Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
Re: 4EFT-E vs 4A-GE
χε χε καλε μου φιλε ξερεις ποσοι μου ελεγαν ετσι? ?? αλλα τα ελεγαν χαιρετωντας την πινακιδα μου εννοειται. αλλα μεχρι να συνελθεις απο τα εγκεφαλικα απο τα φραγκα που θα χωσεις επειδη απλα για να εισαι διπλα μου θες τουλαχιστον 145-150 αλογα που σημαινει α σταδιο θα εχουν περασει 2 χρονια. αμην και ποτε!!!
ΥΓ δηλαδη ποσα καλοκαιρια θα περιμενω ρε βασιλη? 3 ? εως τοτε θα ειμαι στα 350 αλογα!!! τι θα κανεις τοτε?
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
μέχρι τότε παίζει να σας κάνω και εγώ παρέα χεχε.προβλέπω τα αποτελέσματα από τώρα.1ος Βασίλης,2ος ΕΓΩ και 3ος και καταιδρωμένος ο Παναγιώτης χεχε.Τρέμε Παναγιώτη Τρέμεεε
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
Re: 4EFT-E vs 4A-GE
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
φυσικα πρωτος ο βασιλης αλλα το προβημα ειναι οτι πεφτει η κουβερτα και τον ξεσκεπαζει και μετα ξυπναει απο το ΤΕΛΕΙΟ ονειρο +σκοπο ζωης γμτ!!! :P
Συγνωμη ρε φιλε που ειμαι μονο 18 χρονων και καθε καλοκαιρι που δουλευω τα χωνω στο αμαξι οπως τα παιρνω.Το αλλο καλοκαιρι θα ειναι σιγουρα α σταδιο τοποθετημενο.Οσο για τα λεφτα τα σκεφτομαι και με πιανει η καρδια μου.350 αλογα ε?Θα το τουρμπισεις δηλαδη?Εσυ ησουν κατα της τουρμπινας αυτα μου ελεγες τις αποκριες.Θα μου το δωσεις καμια βολτα?Την Ελενα την ρωτησες για κατι τετοιο?
Υ.Γ.
Μην ξεχνας οτι κατι σπουδαζω και σχεδον τα περισσοτερα μπορω να τα φτιαξω μονος μου(και με πολλες δωσεις βοηθειας απο φιλους)