Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
13-02-10, 20:56
|
|
Τελικά σύμφωνα με post σε ξένο forum το cruise control μπαίνει σε 1.4 D-4d.
|
15-02-10, 14:50
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hliaspr
Χαιρετω την παρεα.....
Ενταξει στο 1.33 μπαινει cruise control(ανοιξα το τιμονι και ειδα οτι εχει την φυσα). Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
Θα μου το βαλουν μεσα στην toyota εμενα που δεν εχει καπακι η θα κανουν τους κινεζους;;;;;; Στον φιλο Alien το εβαλαν επειδη ειχε καπακι και ηταν 5 λεπτα υποθεση.... Με εμας τους υπολοιπους τι θα γινει;;;;;;
|
φιλε hliaspr, τι εγινε? το τοποθετησες? εχουμε ακριβώς το ιδιο(1,33) και ενδιαφερομαι και εγω για το cc! αν ναι σε ποια αντιπρωσωπεια και τι εκανεσς και ακριβως και με το καπακι?
19-02-10, 03:00
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotoskap
Επανέρχομαι με κάποια αποτελέσματα για την τοποθέτηση του Cruise Control σε AURIS & COROLLA [ZZE150(1.4) - ZRE151(1.6)].
Η απάντηση είναι ότι σε 1,6 δουλεύει, ενώ σε 1,4 όχι.
Για τις Ε12 (ΖΖΕ12#) μια πρώτη εικόνα μας έδειξε ότι δεν λειτουργεί. Το συμπέρασμα δεν είναι τελικό γιατί υπάρχει διαφορετική συνδεσμολογία του συστηματος και έχει άλλη καλωδίωση. Την έχω παραγγείλει και μόλις έρθει θα το δοκιμάσουμε με τον ηλεκτρολογο.
|
φιλε ssotoskap? δεν κάνεις μια προσπάθεια και με εμάς που έχουμε το 1.33! αλλοι λενε οτι δουλευει αλλοι παλι οτι δεν δουλευει και δεν ξερουμε τι να κανουμε! θα σε ευγνωμονουμε....! τhanks προκαταβολικα
08-09-11, 10:50
|
Νεότατος
|
|
|
|
παιδια καλημερα.Εχω το auris D4D μοντελο του 2008.Ανοιξα το τιμονι και εχει και τη φυσσα και τη βαση για να βιδωσει πανω ο μοχλος.Το πλαστικο ομως ειναι χαραγμενο.Μπαινει το cruise control;Ευχαριστω
|
08-09-11, 14:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Είναι ντιζάτο ή ηλεκτρόγκαζο το auris?
|
09-09-11, 09:51
|
Νεότατος
|
|
|
|
Να πω την αληθεια δεν ξερω.Θα ρωτησω και θα επανελθω.Αν εχει ντιζα δε μπαινει;
|
09-09-11, 11:02
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
οΧΙ σε ντιζα δεν τοποθετείται.
|
|
CRUICE CONTROL |
|
31-12-11, 14:57
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
CRUICE CONTROL
TO KOITAKSA STO DIKO MOY AURIS KAI DEN EXEI TO KAPAKI GIA TIN YPODOXI TOY DIAKOPTH,BRHKA STO YOUTUBE EGATASTASH TOY CRUICE SE YARIS OMOS KAI EDEIXNE OTI EBGAZE TO TIMONI KAI ANTIKATASTHSE TO PISO KAPAKI TOY TIMONIOY ME ALLO POY EIXE YPODOXI(TRYPA) GIA TON DIAKOPTH
|
31-12-11, 18:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σε παρακαλώ κάνε edit στο post σου και διόρθωσέ το με μικρούς και ελληνικούς χαρακτήρες, όπως ορίζουν οι Κανόνες λειτουργίας του Forum
01-01-12, 19:30
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Θέλω να βάλω αυτόματο πιλότο στον αρουραίο μου.....1.6 f/l .....Γνωρίζει κανείς περίπου το κόστος τοποθέτησης?????Αν είναι λογικό το ποσό θα ήθελα πολύ να το βάλω....Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16762710 seconds (81,29% PHP - 18,71% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|