Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SOUNDMANIA ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ COROLLACLUB ME TIΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. |
 |
|
 |
|
 |

16-11-09, 15:41
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από The_Emperor
Διάβασα λίγο βιαστικά τις περισσότερες από τις προηγούμενες σελίδες. Για να δω αν κατάλαβα καλά, οι λύσεις που προτείνονται αφορούν διάφορες εκδόσεις corolla ή μόνο ορισμένες.
Εγώ μόλις αγόρασα ένα μεταχειρισμένο corolla 2006 (finally in the club :P) και επειδή έχω μια πλούσια συλλογή mp3, αλλά και mp3 player το οποίο είχα εγκαταστήσει στο προηγούμενο αμάξι μου (R.I.P.) δεν μπορώ να εγκαταστήσω αυτό το mp3 με τον ενισχυτή του στις θήκες που υπάρχουν κάτω από το cd player του Corolla ;
|
Εγώ έψαξα από 3-4 μαγαζιά με ηχοσυστήματα αυτοκινητου για ένα USB Adapter για το δικό μου Corolla 2003 (είναι μικρό σαν ένα κουτί από τσιγάρα και άνετα χωράει στο συρταρι πάνω από το σταχτοδοχείο, ούτε καν φαίνεται, αυτό το Adapter έχει συνδεση USB - SD Car & AUX - auxiliare για MP3 Players και iPod) τελικά το έβαλα με 150 Euro μαζί με την τοποθέτηση σε ένα μαγαζί στο Γούντι, το μαγαζί έχει και ιστοσελίδα www.dragiotis.gr
Edit by corollapatra: Δεν γράφουμε με Greeklish, διάβασε τους Κανόνες λειτουργίας του Forum
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 16-11-09 στις 16:30.
Αιτία: Greeklish...
|

18-12-09, 21:26
|
 |
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
αμαλιαδα
|
|
παιδια γεια σας.ειμαι καινουργιος στο forum.εχω ενα corolla ZZE120 SEDAN του 2003.θελω να τοποθετησω ενα R/DVD συγκεκριμενα το FELIX FX 202BT.εχω παρει και την ειδικη μασκα για το ταμπλο 2 DIN.το προβλημα ειναι οτι η μασκα ειναι λιγο μικροτερη απο το R/DVD.μηπως ξερει καποιος καμια πατεντα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 19-12-09 στις 06:47.
|

18-12-09, 21:33
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καλησπέρα φίλε μου. Πρώτον, θα σε παρακαλέσω να κάνεις ένα edit το post σου και να το κάνεις με μικρά. Τα μεγάλα δείχνουν ότι φωνάζεις. Είναι στους κανονισμούς του forum.
Τώρα για αυτό που ρωτάς, εφόσον είσαι κάτοικος Αθήνας, μπορείς να απευθυνθείς στον Φάνη, που είναι ειδικός σε αυτά. Κύπρου 32 στη Νίκαια.
Επίσης για ότι άλλο θέλεις να δεις μπορείς να δεις τα εξής θέματα:
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=14295
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=18267
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 18-12-09 στις 21:38.
|

14-01-10, 00:05
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΑΦΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
παιδια γεια σας.ειμαι καινουργιος στο forum.εχω ενα corolla ZZE120 SEDAN του 2003.θελω να τοποθετησω ενα R/DVD συγκεκριμενα το FELIX FX 202BT.εχω παρει και την ειδικη μασκα για το ταμπλο 2 DIN.το προβλημα ειναι οτι η μασκα ειναι λιγο μικροτερη απο το R/DVD.μηπως ξερει καποιος καμια πατεντα?
|
πες τουλαχιστον απο που την πηρες αυτην την υποδοχη για να το εχουμε υποψην!!!

31-10-15, 19:42
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βυρωνας-Αθηνα
|
|
Ξεθαβω το θεμα...Για Ε12 Facelift με το mute,ποσο κανει το MP3,sdcard κτλ ανταπορακι που συνδεεται με την πηγη?
Απο ebay με κανενα 30αρι εχει αλλα εχουμε capital control τωρα και δεν...
Απο κατω απο τη θεση του συνοδηγου που εχει καλωδιωσεις,σιγουρα για τον αισθητηρα που καθεται ο συνοδηγος(και τον σπαστικο ηχο)συνδεεται και εκει περα η οχι?Εχει φυσακι και εκει για να μπει?Η θεση για σιντιερα δεν ειναι εκει η οχι?
|

01-11-15, 19:08
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπέρα! αν θες να παρεις κατι απο ebay πες μου με PM να σου πω τους τροπους, τα C.C γινονται by-pass.....+ oτι καποιες καρτες περνανε σε καποια μαγαζια, ολα νομιμοτατα κανενα κολπο και καμια πατεντα.
Προσωπικα εχω αγορασει απειρα πραγματα κυριως απο Κινα απο τον Aυγουστο μεχρι σημερα, και απο Γερμανια, Ρωσια κτλ.
Βασικα δεν καταλαβα τι ακριβως θες να κανεις? τι θες να συνδεσεις? η πηγη σου εχει εισοδο AUX?
|

02-11-15, 12:02
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Πίσω από το ραδιο cd μπαίνει η φύσα
 |

02-11-15, 12:19
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βυρωνας-Αθηνα
|
|
Καλημερα!
Εχω την εργοστασιακη του Ε12 Facelift πηγη.Θελω να συνδεσω ανταπτορακι στο AUX με USB,Jack,Sd card οτι εχει τελοσπαντων απλα οπωσδηποτε USB.
δες εδω
http://www.ebay.com/itm/Car-USB-MP3-...hUNeBU&vxp=mtr
Κατι τετοιο.Μπορει να μπαινει κατω απο τα καθισματα του συνοδηγου αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Αλλιως πισω απο το μαμα cd player.
Ξερω οτι με το EBAY ανεβαζεις λεφτα σαν goods η κατι τετοιο.Αν θες στειλε μου ΠΜ να με καθοδηγησεις.
Απλα δεν ξερω αν υπαρχει και καλυτερη λυση για USB στο αμαξι με καλη ποιοτητα στον ηχο.Γιατι με ενα FM transmiter που εχω ναι μεν κανω τη δουλεια μου αλλα δεν ειναι και ικανοποιητικο το ακουστικο αποτελεσμα......Συν οτι μου τρωει και τον αναπτηρα του αυτοκινητου και αν θες να βαλεις κανενα φορτιστη για κινητο χανεις και τον ηχο απο το USB αφου πρεπει να το βγαλεις......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donstefano : 02-11-15 στις 14:31.
|

02-11-15, 14:20
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από donstefano
Καλημερα!
Εχω την εργοστασιακη του Ε12 Facelift πηγη.Θελω να συνδεσω ανταπτορακι στο AUX με USB,Jack,Sd card οτι εχει τελοσπαντων απλα οπωσδηποτε USB.
|
Δουλεύει τέλεια με πολύ καλή απόδοση σε ήχο,και το βασικό δεν χάνεις χειριστήρια...
http://www.ebay.com/itm/Phonocar-5-8...AOxycmBS6Sk T
Και από Ελλάδα...
http://www.electriclife.gr/product.a...#37;20PHONOCAR
|

02-11-15, 14:34
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βυρωνας-Αθηνα
|
|
Ευχαριστω ΝΕΜΕΣΙΣ.Εφτιαξα και το λινκ απο πανω να δεις ενα με 30 ευρω...
Εχει και 100+ ευρω αυτο που μου στειλες.
Κανενα εκει γυρω σε αυτα τα λεφτα παιζει απο ελλαδα να δουλευουν και τα χειριστηρια του τιμονιου?Αμα ξερετε κανενα μαγαζι αθηνα.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18196893 seconds (82,41% PHP - 17,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|