Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
Παντελη μιας κ το ανεφερες θυμασαι μηπως ταποτελεσματα σε κατι ψιλοανοιγματακια πουχαμε κανει εγω με το Γιαννη???101 20v vs 90 4efte??2καβαλοι κ οι 2 εσυ στν 90αρα κ γω με το κολητο μεσα.γτ διαβαζω πολλα κ δε κρατηθηκα αλλο...
φιλε aliengoa κ γω μετα το 20ν πηρα punto abarth σημαινει οτι το 20ν δε πηγενε?
|
καποιος απο τους δυο θυμαται λαθος γιαννη καπου εχω βιντεο που εχει τραβηξει ο φιλος μου ο ακης ο οποιος ειναι συνοδηγος στο δικο μου το σελικα αλλος ηταν ο συνοδηγος στην 90αρα.. απο πισω τα εβλεπα...και ναι θυμαμαι και καπου εχω και το βιντεο πρωτο σταδιο εσυ με λινκ... ιντεκουλερ εξατμιση το 13αρι... θα με τρελανεις ρε γιανναρε ετσι και το 90αρι κορολλα γινοταν πρωτο σταδιο με αγραφο και ενα χταποδι θα σου κουναγε μαντηλι....και δν του εκανες ουτε ενα αμαξι στο πισω φτερο σου ηταν το ενενηνταρι... οπως επισης θυμαμαι και τις δοκιμες με το σααμπ 94 95 μοντελο του φιλου μου δικαβαλοι 1500 συν κιλα, 180 αλογα απο σταση και δν τον εβλεπες πουθενα (σε λιγα μετρα 2 3 κενα πισω ησουν)....τεσπα για να μν κουραζουμε και τους συνφορουμιτες ας κρατησει ο καθενας την αποψη του...
...
υγ1 θα προσπαθησω να βρω το βιντεο η ας μπει ο περλας να μας πει τι θυμαται...
υγ2 μην τα κρατας μεσα σου βγαλτα
υγ3 κανονισε κανα καφε μεγαλωσαμε και χαθηκαμε
edit το βιντεο με το σααμπ τπ βρηκα... το αλλο ακομα οχι.... πηρα και τον φιλο μου τηλ που το χε τραβηξει να το ξεθαψει καπου θα το χει... και οταν το βρει θα ποσταριστουν και τα δυο...