Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-02-05, 12:52
liquidCTS Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
....εεε δεν μπορείς... ότι δώσει η μαμά Toyota θα πάρεις....
Παλιά 16-02-05, 15:29
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
την δευτερα ειχαμε αφησει την ρολα μας στην αντιπροσωπεια για κατι θορυβους.....ενας απο το παραθυρο του οδηγου για τον οποιο ευθυνοταν ο γρυλος και ενας αλλος πολυ δυνατος και εκνευριστικος ο οποιος εμοιαζε μα βαση μηχανης αλλα ευθυνοταν το μπροστα δεξι φτερο το οποιο ειχε αποκτησει ανοχες και ακουμπαγε πανω στο σασι. τελοσπαντων ενω την ειχαν βγαλει για δοκιμη ενας καραγκιοζης ενω ξεπαρκαρε επεσε πανω τους και εκανε μια γρατζουνια απο την μπροστα δεξια εως την πισω δεξια ροδα ακριβως κατω απο την διακοσμητικη ταινια που υπαρχει....αυτος εκανε δηλωση και οσο το αμαξι θα επισκευαζεται (εννοειται οτι ολα τα ανταλλακτικα θα αντικατασταθουν με καινουρια) μας δωσαν μια corolla sedan με 1500 χλμ....το αμαξι ειναι mercedes ουτε θορυβοι ουτε τπτ.....εχω ακουσει οτι τα sedan ειναι ιαπωνεζικα.....α ξεχασα να αναφερω οτι με πρωτοβουλια του αρχιμηχανικου μας αλλαξανε και βαση καθισματος συνοδηγου.

ΥΓ. οι χαμηλωμενοι με σκληρες αναρτησεις κτλ προσεξτε αυτο που σας λεω με την ανοχη του φτερου.....πολυ πιθανο να οφειλεται στην αλλαγη της αναρτησης
Re: TS FORUM 2
Παλιά 21-02-05, 13:39
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Μάγκες καλημέρα!!!Επανέρχομαι σ'ένα θέμα που είχα θίξει παλιότερα,τον θόρυβο που άκουγα σαν "ξύσιμο" όταν οδηγούσα και άφηνα το γκάζι ή φρέναρα με τον κινητήρα.Όλα αυτά κυρίως με 2η,3η και 4η ταχύτητα.Έπειτα από ψάξιμο του θέματος και στο toyotaownersclub.com αποφάσισα να το πάω στην ΤΟΥΟΤΑ να μου ελέγξουν συμπλέκτη/δίσκο,γιατί αυτά ευθύνονται...Ελπίζω σε αντικατάσταση εντός εγγύησης,αλλά θα δούμε!Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να το πάω.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος εδώ μέσα που έχει CTS και του έχει παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα το έχει πάει για αντικατάσταση,σε ποια αντιπροσωπεία,τι του είπαν εκεί και αν διορθώθηκε εντέλει το πρόβλημα!!!Μην το πάω και μου γίνει χειρότερο!!!
Υ.Γ.Έχω CTS του '02 με 40000χλμ.
Παλιά 21-02-05, 14:46
liquidCTS Offline:

Οταν είχα το πρόβλημα με τον θόρυβο στο δίσκο (όχι σαν τον δικό σου) μου τα άλλαξαν στον Γιαννίτσα. Οπότε έχουν λύσει τουλάχιστον το δικό μου πριν το δικό σου!!! :P:P:P
Παλιά 21-02-05, 23:42
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν είχα το πρόβλημα με τον θόρυβο στο δίσκο (όχι σαν τον δικό σου) μου τα άλλαξαν στον Γιαννίτσα. Οπότε έχουν λύσει τουλάχιστον το δικό μου πριν το δικό σου!!! :P:P:P
Οπότε έχουν ήδη πειραματιστεί κάπου,ε?Ελπίζω να κάνουν σωστή δουλειά!!
Ευχαριστώ liquidCTS,θα περάσω από'κεί αύριο να το δουν&να κλείσω ραντεβού να το φτιάξουν.
Παλιά 22-02-05, 13:29
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Καλημέρα σε όλους!!Μόλις γύρισα από τον Γιαννίτσα που το πήγα για να κοιτάξουν το θέμα με τον συμπλέκτη.Έγινε test drive από 2 τεχνικούς,ήμουν κι εγώ μέσα.Αναγνώρισαν ότι ακούγεται ο θόρυβος που ισχυρίζομαι,αλλά από εκεί και πέρα τα έλεγαν μασημένα...:"Κάτσε να το παρακολουθήσουμε λίγο ακόμα,μέχρι το επόμενο σέρβις,μπλα...μπλα..μπλα..".Τελικά δεν μου είπαν ακριβώς που οφείλεται!Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!Απορώ πως μια τόσο μεγάλη αντιπροσωπεία να μην έχει γνώση του προβλήματος που εμφανίζεται σε τόσα TS,είτε αυτά είναι Κορόλλα είτε Celica...Βασικά δεν περίμενα και καλύτερη αντιμετώπιση...Αυτή έρχεται μόνο όταν τους τα σκας και όχι σε αντικατάσταση ελαττωματικών ανταλλακτικών!!!Με την ευκαιρία,ρώτησα πόσο έχει ο συναγερμός TVSS,που έχει και το φυλλάδιο και έπαθα
σοκ!!!! 508 ευρώ + εργασία!!! Υπολόγισε γύρω στα 600 για να είσαι μέσα μου είπαν!!! Εννοείται πως είπα απλά ένα ευχαριστώ και την έκαν με ελαφρά!!
Παλιά 23-02-05, 22:29
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Κατι ασχετο

Σε ολα σχεδον τα περιοδικά που πέφτουν στα χέρια μου στους ανάλογους πίνακες βλέπω οτι δίνουν στο CTS 0-100 7.5 Την στιγμή που η ανιπρωσωπία δίνει 8.4!

Το ποιο παράξενο είναι οτι στην cellica TS δήνουν 8 ενώ η αντιπρωσωπία 7.4!

Μεγάλες διαφορές. Και ειναι και 100 κιλα ελαφρύτερη η cellica.

Μπορει να μην μετρηθηκαν σε ιδιες συνθηκες αλλα εχω ενα γνωστο με cellica Τs ..... και δεν βγαζουμε ακρη!!!

Σε ενα "φιλικο" τον πηρα αλλα δεν ειχε λαστιχα και εχασε πολλυ στην εκκινηση

εγω νομιζω πως πρεπει να ειναι ελαχιστα πιο γρηγορη η Cellica Ts (Οχι 1 sec!)
Παλιά 24-02-05, 11:35
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Κάπου εκεί είναι σίγουρα(γύρω στο 7.5)..Αποκλείεται να είναι 8.4!!!!Θα ήταν αντιληπτή τέτοια διαφορά πιστεύω
Παλιά 24-02-05, 12:19
liquidCTS Offline:

Το έχουμε ξαναπεί.... Τα 8.4 είναι marketing trick.... δεν θα πουλούσε ούτε μια Celica αν δίπλα στο CTS είχε 7.5... Θα έλεγε ο άλλος γιατί να δώσω 10k ακόμα για να έχω την ίδια επιτάχυνση;;; Το έχουν παραδεχτεί και πάρα πολύ άνθωροι της Toyota αυτό... Υπολογίστε γύρω στα 7.5 για να είσαστε μέσα... (νομίζω ένα EVO το είχε μετρήσει 7.54)... Απόδειξη της επιτάχυνσης είναι ότι ρίχνουμε χαλαρά σε ότι Mini Cooper S κυκλοφορεί που του δίνουν 7.5-7.4 στα χαρτία (και άλλα διάφορα) ....
Παλιά 24-02-05, 13:13
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Mην πιστεύετε ότι γράφουν τα περιοδικά και τα έντυπα των αντιπροσωπειών γιατί στα μέν περιοδικά γράφουν ανάλογα με τις συμπάθειες η αντιπάθειες που έχει ο κάθε δημοσιογράφος και ακόμη ανάλογα με το πόσο καλές δημόσιες σχέσεις έχει η εταιρεία που δίνει το κάθε αυτοκίνητο για test.Τώρα είναι πολύ πιθανό το αυτοκίνητο που δίνεται απο την αντιπροσωπεία για test να το έχουν σκίσει άλλα 2 περιοδικά πριν το οδηγήσει ο χ δημοσιογράφος και ζωντανό παραδειγμα ειναι το test που έχει το drive με την TS να γράφει ότι ο δίσκος ήταν σε μέτρια κατάσταση πράγμα που δείχνει ότι δεν μπορείς να μετρήσεις 0-100 σωστά,αλλά αυτοί έγραψαν πόσο κάνει 0-100.Τώρα τα έντυπα των αντιπροσωπειών είναι αντιγραφή των εντύπων απο το εξωτερικό και μετάφραση των κειμένων τίποτα περισσότερο(το ξέρω λογω δουλειάς).Οι μετρήσεις επιδόσεων και κατανάλωσης γίνονται μέσα σε πίστα με ιδανικές συνθήκες γι'αυτό και δεν είναι ποτέ σωστές.Χθές το βράδυ το CTS μου έδειξε 235km με την 5η στις 8200rpm πράγμα που συμφωνα με τις μετρήσεις της αντιπροσωπείας είναι η τελική της ταχύτητα.Για να μην σας κουράζω οι καλύτερες μετρήσεις γίνονται στην πίστα που λέγεται δρόμος,με συνθήκες που υπάρχουν την συγκεκριμένη στιγμή και έχουν να κάνουν με τα δικά μας χέρια και πόδια.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,16526508 seconds (81,00% PHP - 19,00% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com