Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Θα σας πω ενα πιο απλο παραδειγμα. Εχει καποιος την εκδοση terra της Ε12 (που εχει A/C) και θέλει να βαλει το Clima (μαζι με ολο το καντραν) που εχει η έκδοση SOL... Λετε αν παω τα ανταλακτικά στην αντιπροσωπία να κάτσουν να το κάνουν?...
|
Βλέπω εσκεμμένα αφησες απ'εξω την παραπάνω ερωτηση μου...
Πάρε ολα αυτα που χρειαζεται για να βάλει clima μια Ε12 terra (επισημα με barcode κτλπ) και πηγαινε σε μια αντιπροσωπια της ΤΟΥΟΤΑ, και αν αναλαβουν να στα βαλουν και να μεινεις και στην εγγυηση... θα γινω εγω ιεραποστολος...
Το δικηγόρο του διαβολου εχω καθε δικαιωμα να τον κανω εφοσον τεκμηριωνω την άποψη μου και εφοσον υπάρχει ΗΔΗ "δεδικασμενο" δλδ αντιπροσωπία που αρνηθηκε να βαλει το cruise control μετεπειτα σε auris... Εσυ δλδ μπορεις να απαξιωνεις ολοκληρη εταιρία ενω εγω δεν μπορω απλά να υπερασπιστω μια απλη λογικη?
Πιστευω ημουν πολυ ευγενικος οταν διατυπωσα την αποψη μου οπότε και
θα απαιτησω αναλογη συμπεριφορά και απο εσένα, οχι επειδη ειμαι "βαθμοφόρος" αλλά επειδη ειμαι
σοβαρός. Αλλά επειδη ειμαι και μέλος εκτός απο βαθμοφόρος, αν συνεχισεις την προκλητικη συμπεριφορα, θα αναγκαστω να χρησιμοποιήσω τον "βαθμό" μου οπως θα έκανα και για οποιοδηποτε άλλο μελος.
Thank you!