ειναι λιγο καλυτερο στις μικροτερες ταχυτητες αλλα χανω σε τελικη...
|
Ειλικρινα δεν αναφερομουν σε καποιον συγκεκριμενα, γενικως το ειπα..
|
|
|
22-09-06, 20:26
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16390300 seconds (81,75% PHP - 18,25% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|