Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
17-12-11, 14:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από abstavros
Οι Κυργίδης Δημήτρης & Αναστάσιος Αχτάρ από την λίστα Εκτός club.. δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο event.
Αφαιρέστε τους από την λίστα.
|
Εντάξει αφαιρέθηκαν.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
20-12-11, 01:28
|
banned
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη,μα δε με χωραει!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδες μεχρι ποτε ειναι η προθεσμια? προλαβαινω αυριο να κανω την καταθεση??
τριστυχως για μενα ειχα ενα θεματακι με την εξοικονομηση των χρηματων,και το αφησα τελεταια στιγμη.ελπιζω να το προλαβαινω.
|
20-12-11, 04:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Θα απαντηθείς λείαν συντόμως. Να δούμε πρώτα σε τι φάση είναι ο λογαριασμός, για να δούμε αν θα συνεχιστεί ή όχι.
|
20-12-11, 14:27
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τι θα γίνει τελικά θα το κάνουμε το event;;
Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα (φρένα, λάστιχα, κάμερες και τα σχετικά) μην πάνε τσάμπα..
Άντε με τις συμμετοχές να προχωρήσουμε λίγο!!
|
|
|
21-12-11, 16:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Πριν από δύο ώρες περίπου πήγα πήρα τη προκαταβολή πίσω...
Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε είναι ακριβώς 1000 ευρώ. Υπό αυτές τις συνθήκες, δε θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε να συνεχίσουμε το event. Γιατί αν δεν υπήρχαν αρκετές συμμετοχές ακόμα, θα ανέβαινε το ατομικό κόστος.
Δεν είμαι από τους τύπους "επαναστάτες του πληκτρολογίου", και δε ξέρω αν πρέπει να κράξω ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι είμαι αρκετά ξενερωμένος, και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γυρίσω τα λεφτά πίσω στα παιδιά που πληρώσανε...
Τσάμπα άγχος, τσάμπα χιλιόμετρα, τσάμπα καφέδες, τσάμπα τηλέφωνα...
Ευχαριστώ τα παιδιά που πληρώσανε, και υποστήριξαν έστω με αυτό το τρόπο τη προσπάθεια μας, στο να γίνει το event.
Ευχαριστώ και όσους δεν βάλανε λεφτά, γιατί με έκαναν να καταλάβω αρκετά πράγματα, μέσα από όλη αυτή την ιστορία.
Το σίγουρο είναι ότι όσοι τρέξαμε γι' αυτή την ιστορία, δεν είμαστε διατεθειμένοι να το ξαναπεράσουμε.
Τώρα όσον αφορά τα λεφτά. Αύριο θα δώσω στον Άγγελο τα λεφτά των μελών από το clubcelica, για να τους επιστρέψει, καθώς και του Στεφανίδη Κώστα, αλλά και του Φώτη Φωτιάδη.
Τα μέλη από το corollaclub, θα πάρουν τα λεφτά από εμένα. Είτε στην κοπή της πίτας μας, είτε χέρι χέρι.
|
21-12-11, 17:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Κριμα. Πολυ κριμα.... Ευχαριστω τα παιδια που ετρεξαν κ ασχοληθηκαν για την οργανωση του Event κ να πω ενα μπραβο για την πρωτοβουλια τους εστω κ αν δεν βγηκε... ΜΠΡΑΒΟ. Τωρα για αυτους που δηλωσαν κ δεν οτι κ να πω θα ειναι βλακειες μιας κ δεν ειμαι στη τσεπη κανενος. Αλλα ρε παιδια ενα 50ρικο δεν ειναι κ κανα τραγικο ποσο για τετοιο event. Χωρια οτι δεν προκειτε να ξαναπροκυψει γιατι αυτοι που τρεξανε κ ιδρωσανε καηκανε οποτε μην περιμενουμε αναλογη πρωτοβουλια στο μελον.... Τεσπα. Καλες γιορτες να εχουμε κ καλη καρδια...
21-12-11, 18:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πραγματικά πολύ κριμα και πιο πολυ για το τρεξιμο, εξοδα, αγχος που ριξανε τα παιδιά. Για να μην πω και για τη δυσκολη θεση που λογικα βρεθηκαν οταν ζητησανε πισω την προκαταβολη...
|
21-12-11, 18:24
|
|
Moderator
|
|
|
|
Αυτήν την εκδήλωση, όπως και κάθε εκδήλωση, όλοι οι υπεύθυνοι τρέχουμε και προσπαθούμε να ετοιμάσουμε για το καλύτερο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση με πόνεσε πολύ που ακυρώθηκε, διότι πίστευα στο ότι θα γίνει θεσμός και όχι απλά ένα event και τέλος. Πίστευα ότι ολόκληρη ΤΟΥΟΤΑ μπορούσε να μαζέψει 50 αυτοκίνητα. Από την άλλη όπως είπε και ο Δημήτρης καταλάβαμε πολλά πράγματα και θα πορευτούμε αναλόγως και όπως αξίζει.
Προσωπικά θα συνεχίσω ώς αόρατος να ασχολούμε μόνο με το παράρτημα που είμαι υπεύθυνος και για όσο είμαι.
Είναι η παρέα, είναι το κλάμπ και είμαι περήφανος για αυτά.
Πραγματικά λυπάμαι
|
|
|
|
21-12-11, 22:25
|
|
|
|
Περιοχή:
ΛΑΡΙΣΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Ευχαριστώ και όσους δεν βάλανε λεφτά, γιατί με έκαναν να καταλάβω αρκετά πράγματα, μέσα από όλη αυτή την ιστορία.
|
Καταλαβαινω σαν Γιωργος την απογοητευση σας για την ακυρωση του event. Πραγματικα ειναι ασχημο να τρεχεις να οργανωσεις κατι και στο τελος να μην γινεται. Δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου, ειμαι ενας απο αυτους που δεν ειχε βαλει ακομη τα χρηματα τις συμμετοχη και ο πραγματικος λογος ειναι, οτι δεν ειχα να τα βαλω και θα τα εβαζα αυριο κατα πασα πιθανοτητα μιας και το δωρο δεν μου εχει μπει ακομη. Μπραβω στα παιδια που τρεξαν.
Εχω να τονισω κατι... δεν καταλαβαινω και δεν δεχομαι την εκφραση
" Ευχαριστώ και όσους δεν βάλανε λεφτά, γιατί με έκαναν να καταλάβω αρκετά πράγματα, μέσα από όλη αυτή την ιστορία" θελω να μου την εξηγησετε.
Αν αναφερεται στο θεμα τον χρηματων δεν μπορει κανεις να μπει στην τσεπη του καθενος και σε τετοιους χαλεπους καιρους. Ας δουμε τα πραγματα ρεαλιστικα. Δεν ειναι μονο 50ευρο το ολο θεμα, ειναι βενζινες, λαστιχα, φαγητο κτλ κτλ. οποτε τουλαχιστον 200ευρο. .......
21-12-11, 22:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Γιωργο μαλλον κ αν καταλαβα εννοουν το ποσο γρηγορα ποσταραν καποιοι οτι θα λαβουν μερος κ μετα ειδαν ποσο αργησαν να βαλουν τα λεφτα για την συμμετοχη. Αν καταλαβα καλα...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18151093 seconds (81,63% PHP - 18,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|