Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Τις οποιες ομως καποιοι δεν βλεπω να τις ζουν ποτε. Ειλικρινα, καμια φορα σκεφτομαι τι αμαξι θα μπορουσα να παρω για να κανω τα γουστα μου σαν νεο παιδι που ειμαι, αλλα ή θα πρεπει να δωσω μια μικρη περιουσια για κατι τετοιο (το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το Civic Type R) ή θα πρεπει να ψαξω ενα αμαξι 15 χρονων που να μην ειναι πολυ ερειπιο...
|
Κοιτα ακομα εχουμε επιλογες!Ενα αμαξι 15ετιας οντως ειναι παλιο ,αλλα αν η καροτσα του ειναι καλη και ατρακαριστη(σοβαρο τρακο οχι χτυπηματακια) και εχεις ορεξη,μερακι και φυσικα ΧΡΗΜΑ ολα μια χαρα!
Εγω οταν αχοληθηκα πριν 3 χρονια και ψαχνομουν (προ οικονομικης κρισης) βρηκα αυτο το Punto το οποιο ειναι Gt 1 εχει σημασια αυτο,ειναι μοντελο 1ης αδειας 10/1994 δηλαδη ηταν 14 ετων οταν το πηρα και τωρα 17!Ομως ηταν πραγματικα καλη η καροτσα και αν και ημουν 3οχερι βρισκεται σε πολλη καλη κατασταση,τηρουμενη των αναλογιων (ειπαμε FIAT ξερουμε τι και γιατι το πηρα!!!)
Αλλα ασχοληθηκα κυριως μηχανικα και το αποτελεσμα καθε μερα που το χαιρομαι (σχεδον καθε μερα) και το οδηγω δεν ξεπληρωνεται!!!
Συνολικο Κοστος αγορα 4000 ΕΥΡΩ και συνολικη βελτιωση αλλα 8000 ΕΥΡΩ,6000Ε μηχανικα και 2000 σε λαστιχα ΤΟΥΟ R 888 , αναρτηση ΟΜP ρυθμιζομενη και οργανα εποπτειας!!!
Ακομα λοιπον και σημερα βρισκεις καθαρα αυτοκινητα αν και εφοσον το θελεις πραγματικα!!!Αναλογα τα γουστα παιρνεις και το αναλογο αμαξι!!!
Παναγιωτη καταλαβες τωρα γιατι χαιρομαι να ανοιγω με το megane που ελεγες τις προαλλες ενω εχω το punto???Εχει το καθενα την χαρη του!!!Πιο πολλα αμαξια βρισκεις να παιζεις με 120-130 αλογα και ενιοτε και 145~150
παρα με 200+!!!