Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
18-02-11, 14:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
και τα Toyo έχουν τη φήμη ότι τρώγονται γρήγορα.
Τα Michelin ότι έχουν μαλακά πλαϊνά και μπορεί να τραυματιστούν σε πεζοδρόμια και κράσπεδα. Το μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι σου δίνουν οικονομία στην βενζίνη (δεν έχουν απλά το όνομα energy saver, το κάνουν κι όλας).
Πολύ σημαντικό για την επιλογή σας είναι να αποφασίσετε τι θέλετε από το λάστιχο. Σίγουρα λάστιχα υψηλών επιδόσεων δεν υπάρχουν σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά και πάλι, κάποια παρέχουν καλύτερο κράτημα αλλά ζούνε λιγότερο, ενώ κάποια ζουν παραπάνω, αλλά δεν έχουν τόσο καλή πρόσφυση.... κάποια είναι φθηνότερα από κάποια άλλα...
εγώ πχ όταν φόραγα 195/60/15 είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος με τα Dunlop SP01 sport που είχε το αμάξι από τη μάνα του. καλό κράτημα και ικανοποιητική διάρκεια ζωής (2,5 χρόνια και περίπου 35.000 χιλιόμετρα). Μετά έβαλα brigestone turanza. άντεξαν 3,5 χρόνια και 40.000 χιλιόμετρα, αλλά δεν μου έδιναν την ίδια σιγουριά.
Από τιμές δεν ξέρω τι παίζει από μαρκα σε μαρκα σε αυτή τη διάσταση, αλλά εγώ θα έδινα από 300 εως 350 ευρώ (όχι παραπάνω)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
18-02-11, 14:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όσο για την διάσταση φοράω είναι 195/50/15. Έγραψα λάθος πρίν. Τα bridgestone turanza τα έχω δοκιμάσει σε 2 αυτοκίνητα (δικό μου και ένα seat ibiza) αλλά απο κρατήματα δεν έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ σκληρά με αποτέλεσμα αργούσαν πολύ να ζεσταθούν. Όπως είπες ranger τα michelin έχουν πολύ μαλακά πλαϊνά και είναι επίφοβα στα πεζοδρόμια. Τα toyo είναι μαλακά αλλά όχι και σαν τα michelin. Τώρα ας αποφασίσουν τα παιδιά τι θέλουν.
|
|
ελαστικα |
|
18-03-11, 17:14
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα,Βυρωνας
|
|
ελαστικα
καλησπερα σε ολους.ειμαι σε αναζητηση ελαστικων για το αμαξακι μου με διαστασεις 195/60/15.ποια η γνωμη σας?εχω ακουσει πολλα αλλα πιο πολυ μπερδευτηκα παρα αποφασισα.ειμαι αναμεσα σε michellin energy saver,bridgestone potenza,yokohama cdrive 2.επισης σημερα εμαθα για αλλες 2 εταιρειες την Avon(zz3) και την nokian(H).εχει καποιος εμπειρια απο αυτες?τι μου προτεινεται?καθε βοηθεια ειναι αναγκαια.ευχαριστω ολους.
|
18-03-11, 17:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έχεις ανοίξει 3 διαφορετικά θέματα για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Τι λάστιχα να βάλεις δηλαδή. Καλό είναι προτού ανοίξουμε ένα θέμα, να βλέπουμε αν υπάρχει ήδη. Να μην φορτώνεται άδικα ο server. Αλλά να είναι και όσο γίνεται πιο τακτοποιημένα. Σε παραπέμπτω σε ένα link. Ελπίζω να σε φανεί χρήσιμο.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17549
|
18-03-11, 17:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από γιωργος724
καλησπερα σε ολους.ειμαι σε αναζητηση ελαστικων για το αμαξακι μου με διαστασεις 195/60/15.ποια η γνωμη σας?εχω ακουσει πολλα αλλα πιο πολυ μπερδευτηκα παρα αποφασισα.ειμαι αναμεσα σε michellin energy saver,bridgestone potenza,yokohama cdrive 2.επισης σημερα εμαθα για αλλες 2 εταιρειες την Avon(zz3) και την nokian(H).εχει καποιος εμπειρια απο αυτες?τι μου προτεινεται?καθε βοηθεια ειναι αναγκαια.ευχαριστω ολους.
|
Απ'αυτά που ανέφερες - βάλε τα Michelin Energy Saver,είναι ένα πολύ καλό μαλακό λάστιχο με καλά κρατήματα και θα έχεις και εξοικονόμηση βενζίνης.Τα φόρεσα πριν τα Toyo T1R.
|
18-03-11, 17:45
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα,Βυρωνας
|
|
vicbar,τα energy saver η μηπως τα continental premium contact 2???
|
18-03-11, 17:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
Αυτά τα λάστιχα είναι πάνω-κάτω τα ίδια,και τα δύο είναι μαλακά,ζεσταίνονται εύκολα και με καλά κρατήματα και σε βροχή.Τα Premium Contact 2 τα φοράει ο κολλητός μου,είναι και αρκετά φτηνότερα από Energy Saver αν παίζει ρόλο η τιμή για σένα.
|
18-03-11, 18:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Νάουσα Ημαθίας
|
|
Παράθεση:
|
φίλε μου έχω δοκιμάσει και τα δυο και σου προτείνω τα energy saver, πολύ καλό λάστιχο για κανονική χρήση και μεγάλη διάρκεια.
|
19-03-11, 01:28
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
Εγω φιλε μου φοραω τα continental premium contact 2 απο τον Νοεμβριο, πολυ καλο λαστιχο σε ολες τις συνθήκες και τα εβαλα αρκετα φθηνοτερα από τα michelin.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16319203 seconds (81,42% PHP - 18,58% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|