Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Δεν πειράξαμε περαιτέρω το αυτ/το, επειδή το θέλαμε καθαρά "βολτάδικο". Η Τ-25 δεν είναι καμιά ιδιαίτερη τουρμπίνα αλλά δουλεύει ξεκούραστα. Αυτό που..λατρεύω σε αυτό το αυτ/το είναι ότι, "ανοίγει" δυνατά μεν, αλλά και πολύ γραμμικά χωρίς ξεσπάσματα (συνδυασμός 4efte-T25), σαν ατμοσφαιρικό!! Άρα δεν υπήρξαν απαιτήσεις, για κάτι special σε δίσκο-πλατό, εφόσον η ροπή έρχεται ομαλά.
Στο δικό μου...θα θέλω αριστερό γόνατο σε κάνα-δυό χρόνια...χαχα!!
|
καλησπέρα, μπραβο ωραιος και πολυ σωστα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tselosaggelos
καλησπερα κ απο εμενα .δηλαδη μια μετατροπη σε στρογγυλοφαναρη 1300αρα σε 4efte με μοτερ εξατμιση κ ηλεκτρολογο λογικα παει κοντα στο διχιλιαρο ??
|
καλησπέρα, κοιτα να δεις εγω που το ειχα κανει με δικο μου μοτερ μου ειχε παρει 1000ευρω μηχανικα και ηλεκτρικα χωρις εξατμιση και σωληνωσεις i/c να μπει μπροστα.
Και με δικο μου μοτερ και σασμαν ετσι?
Δεν ξερω ποσο πανε τα μοτερ τωρα. Και εξατμιση ειναι αναλογα τι θα βαλεις, θες και καταλυτη αλλον και καζανακι, και downpipe, ιντερκουλερ μαλλον αλλο μπροστα.
Μονο για το ιντερκουλερ ρωτησα προσφατα εναν επειδη εβαλα το μαμα μπροστα μονος μου και εχω σωληνες ανοξειδωτες απο την δουλεια, και μου ειπε 400 ευρω ολα κομπλε σωληνωσεις αλουμινιου, κολαρα σιλικονης και ιντερκουλερ με τοποθετηση.
Οποτε αν θες και το μοτερ και εξατμιση και ολα αυτα, οχι 2000, ουτε τα 2500 δεν φτανουν!!!
Α! στα 1000 ευρω μου ειχε βαλει θολομπαρα μπροστα 3 σημειων απο G6 και πισω ακρα με δισκους απο ΑΕ101 levin.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tselosaggelos
σασμαν θα κρατησω το δικο μου δεν υπαρχει λογος για εξοδα
υπαρχει καμια διαφορα στα 4 efte απο ep82gt και ep91glanza
|
Αν και τα εχω ξαναγραψει στο ιδιο θεμα αν θυμαμαι καλα, κανε εναν κοπο διαβασε απο την αρχη το θεμα.
Εχουν μερικες διαφορες ναι.
Τα glantza ΟΛΑ εχουν 3φυσο εγκεφαλο, ενω τα GT εχουν 2φυσο.
Μερικα μοντελα glantza εχουν την ct9b που ειναι λιγο ποιο μεγαλη η φτερωτη του αερα και ειναι καλυτερη δινει κατι παραπανω σε δυναμη.
Σαν μοτερ σκετο ειναι ιδιο οπως ξερω.
Τα σασμαν ειναι τα C52 αλλα μερικα μοντελα προς το 98-99 ep91 glantza εχουν το Ct56 και λενε οτι ειναι καλυτερο σε σχεσεις μεταδοσης.
Το C52 ειναι σε ΟΛΑ τα ιδιο με το C150 δλδ το μαμα απο 4EFE και 2EE σταρλετ ep82 με την διαφορα μονο οτι το C52 εχει ποιο μακρια την 1η.
Ειχα C52 και χαλασε το διαφορικο και εβαλα του σταρλετ C150 και ειναι μονο η 1η ποιο κοντη, αλλα το λεει και στο wikipedia παντου. Το τελικο final ratio ειναι ιδιο.
Επισης την 5ης τους την μετρησα εγω ο ιδιος και τα 2 γραναζια στο χερι απο το καθενα και μετρησα τα δοντια τους και ειναι ιδια.
Σασμαν τι εχεις εσυ? απο ποιο μοτερ εισαι? στρογγυλοφαναρη εχεις? εχει σημασια αυτο!!! Το εξαταχυτο σασμαν παιζει μεν οκ αλλα δεν ειναι καλη επιλογη για το 4EFTE καθως δεν ανοιγει το μοτερ οπως με τα αλλα και πρεπει ολες οι σχεσεις να ειναι ποιο κοντες απο τα αλλα σασμαν που προανεφερα, ξερω ατομα που ειχαν και το αλλαξαν γιαυτο τον λογο.
Για αρχη να μην κανεις εξοδα μπορεις να το αφησεις.