Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-03-11, 00:09
Το avatar του χρήστη mlt184
mlt184 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
mlt184 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Το RC νομίζω έχει τις διπλές εξατμίσεις...

ετσι ειναι...το θεμα ειναι οταν το βρεις να μην εχει αλλαξει τελικο!!!!
Παλιά 29-03-11, 00:29
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν με πιστευεις? Δικο σου θεμα, δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα ουτε να πουλησω μουρη. Μαλλον ομως σε ποναει που εφαγες γερη ηττα απο ενα γιαπωνεζικο.

Α, κατι ακομα. Μαθε οτι στα ψηλα ΨΟΦΑΝΕ τα TSI. Και ξαναρωταω, ΠΣΦ?
Μιχαλη υπαρχει περιπτωση το Golf να μην ηταν το GT;Ρε συ το χω οδηγησει το TypeS και σερνεται ρε συ...ειναι και ηλεκτρογκαζο.Βεβαια δεν εχω οδηγησει το GT οποτε μπορει να σερνεται κι αυτο αν και δε νομιζω..
Παλιά 29-03-11, 00:41
παντελης 20v Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 201
παντελης 20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ατμοσφαιρα ηταν,με 130,μαλων.με rc δεν νομιζω να ειχα τυχη λενε οτι πανε καλα??
Παλιά 29-03-11, 00:44
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Προς τον φιλο 2579. Δεν ζηλεψα κανενος τα "φιλακια", ενταξει? Απλα βλεπω οτι δεν δεχεσαι τιποτα κακο για τους γερμανικους κουβαδες για τους οποιους εχετε σκασει μια περιουσια να τους παρετε. Μη σου θιξουν το Α4 και τα ομοια του, κατευθειαν να ειρωνευτεις κοσμο. Δεν συνεχιζω να σχολιαζω τα γραφομενα σου, γιατι απ οτι βλεπω το μονο που κανω ειναι να σπαταλαω τον υπερπολυτιμο χρονο μου.

Προς τον φιλο panagiotisfx: και το TSI ηλεκτρογαζο ειναι βρε συ. Δεν εχει να κανει κατι αυτο. Απο κει και περα, δεν θα δωσω συνεχεια στο θεμα γιατι βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι απιστοι Θωμαδες εντος. Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι το Type S ειναι υπεραυτοκινητο, το λεει αλλωστε και η ιδια η Honda. Ειναι ενα αμαξι το οποιο θα σε παει σβελτα. Αν θες καφριλα παρε το ταπερ. Εγω ανεφερα ενα απλο περιστατικο στο οποιο ημουν κι εγω μαρτυρας. Να θυμισω οτι ειπα πως απλα σταθηκαμε διπλα του, κι οτι σιγα σιγα τον πλησιαζαμε στο φτερο, γιατι ειχαμε σχεδον μιση καροτσα διαφορα οταν ξεκινησε το σκηνικο. Αν πιστευετε οτι λεω φουμαρα -ή οτι αποσκοπω καπου με αυτο- τοτε νομιζω οτι δεν πρεπει να ξαναγραψω εδω, και γιατι οχι, να τερματισω την παρουσια μου εδω.

Οποιος admin κρινει τα ποστ μου ασχετα ή προσβλητικα, παρακαλω να επιληφθει του θεματος.
Παλιά 29-03-11, 01:00
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θα παρακαλέσω πολύ να πέσουν οι τόνοι...
Παλιά 29-03-11, 01:10
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikcarina Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά τα Peugeot 206 gti είναι turbo με 150 άλογα;;; Μία φορά που ήμουν σε ένα Avensis 20v δεν καταφέραμε να του φύγουμε, άνοιγε ωραία το άτιμο το Peugeot...
Μπερδευτηκες Νικο ,μπερδεψες και τους υπολοιπους!Αλλα για αυτο ειμαι εγω εδω!
Το 207 ειναι Turbo και οχι το 206!Το 206 εβγαινε μονο ατμοσφαιρα διλιτρο με τα 180 και αρκετα καλο!Για ατμοσφαιρα!!!

Πολλες παρεξηγησεις και πολυ νευρικοτητα ρε παιδια!ΗΡΕΜΗΣΤΕ!Ολοι την πλακα μας κανουμε και να περναμε καλα!Δεν εχουμε να χωρισουμε ΤΙΠΟΤΑ!

Τωρα οσο αφορα τα TSI ειχε ενα golf GT (το POWER) με προγραμμα και ειχε παρομοιες επιδοσεις με το διλιτρο GTI!Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση μαμα GT να ειναι πιο γρηγορο απο το διλιτρο!Τα αλογα απο 170 που λενε οντως ειναι απο 180-185 ευκολα!!!
Καλα αυτοκινητα τα TSI αλλα δεν ειναι κοντραμαξα ,ΤΕΛΟΣ!!!
Οποιος θελει κοντραμαξο,παιρνει SAXORALLO του βαζει σκουπα-εξατμιση-προγραμμα ,το κανει και σωβρακο και οτιδηποτε κινειται ΜΑΜΑ απο 150-170 αλογα εχουν σοβαρο προβλημα!!!Μιλαω μονο για 400 μετρα φυσικα!!!!
Αν του κανεις και ενα reprofile τους εκκεντροφορους του ριξεις και μια συμπιεση και καμια ροικουλα τα 160 ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!ΚΑΚΑ τα ψεμματα ειναι κουβαδες αλλα για τετοια δουλεια δεν παιζονται!Σε αυτο το σταδιο TS και Τype R απλα χαιρετανε με διαφορα το saxorallo!!!

Επισης το 0-400 για να σπασεις τα 15 δευτ. θες παραπανω απο 220 αλογα(σε νορμαλ καροτσες οχι σε σωβρακα saxoralla) και καλα στημενα!Αν θυμαμαι καλα τους χρονους το TS εκανε 15,7 και το Type R 15,3!!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 29-03-11, 08:43
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Λοιπόν, θα το γράψω εδώ και ελπίζω να γίνει κατανοητό από όλα τα μέλη.

Θεωρώ ότι το Corollaclub και οι διαχειριστές αυτού, έχουν κάνει σαφές πάρα πολλές φορές ποια είναι ακριβώς η φιλοσοφία του club και του forum και σε τι ακριβώς αποσκοπεί και τι θέλει να προσφέρει στα μέλη του. Έχει γίνει επίσης σαφές τι ακριβώς δεν δέχεται και δεν ανέχεται. Δε θα τα ξαναπούμε, τα ξέρετε και τα έχετε καταλάβει όλοι σας. Παρατηρείται το τελευταίο καιρό μία ανεξήγητη όξυνση των πνευμάτων χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Θα ζητήσω για τελευταία φορά να πέσουν οι τόνοι και να επικεντρωθούμε όλοι σε πράγματα ουσίας και χρήσιμα για όλα τα μέλη. Εάν κάποιος δε μπορεί ή δε θέλει να ακολουθήσει αυτή τη λογική, μπορεί πολύ απλά να μη συμμετέχει. Τόσο απλό είναι...

Ελπίζω να είμαι σαφής. Καλημέρα σε όλους.
Παλιά 29-03-11, 08:44
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
παυλο η πρωτη σειρα ηταν για σενα και η 2ρη παραγραφουλα ηταν για τον JL e10 αυτα για να μην υπαρξη παρεξηγηση
Εντάξει , αν και δεν υπήρχε παρεξήγηση!
Παλιά 29-03-11, 08:54
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Για τη περίπτωση του Δημήτρη με το GT, έχω την αίσθηση ότι πιθανόν το GT που λες να μην ήταν αυτό με τα 170 αλλά το GT Style με τα 140. Στο προηγούμενο Golf υπήρχε μία έκδοση του TSI με 140 άλογα που είχε ένα σηματάκι GT Style στη μάσκα. Πίσω πάλι είχε το σήμα TSI. Το GT με τα 170 έχει το σήμα GT πίσω και όχι το σήμα TSI. Και έχει και 17άρες ζάντες. To GT Style που λέω έιναι αυτό:

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 29-03-11 στις 09:03.
Παλιά 29-03-11, 09:59
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Για τη περίπτωση του Δημήτρη με το GT, έχω την αίσθηση ότι πιθανόν το GT που λες να μην ήταν αυτό με τα 170 αλλά το GT Style με τα 140. Στο προηγούμενο Golf υπήρχε μία έκδοση του TSI με 140 άλογα που είχε ένα σηματάκι GT Style στη μάσκα. Πίσω πάλι είχε το σήμα TSI. Το GT με τα 170 έχει το σήμα GT πίσω και όχι το σήμα TSI. Και έχει και 17άρες ζάντες. To GT Style που λέω έιναι αυτό:

το 140αρι ηταν 110% .Dεν γινεται ατμοσφαιρικο αμαξι 140 αλογων με λιγοτερες ροπες να ριξει σε τουρμπατο 170hp(180+ hp δυναμομετρημενα) εστω και απο 1400cc οταν εχουν παραπλησια κιλα και το πατημα γινεται ρολλαριστα που ειναι καθολικα υπερ του τουρμπο...

το να ηταν το 140αρι golf και να ξεφουσκωσε ψηλα,η ο οδηγος του να μην το κατεχει το αθλημα,εχει πιο πολυ βαση....χωρις διαθεση να θιξω τον φιλο με το Honda
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19704795 seconds (79,47% PHP - 20,53% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com