Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="
Δηλαδή να ρωτήσω κάτι... σκέφτεται κανείς σοβαρά να δώσει 4000+ ευρώ για να βάλει compressor στο Corolla.. αφού έχει δώσει κανά 2.000 για στήσιμο (ανάρτηση, μπάρες, αντιστρεπτικές)... δηλαδή σύνολο 30.000 ευρώ για να κάνει το corolla decent προς καλό σε όλα τα επίπεδα; Και πέρα από τα λεφτά ποιός θα σας το βάλει αυτό στην Ελλάδα; Και αξίζει τελικά η προσπάθεια;
Και δεν το λέω γιατί πήρα GTi που το θεωρώ απλά πολύ καλύτερο... Ρωτάει γενικά.. Ας πούμε όταν εγώ είχα το TS δεν σκέφτηκα ποτέ να δώσω τόσα λεφτά για να κάνω κάτι τέτοιο...
Χάζευα και ένα άλλο θέμα για μια σύγκριση μεταξύ TS και Octavia... Μπανάνες με πεπόνια... Και εδώ όπως και στο vwclub ότι δεν είναι Ιάπωνας ή Γερμανός αντίστοιχα απλά είναι άχρηστος... (off topic μάλλον)...
|
Και γιατί να μην το κάνει δλδ?Ίσως θέλει κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο(τουλάχιστον όσον αφορά την Ελλάδα).Εδώ τόσα βλέπεις και ακούς καθημερινά,αυτό σε πείραξε?Εντάξει,μην το σνομπάρεις τόσο το Κορόλλα γιατί πέρασες κι από αυτό..Εγώ προσωπικά συμφωνώ μαζί σου περί οδικής συμπεριφοράς.Οδήγησα το Golf GT στα Μέγαρα την Πέμπτη και μου άρεσε.Εμφανισιακά δεν μου αρέσει το Golf,αλλιώς ίσως και να το έπαιρνα.
Όσο για τη σύγκριση TS - Octavia GT,πρέπει να διαχωρίσεις ποια είναι η μπανάνα και ποιο το πεπόνι..Εμένα το Octavia GT μου κάνει για μπανάνα,που την τρώει κιόλας,αφού είναι μια
μαϊμού μετατροπή της εδώ αντιπροσωπείας εφόσον είδε ότι πουλούσε τρελά το RS (που καταργήθηκε).
Οι Γερμανοί έκαναν τρομερή κίνηση που έβγαλαν τον TSI,επιτέλους αυτοκίνητα που "ξεγελούν" το παράλογο σύστημα φορολογίας της Ελλάδας.Το(χιλιοειπωμένο είναι η αλήθεια) θέμα είναι, ότι θα τους βγάλω το καπέλο αν βγάλουν έστω κι έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα που να πλησιάζει την απόδοση των Ιαπωνικών και δεν αναφέρομαι στην ΤΟΥΟΤΑ μόνο.