Καλημερα σας. Ο Αμερικανος μου απαντησε οτι :
Παράθεση:
Dear electroasd,
for 1 bar, you can place bid on our auction. for 11 bars, we can send you paypal money request, please let us know your paypal email.
- toys_auto
|
Μιχαλη εσυ που το κατεχεις , οταν θα μου στειλει το request , και του βαλω τα λεφτα , μετα σε ποια διευθηνση θα μου τα στειλει? Εκει που εχω δηλωσει στο paypal? Εαν θελω καπου αλλου?
Λοιπον , τωρα στα δικα μας. Πριν προχωρησουμε στα διαδικαστικα , θελω να σας πω καποια πραγματα , για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις. Εμενα η δουλεια μου ειναι με βαρδιες. Το οποιο σημαινει οτι μπορει να δουλευω πρωι , απογευμα , βραδυ ή Σ/Κ ( Μαρουσι ). Επισης καθε απογευμα Δευτ- Παρ εχω μαθημα ( ειναι υποχρεωτικο ) μεχρι τις 9( Πασαλιμανι ). Αυτο σημαινει οτι δεν εχω σχεδον καθολου ελευθερο χρονο και επισης δεν χρησιμοποιω το αμαξι μου για ολα αυτα. Εαν ερθουν οι μπαρες και μας τις σταματησουν στο τελωνειο ( αεροδρομιο ) , ισως να μην μπορω να παω να τις παρω αμεσα. Και επισης οταν θα τις παρω στα χερια μου , ή θα πρεπει να σας τις φερω σε καποια συνατηση στο bizz ή θα πρεπει να κανονισουμε καποια συνευρεση για να στις δωσω.
Τελος θα ηθελα να σας ξαναεπισημανω , αν και το ειπα πιο πανω , επειδη καποιοι ειναι εκτος Αθηνων , καλο θα ηταν να ο καθενας μας να αναλαβει να τις στειλει στον αλλο. Απλα να πειτε ποιος θα στειλει σε ποιον για να ξερουμε.Τωρα εαν δεν μπορει κανεις , θα βρουμε τροπο να τους τη στειλουμε.
Δεν μου ερχετε κατι αλλο τωρα. Εαν μου ερθει θα σας πω. Τα λεω ολα αυτα για να ειμαι ειληκρινης μαζι σας και να μην γυρισετε να μου πειτε ή να σκεφτητε , οτι σας γραφω ή οτι πηρα τις μπαρες και εγινα λουις. Εγω δεν εχω καποιο προβλημα να σας τις παραγγειλω. Αλωστε καποιος θα το εκανε. ΟΚ?
Εαν εχετε να προσθετε ή να διορθωσετε ή οτιδηποτε , μην δυστασετε να το πειτε.
Απλα τωρα πρεπει να κινηθουμε λιγο πιο γρηγορα. ΟΚ? Λοιπον συμφωνητε να σας δωσω το λογα/μο της τραπεζα μου και να πηγαινεται να βαζεται τα λεφτα εκει , τι συντομοτεροο δυνατο , για να προχωρησουμε το θεμα? Εαν ναι θελω να μου πειτε αν μπορω να βαλω τον αριθμο του λογ/μου δημοσια ή πρεπει να τον στειλω με pm στον καθενα?
Τωρα θελω και κατι αλλες λεπτομεριες , αλλα μην το κανω εκθεση. Ας συμφωνησουμε σε αυτα και σας λεω οτι αλλο ειναι....