Ρε Κύρ μιας και επανέφερες το θέμα, επειδή και γω τώρα όπως ξέρεις έχω ένα Ibiza το οποίο δεν με βλέπω να το κρατάω και πολύ, θέλω να μου πείς κάτι.
Ποια η γνώμη σου γενικά για την Seat? Εγώ προσωπικά θεωρώ (το ξανα λέω οτι είμαι κάτοχος Ibiza) οτι δεν έχει να επιδείξει κάτι το ουσιώδες στο χώρο της αυτοκίνησης, τα αυτοκίνητα της πάσχουν απο ποιότητα κατασκευής, στο εσωτερικό τους λείπει η ζεστασιά και η χάρη ένος ποιοτικού αυτοκινήτου, τα πλαστικά τους είναι χειρότερα και απο το καλάθι των σκουπιδιών και γενικά αν εξαιρέσεις μια εξωτερική ομορφιά που διαθέτουν, δεν υπάρχει άλλος λόγος για να τα αγοράσεις. Είμαι πολυ απογοητευμένος απο το Ibiza, το θεωρώ τραγικό αυτοκίνητο και επειδή στην κατηγορία του, αμάξι πόλης των λίγων κυβικών είχα πριν το 106, θεωρώ οτι η peugeot δικαιολογημένα κρίνεται απο τον ειδικό τύπο ως μια απο τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής αυτοκινήτων, η οποία κάνει πολυ εύστοχες κινήσεις και τα αμάξια της μοσχοβολάνε απο ποιότητα και οδηγική ευχαρίστηση.
Είναι μεγάλη υπόθεση όταν κατασκευάζεις ένα αυτοκίνητο να καταφέρνεις να του δίνεις στυλ, χάρη και ευχαρίστηση στον οδηγό να κάτσει στην θέση οδήγησης. Το Leon κατα πόσο το καταφέρνει αυτό το πράγμα ρε φίλε? Κατα πόσο μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον δικό του ανταγωνισμό? Μη μου το συγκρίνεις με το ΚΕ30 όμως.