Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
|
|
|
30-09-09, 22:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl
Να σε ρωτησω κατι, εισαι στην Toyota Hellas μεσα??? Εχεις παει ποτε να δεις πως ερχονται τα αυτοκινητα στην Ελλαδα???
Απαντησε μου σε αυτα τα δυο γιατι αυτα που θα ακουσεις μαλλον θα σου πεσουν καπως...
Για να παρεις μια γευση...πηγαινε στον Πειραια οταν ερχονται τα Golf απο τη γερμανια και δες και ενα Golf καθαρα γερμανικο!!!
Τα αμαξια γενικα στην ελλαδα, ερχονται σχεδον ξεβρακωτα...και το cruise control ειναι το λιγοτερο που σου βαζουν σαν "εξτρα" και βαφτιζουν την εκδοση μετα Auris Prenium!!! Ολα σαν Casual ερχονται, δικηγορε του διαβολου...
Ο θειος μου εχει μαντρα αυτοκινητων, οποτε ειμαι μεσα στα πραγματα και ξερω...γι αυτο λεω αυτα που λεω. Μπορω ανετα την επομενη φορα να σας εχω και φωτογραφιες. Αλλα βεβαια το πιο απλο ειναι να ριξετε μια ματια στις νταλικες που φερνουν τα αυτοκινητα μας στην αντιπροσωπια...και αν εσεις αναγνωρισετε καποια απο τα Auris σαν Prenium εκδοση, εγω αυριο γινομαι ιεραποστολος.
|
Δεν κατάλαβα το λόγο αυτής της αντίδρασης... Είσαι εσύ μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ και ξέρεις τι γίνεται εκεί; Τι το παράξενο είπε ο madvinegar δηλαδή; Σου λέει το αυτονόητο, ότι για μία εργασία η οποία δεν γίνεται επίσημα από την εταιρία, δεν μπορεί η ίδια να πάρει την ευθύνη της τοποθέτησης, πόσο μάλλον να σου εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. Λογικότατο σαν σκέψη...
Για πρόσεχε σε παρακαλώ πως εκφράζεις τις απόψεις σου και πως απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη του forum...
|
|
30-09-09, 23:19
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Σου λέει το αυτονόητο, ότι για μία εργασία η οποία δεν γίνεται επίσημα από την εταιρία, δεν μπορεί η ίδια να πάρει την ευθύνη της τοποθέτησης, πόσο μάλλον να σου εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. Λογικότατο σαν σκέψη...
Για πρόσεχε σε παρακαλώ πως εκφράζεις τις απόψεις σου και πως απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη του forum...
|
Οταν μιλας για καποιον αλλον παει να πει οτι εχεις διαβασει και τι εχει υποθει και θα σε παρακαλουσα πρωτα να διαβασεις το θεμα και μετα να απαντησεις. Εμεις μιλαμε επισημα, αν εγω παρω το cruise control και παω σε αντιπροσωπια της Toyota να μου το τοποθετησουν...γιατι να χαθει η εγγυηση??? Επειδη δεν αγορασα το αξεσουαρ απο αυτους??? Μιλαω για αυθεντικο αξεσουαρ Toyota με barcode κτλ κτλ ολα Toyota.
Εχουμε ενα θεμα και προτιμουμε μια απαντηση σοβαρη και οχι ενα σχολιασμο του διαβολου. ΑΥτο θα πει σοβαροτητα, οχι αν μιλησα ετσι σε ενα βαθμοφορο μελος του club, γιατι αν ηταν καποιο αλλο μελος δε θα απαντουσες και συ ετσι
Αν γνωριζεις το θεμα, απαντησε και με μια τεκμηριωση των λεγομενων σου...αν δεν γνωριζεις, δεν εισαι υποχρεομενος να απαντησεις.
|
01-10-09, 00:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Θα σας πω ενα πιο απλο παραδειγμα. Εχει καποιος την εκδοση terra της Ε12 (που εχει A/C) και θέλει να βαλει το Clima (μαζι με ολο το καντραν) που εχει η έκδοση SOL... Λετε αν παω τα ανταλακτικά στην αντιπροσωπία να κάτσουν να το κάνουν?...
|
Βλέπω εσκεμμένα αφησες απ'εξω την παραπάνω ερωτηση μου...
Πάρε ολα αυτα που χρειαζεται για να βάλει clima μια Ε12 terra (επισημα με barcode κτλπ) και πηγαινε σε μια αντιπροσωπια της ΤΟΥΟΤΑ, και αν αναλαβουν να στα βαλουν και να μεινεις και στην εγγυηση... θα γινω εγω ιεραποστολος...
Το δικηγόρο του διαβολου εχω καθε δικαιωμα να τον κανω εφοσον τεκμηριωνω την άποψη μου και εφοσον υπάρχει ΗΔΗ "δεδικασμενο" δλδ αντιπροσωπία που αρνηθηκε να βαλει το cruise control μετεπειτα σε auris... Εσυ δλδ μπορεις να απαξιωνεις ολοκληρη εταιρία ενω εγω δεν μπορω απλά να υπερασπιστω μια απλη λογικη?
Πιστευω ημουν πολυ ευγενικος οταν διατυπωσα την αποψη μου οπότε και θα απαιτησω αναλογη συμπεριφορά και απο εσένα, οχι επειδη ειμαι "βαθμοφόρος" αλλά επειδη ειμαι σοβαρός. Αλλά επειδη ειμαι και μέλος εκτός απο βαθμοφόρος, αν συνεχισεις την προκλητικη συμπεριφορα, θα αναγκαστω να χρησιμοποιήσω τον "βαθμό" μου οπως θα έκανα και για οποιοδηποτε άλλο μελος.
Thank you!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 01-10-09 στις 00:38.
|
|
|
|
01-10-09, 00:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Οταν μιλας για καποιον αλλον παει να πει οτι εχεις διαβασει και τι εχει υποθει και θα σε παρακαλουσα πρωτα να διαβασεις το θεμα και μετα να απαντησεις. Εμεις μιλαμε επισημα, αν εγω παρω το cruise control και παω σε αντιπροσωπια της Toyota να μου το τοποθετησουν...γιατι να χαθει η εγγυηση??? Επειδη δεν αγορασα το αξεσουαρ απο αυτους??? Μιλαω για αυθεντικο αξεσουαρ Toyota με barcode κτλ κτλ ολα Toyota.
Εχουμε ενα θεμα και προτιμουμε μια απαντηση σοβαρη και οχι ενα σχολιασμο του διαβολου. ΑΥτο θα πει σοβαροτητα, οχι αν μιλησα ετσι σε ενα βαθμοφορο μελος του club, γιατι αν ηταν καποιο αλλο μελος δε θα απαντουσες και συ ετσι
Αν γνωριζεις το θεμα, απαντησε και με μια τεκμηριωση των λεγομενων σου...αν δεν γνωριζεις, δεν εισαι υποχρεομενος να απαντησεις.
|
1ον: Η απάντησή μου και το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το χρώμα στο nickname του madvinegar, κατανοητό; Εάν με ήξερες καλύτερα δεν θα το σκεφτόσουν καν αυτό...
2ον: Ξαναδιάβασε το post του madvinegar και εξήγησέ μας τον λόγο που απαντάς επιθετικά και απαξιωτικά σε μία απλή (λογική) σκέψη του που δεν αναφέρει πουθενά το όνομά σου.
3ον: Το θέμα δεν το ξέρεις ούτε εσύ εάν είναι έτσι. Είσαι μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ; Όχι προφανώς. Άσε λοιπόν άλλους που είναι μέσα στην ΤΟΥΟΤΑ να ξέρουν καλύτερα και να μας πουν και μην προτρέχεις...
Τέλος, για το θέμα της σοβαρότητας, κάνω ότι δεν το διάβασα... Ελπίζω να είμαι σαφής...
|
|
01-10-09, 01:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Τωρα με τις εγγυησεις δεν γνωριζω πραγματικα τι παιζει αν το βαλεις μετα την αγορα του οχηματος. Αυτα ειναι λιγο ευαισθητα θεματα και μπορει να γυρισουν να σου πουν ας μη το βαζες...που ξερουμε εμεις οτι δεν προκληθηκαν και αλλα προβληματα...
|
Αντρέα η πλάκα ειναι πως 1-2 ποστ πριν απο το δικο μου... λεει τα ίδια σχεδον πραγματα...
Και απ' ότι καταλαβαινω τον πειραξε που ανεφερα πως δεν εχει επίσημη οδηγία η ΤΟΥΟΤΑ για να βαζει μετεπειτα απο την αγορα του οχηματος το cruise control. Και για αυτο το λογο.. η ΤΟΥΟΤΑ χαλασε...
Δλδ ακομα και να δεχτουμε πως τα αμάξια ερχονται ΟΛΑ ξεβρακωτα και τους βαζουν τα εξτρα μετά, και πάλι μετα την αγορα και παραδοση, δεν εχουν οδηγία ουτε παιρνουν ευθυνη να αλλαξουν/προσθεσουν καποια πραγματα. (αν και δεν πιστευω η Ε12 μου που ειναι SOL να ηρθε ως terra και να της αλλαξανε εδω ολη την κονσολα σε ασημι, να της βαλανε clima, να της βαλανε δερματινο τιμονι και λεβιε, 2 εξτρα αεροσακους, ηλεκτρικους μηχανισμους και στα πισω παραθυρα, καντραν με optitron, ασημενια πινελια στη μασκα κτλπ κτλπ... Ελεος δλδ... Τα πραγματα που περισσεψανε τα πετανε ή τα κρατανε για ανταλλακτικά?... Φυσικά και ήρθε έτοιμη οπως ειναι, από Ιαπωνια...).
Μηπως μερικα ερχονται και χωρις ηλιοροφή και τους την ανοιγουν εδω? (Απλά δηθεν περιμενεις παραπανω μηνες...)
|
|
|
|
01-10-09, 02:04
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Αφού έχει ανάψει φωτιά ας ρίξω λίγο λαδάκι ακόμα
Έχω το auris 1.6 trendy και του έχω βάλει cc σαν extra .Το οποίο το εγκατέστησα στην αντιπροσωπία TOYOTA ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ .
Θέλω να διευκρινίσω πάνω σε αυτό ότι μου το τοποθέτησαν μετά από μια μικρή πίεση και αφού τους είχα ξεκαθαρίσει ότι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη (τώρα θα μου πείτε στα λόγια) .Και ότι στο χαρτί που μου δώσανε την περάσανε ως εργασία στο τιμόνι .Τέλος μου πήρανε γύρω στα 10 ευρό .Εάν γυρίσετε πίσω τις σελίδες γράφει το ακριβές ποσό και την ημερομηνία που μου το τοποθέτησαν.
Το cc δουλεύει άψογα από τότε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Έχω την απόδειξη της αγοράς του οπότε σαν γνήσιο ανταλλακτικό έχει την νόμιμη εγγύηση
Εάν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου (πράγμα που το αποκλείω 100%) η αφαίρεση του διαρκεί το πολύ 10 λεπτά και είναι πανεύκολη .Οπότε αφού δεν μου το περάσανε ποτέ δεν το είχα και εγώ ποτέ!
Η αντιπροσωπίες κάνουν ότι τους πει η toyota hellas .Οι πρώτες δεν τα τοποθετούν διότι δεν τους έχουν δώσει τέτοια ενημέρωση και οι δεύτεροι δεν θέλουν να τα τοποθετεί ο κόσμος μετά ως μια πίεση για να αγοράσουν την ακριβότερη έκδοση από την αρχή. Για τον λόγο αυτό τα πρώτα auris είχαν καπάκι στο πλαστικό για να μπαίνει το cc ενώ τα επόμενα όχι !
Αυτή είναι η γνώμη μου και όχι δεν δουλεύω σε αντιπροσωπία
έντιτ: Στις αντιπροσωπίες τοποθετούν στα αυτοκίνητα όταν έρχονται σαν καινούρια μόνο ότι μπορεί να μπει έξτρα και μετά την παραλαβή τους (όπως μαρσπιέ ,αισθητήρες παρκαρίσματος,αεροτομή,συναγερμός,bluetouth κτλ) και όχι ότι μπαίνει εργοστασιακά σαν έκδοση (κλίμα ,cc ,ηλιοροφή, ηλεκτρικά παράθυρα κτλ) άσχετα εάν εμείς τα παραγγείλουμε κατά την αγορά του αυτά παραμένουν ως έξτρα και τοποθετούνται από την αντιπροσωπία και όχι από το εργοστάσιο !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ALIEN-3- : 01-10-09 στις 02:22.
|
01-10-09, 09:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
....Αλλα βεβαια το πιο απλο ειναι να ριξετε μια ματια στις νταλικες που φερνουν τα αυτοκινητα μας στην αντιπροσωπια...και αν εσεις αναγνωρισετε καποια απο τα Auris σαν Prenium εκδοση, εγω αυριο γινομαι ιεραποστολος.
|
Μην υπόσχεσαι γι αυτό...γιατι καλύτερα να γίνεις απο τωρα ιεραποστολος!
|
|
|
01-10-09, 10:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ALIEN-3-
Η αντιπροσωπίες κάνουν ότι τους πει η toyota hellas .Οι πρώτες δεν τα τοποθετούν διότι δεν τους έχουν δώσει τέτοια ενημέρωση και οι δεύτεροι δεν θέλουν να τα τοποθετεί ο κόσμος μετά ως μια πίεση για να αγοράσουν την ακριβότερη έκδοση από την αρχή. Για τον λόγο αυτό τα πρώτα auris είχαν καπάκι στο πλαστικό για να μπαίνει το cc ενώ τα επόμενα όχι !
Αυτή είναι η γνώμη μου και όχι δεν δουλεύω σε αντιπροσωπία
έντιτ: Στις αντιπροσωπίες τοποθετούν στα αυτοκίνητα όταν έρχονται σαν καινούρια μόνο ότι μπορεί να μπει έξτρα και μετά την παραλαβή τους (όπως μαρσπιέ ,αισθητήρες παρκαρίσματος,αεροτομή,συναγερμός,bluetouth κτλ) και όχι ότι μπαίνει εργοστασιακά σαν έκδοση (κλίμα ,cc ,ηλιοροφή, ηλεκτρικά παράθυρα κτλ) άσχετα εάν εμείς τα παραγγείλουμε κατά την αγορά του αυτά παραμένουν ως έξτρα και τοποθετούνται από την αντιπροσωπία και όχι από το εργοστάσιο !!!!
|
Είσαι μέσα στο μυαλό μου και για τα δύο θέματα.
Ασχετα με το τι προβλημα θα μπορουσε να σου βγαλει, αν σκεφτείς μονο το οικονομικό μέρος, νομιζω το να ζητησεις cruise control ειναι 700 ευρώ εξτρα στην τιμη του αυτοκινητου. Αν ολοι αγοραζανε μετεπειτα το λεβιέ του cc και απαιτουσαν τοποθετηση στην αντιπροσωπία και απαίτηση να παραμεινει και σε ισχύ η εγγύηση... τότε κανείς δεν θα έκανε παραγγελία το cc... Οποτε πιστευω δεν μπορούμε να απαιτούμε απο την ΤΟΥΟΤΑ να βάζει και την υπογραφή της στην "πατεντα" που καποιος σκέφτηκε για να γλιτωσει λεφτα. Σαν πατεντα ειναι εξαίρετη - δεν το συζηταω - αλλα είναι λογικό ότι πρεπει να αναλάβουμε και κάποιο ρίσκο.
Επίσης συμφωνω και σε αυτα που γραφεις για τα εξτρας, οτι δλδ μονο συγκεκριμενα εξτρας που οντως μπορουν να μπουν μετεπειτα, μπαινουν απο τις αντιπροσωπίες. Τα βασικά που καθορίζουν και την εκδοση (οπως πολυ σωστα ειπες clima, ηλεκτρικα παραθυρα, ηλιοροφη, καντραν οπτιτρον κτλπ κτλπ) ερχονται ετοιμα απο το εργοστασιο.
Το λεβιεδάκι του cc... σε ποια κατηγορία πέφτει?
Ισως θα μπορουσε να πέφτει στην κατηγορία των "εύκολων" εξτρας αλλά μάλλον λόγω οικονομικής πολιτικής... το έχουν κατατάξει στα βασικά...
|
|
Off Topic |
|
01-10-09, 11:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Off Topic
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ALIEN-3-
....έντιτ: Στις αντιπροσωπίες τοποθετούν στα αυτοκίνητα όταν έρχονται σαν καινούρια μόνο ότι μπορεί να μπει έξτρα και μετά την παραλαβή τους (όπως μαρσπιέ ,αισθητήρες παρκαρίσματος,αεροτομή,συναγερμός,bluetouth κτλ) και όχι ότι μπαίνει εργοστασιακά σαν έκδοση (κλίμα ,cc ,ηλιοροφή, ηλεκτρικά παράθυρα κτλ) άσχετα εάν εμείς τα παραγγείλουμε κατά την αγορά του αυτά παραμένουν ως έξτρα και τοποθετούνται από την αντιπροσωπία και όχι από το εργοστάσιο !!!!
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
....Επίσης συμφωνω και σε αυτα που γραφεις για τα εξτρας, οτι δλδ μονο συγκεκριμενα εξτρας που οντως μπορουν να μπουν μετεπειτα, μπαινουν απο τις αντιπροσωπίες. Τα βασικά που καθορίζουν και την εκδοση (οπως πολυ σωστα ειπες clima, ηλεκτρικα παραθυρα, ηλιοροφη, καντραν οπτιτρον κτλπ κτλπ) ερχονται ετοιμα απο το εργοστασιο...
|
Εννοείται οτι συμβαίνει έτσι!
Φαντάζεστε να τι θα γινοταν απο θέμα χρόνου παραδοσης, ποιοτητας κατασκευης-εφαρμογης, και το κυριοτερο ΚΟΣΤΟΣ???
Δεν ερχονται 100 αυτοκινητα στην ΤΟΥΟΤΑΕλλας, αλλα χιλιαδες.
Off Topic
31-10-09, 19:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Παιδια, σε ενα nissan sentra ενος φιλου που εχει cruise control, στο μηχανοστασιο εχει διπλη ντιζα γκαζιου και ενα "μηχανισμο" που την κραταει τραβηγμενη..
Σιγουρα στο Auris δεν ειναι το ιδιο αφου εχει ηλεκτρικο γκαζι (εφοσον ο τυπος λεει οτι δεν κανει στα μοντελα με κινητηρα 4ΖΖ, δηλαδη στα 1,4 που εχουν ντιζα).
Η απορια μου ομως ειναι η εξης: Με τον διακοπτη μονο θα το υποστηριξει ο εγκεφαλος? Η χρειαζεται και καποιο αλλο κυκλωματακι??
|
Σε εμάς που έχουμε ντίζα στην πεταλούδα χρειάζετε πέραν απο το ηλεκτρονικό μέρος και πεταλούδα με air bypass βαλβίδα. του τέστιν δεν πιάνει το κόλπο...
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,21663809 seconds (85,23% PHP - 14,77% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|