Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM 2
Παλιά 25-02-05, 21:42
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ναι ρε leon74 εχεις δικιο εδω ειναι γραμμενες τοσες σελιδες και σε πειραξαν 4 δημοσιευσεις με ψιλοασχετο περιεχομενο.Τι ωραιοι που ειμαστε λεω γω

Παλιά 26-02-05, 02:18
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν λέω, και εγώ έβαλα τα χεράκι μου με τις μαλαμίες που γράφω, ανί να γράψω για την Κορολάρα μου!!!!!
Προτείνω τουλάχιστον 50 χρόνια ban από το forum, πρόστιμο 1.000.000 και εξορία σε νησί μέγιστου μήκους και πλάτους 5 μέτρων για να δω τι θα κάνεις με την KW εκεί!!!

Βέβαια όλα από τα παραπάνω διαγράφονται αν ο φίλος leon74 αγοράσει μέσα στον τρέχον μήνα δίσκο-πλατώ & βολάν TRD!!

Όχι νομίζεις ότι θα σε άφηνα!!! :P
Παλιά 28-02-05, 20:04
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Πάλι καλά, νόμιζα ότι θα με βάλεις στη θέση του "H" στο avatar σου για τιμωρία!!!!
Και, να σου πω, η αλλαγή συμπλέκτη για τιμωρία μου ακούγεται πολύ καλή!!!
Παλιά 01-03-05, 09:54
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Μοιάζει με τιμωρία με μορφή χρηματικού προστίμου (1000+€ δεν είναι λίγα) αλλά έλα που η TS θα φεύγει γρηγορότερα στις κόντρες...!!! Άρα δεν είναι τιμωρία...!!! :P

Φίλε Astake έχω πληροφορίες οτι μέλη του Honda club έχουν δει το avatar σου και σε ψάχνουν στα γνωστά στέκια για να σου επιστρέψουν τη φιλοφρόνηση...!!! :P :P

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 01-03-05, 11:32
Astakos Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Astake έχω πληροφορίες οτι μέλη του Honda club έχουν δει το avatar σου και σε ψάχνουν στα γνωστά στέκια για να σου επιστρέψουν τη φιλοφρόνηση...!!! :P :P
Για να μου την επιστρέψουν θα πρέπει πρώτα να με πιάσουν!!! :P :P

Αλλά please...μην ανοίξουμε πάλι συζήτηση για τα ταπεράκια!
Παλιά 01-03-05, 12:13
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eγώ παιδιά αυτοτιμωρίθηκα μόνος μου και παράγγειλα τα πιστόνια,το βολάν και την πολαπλή της TRD το μόνο πρόβλημα που πιστέυω να μην γίνει είναι μην το πάρουν χαμπάρι απο την αντιπροσωπεία και μου κόψουν την εγγυηση.Ας με τιμωρίσει κάποιος για να πάρω και το δίσκο-πλατώ!!!!!
Παλιά 01-03-05, 18:54
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγώ παιδιά αυτοτιμωρίθηκα μόνος μου και παράγγειλα τα πιστόνια,το βολάν και την πολαπλή της TRD το μόνο πρόβλημα που πιστέυω να μην γίνει είναι μην το πάρουν χαμπάρι απο την αντιπροσωπεία και μου κόψουν την εγγυηση.Ας με τιμωρίσει κάποιος για να πάρω και το δίσκο-πλατώ!!!!!
Ουάου!!! Προβλέπω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. ΑΨΟΓΟ! Περιμένουμε νέα.

Παρεπιπτόντως, έχετε παρακολουθήσει αυτή τη συζήτηση που γίνεται τελευταία στο toyotaownersclub σχετικά με τη φθορά των μπουλονιών του συστήματος VVTL? Έχετε ρωτήσει τις αντιπροσωπείες τι παίζει? Εμένα προσωπικά πολύ μούφα μου ακούγεται η φάση (γενικά το συγκεκριμένο site είναι ό,τι κάτσει....).
Παλιά 02-03-05, 04:41
Astakos Offline:

Εγώ μάλλον μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάω να τα κοιτάξουν! Ποτέ δεν ξέρεις...ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο μιας και οι μόνες φορές που δεν μπαίνω στο lift είναι όταν το αμάξι είναι παρκαρισμένο!!!

@ s.nikolopoulos:

Καλή κίνηση φίλε. Ελπίζω πραγματικά να μην υπάρχει πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα με τα πιστόνια και την αυξημένη συμπίεση που ανεβάζουν (13:1)...ξέρεις βενζίνες, Knock sensors κλπ. Μην ξεχάς ότι στην Ιαπωνία όλες οι δοκιμές που γίνονται αναφέρονται σε βενζίνη 105 οκτανίων (το γράφει και στο site της η TRD). Πάντως καλορίζικα να σου είναι και περιμένουμε εντυπώσεις το γρηγορότερο δυνατόν!!

Από που τα παράγγειλες και πόσο; (μ'ενδιαφέρει άμεσα το θέμα γι αυτό σε ρωτάω)
Παλιά 02-03-05, 13:04
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το χρονικό ενός γκαντέμη - συνέχεια. Ύστερα από μια μικρή βολτούλα στη Χαλκίδα την Κυριακή 27/2 παρατήρησα ένα τρεμόπαιγμα στο τιμόνι σε αρκετά χ.α.ω. Ακολουθώντας την προτροπή ενός φίλου πήγα για μια ζυγοστάθμιση τροχών. Το αποτέλεσμα του ελέγχου: εκπληκτικό. Οι ζάντες του TS σε άψογη κατάσταση, τα Toyo όλα στραβά... yell Βέβαια αυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά οτι υπάρχει πρόβλημα στο δρόμο, μερικά ελαστικά δείχνουν στραβά στη ζυγαριά, αλλά στο δρόμο είναι άψογα (και το αντίστροφο) μάλλον είναι θέμα σκελετού. Παραμένει βέβαια ανησυχητικό το γεγονός οτι ένα set καινούργιων ελαστικών (1,5 μήνας με 1500Km περίπου, με υποδειγματικό στρώσιμο και καμία κακοποίηση από μεριάς μου) δείχνει τέτοια σημάδια κόπωσης. Anyway βάλαμε τα 'καλά' λάστιχα μπροστά και προς το παρών εντάξει με το θέμα τρεμόπαιγμα (να παραθέσω επίσης στο forum ότι το μ@λ@κισμένο που μου τοποθέτησε τα λάστιχα έβαλε 26psi πίεση και στα τέσσερα yell και μου έσφιξε σε τρελό βαθμό τα μπουλόνια ασφαλείας που κόντεψα να τα χαλάσω για να τα βγάλω). Το καλύτερο βέβαια της ιστορίας είναι ότι παρατήρησα τυχαία την πίσω δεξιά KW ότι χάνει λάδια Μπορεί να είναι και οι άλλες, αλλά δεν τις πρόσεξα γιατί είχαμε ξαναβάλει τους τροχούς. Αυτά προς το παρών, η συνέχεια του πιο... τιμημένου αυτοκινήτου με το σήμα Toyota αύριο.

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 02-03-05, 13:17
Astakos Offline:

Καλά ε...απίστευτο! Τι πάει να πει "στραβά" λάστιχα;

Τα Toyo πάνο επειδή είναι directional ελαστικά έχουν left & right μεριά. Μήπως στα έβαλαν ανάποδα;

Πολύ περίεργο επίσης αυτό που είπες με την KW...να πας εκεί που την έβαλες να στην κοιτάξουν. Πάντως μην ανησυχείς...είσαι μέσα στην εγγύηση τους κι είναι και επισκευαζόμενες. Απλά είναι το γαμώτο!

Είσαι σίγουρος ότι αυτό που είδες ήταν λάδια προερχόμενα από την πίσω ανάρτηση; Απλά είναι λίγο "κουφό" ρε φίλε...και ιδίως στην πίσω ανάρτηση. Εκτός αν γύρνα-γύρνα με τις ρυθμίσεις που κάνεις την τέζαρες και κατέστρεψες το έλασμα της ρύθμισης στο rebound, οπότε είναι λογικό να "φτύσει" λάδια.

Αν θυμάσαι είχα πει παλιότερα ότι κατά την ρύθμιση της KW οι κινήσεις είναι απαλές κι όταν φτάνουμε στα 2 άκρα ρύθμισης ποτέ δεν σφίγγουμε!

Δεν ξέρω αν το έκανες...απλά λέω...φαντάζομαι λόγους!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,16788197 seconds (80,34% PHP - 19,66% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com