Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM 2
Παλιά 01-02-05, 14:54
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορώ τώρα να εκφράζω την άποψή μου για το ποιο από όλα τα Toyota μου άρεσε περισσότερο?
Δε σου απαγόρευσε κανένας να πεις την άποψη σου, ούτε υπήρχε διάθεση ειρωνείας και ούτε και γνώριζα τη σχέση σου με την Toyota (γι'αυτό και το "μάλλον"). Το γεγονός βέβαια οτι η δικιά σου TS δεν τρίζει είναι ευχάριστο. Ανήκεις στα 2 από τα 10 TS που δεν τρίζουν. Από τη μεριά των υπόλοιπων 8 TS που είναι κουδουνίστρες (ανήκω σε αυτό το γκρουπ-δυστυχώς) έχω να σου πω τα εξής:

1. Είναι απαράδεκτο για ένα αυτοκίνητο 25.000€ να τρίζει. Άσχετα με το αν ενοχλεί ή όχι τον οδηγό. Δείχνει κακή επιλογή υλικών, κακή συναρμολόγηση. Δείχνει επίσης μια προχειρότητα ανάρμοστη για την Toyota. Να μη μιλήσουμε για το θέμα εργοστασιακού στησίματος του αυτοκινήτου, που θα ήταν αντικείμενο για ανέκδοτο, εάν δεν κινδύνευε η σωματική μας ακεραιότητα ή και η ζωή μας ακόμα. Και πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έπρεπε να δώσω επιπλέον 2.200€ (Ανάρτηση- μπροστά μπάρα θόλων - ελαστικά) για να πάρω το αυτονόητο: Σωστό στήσιμο, και παράλληλα να τρέμω μην ακουμπήσω με κανένα ζώο και τρέχω μετά σε ευθυγραμμίσεις-καλίμπρες (άσε που καμία ασφάλεια δε σου καλύπτει αντικατάσταση των aftermarket extras) . Είτε σ'αρέσει είτε όχι έδωσες 25.000€ για ένα πολύ καλό μοτέρ και τίποτα παραπάνω.

2. Δε μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί προσπαθείς να δικαιολογήσεις την πατάτα της Toyota που λέγεται CTS. Για λόγους καθαρά εγωιστικούς ίσως; Ούτε και στη facelift δεν έλυσαν τελείως τα προβλήματα της. Δηλαδή πόσα χρόνια χρειάζονται τα σαίνια της Toyota για να στήσουν σωστά τη CTS και να την κάνουν να βγάλει επιτέλους το σκασμό από τα τριξίματα; Λίγο know-how δε μπορούσαν να δανειστούν από τη Celica;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Με τη μπάρα απο την FACELIFT TS πιστεύω οτι το αυτοκίνητο δεν θα γίνει τόσο άκαμτο όσο με την μπάρα της ΤΤΕ και μια που έχω ανάρτηση KW και 17' ζάντες,πιστεύω οτι θα είναι λίγο πιο προοδευτικό.Με αυτές τις ζάντες είναι πολύ σφιχτό στο δρόμο αν θα βάλω και άκαμτη μπάρα θα γίνει σαν τραπέζι πράγμα ότι χειρότερο για τους πολύ καλούς δρόμους που έχουμε!!
Πόσες φορές θα πρέπει να πούμε ρε παιδιά οτι η μπάρα θόλων δεν επηρεάζει την άνεση; Απλά δένει καλύτερα τα "μούτρα" του αμαξιού μην επιτρέποντας ανομοιογενείς κινήσεις των θόλων. Παράγοντες που επηρεάζουν είναι η ρύθμιση της ανάρτησης, η διάσταση της ζάντας σε συνάρτηση με το προφίλ του ελαστικού, όπως επίσης και η πίεση των ελαστικών. Με τις 17'' φίλε μου θα πρέπει να ξεχάσεις το θέμα άνεση. Προσωπικά θεωρώ τη facelift CTS top strut bar ένα όμορφο καλαμάκι του καφέ, τίποτα άλλο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ερώτηση προς όλους όσους έχουν τριγμούς (όντως ενοχλητικό για όσους έχουν συνηθήσει αλλιώς).
Τα αυτοκίνητά σας είναι Made in UK ή Made in Japan ?
Το δικό μου δυστυχώς είναι από τους κωλο-Άγγλους...

Υ.Γ. Sorry για το μακροσκελές post....Ο liquid με κάλυψε πλήρως στα υπόλοιπα...

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 01-02-05, 15:11
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν ξεσπάω σε εσένα... απλά η αντιμετώπιση του στιλ έτσι είναι δεν μπορώ να το αλλάξω δεν μου αρέσει... μόνο αν μιλάς ακούγεσαι.. και έτσι μπορεί να ακούσει και η Toyota... λέμε τώρα...
πχ. το TS μου έκανε 5 μήνες να έρθει... αν δεν έφτανα στην Toyota Ευρώπης δεν θα μου έδιναν αυτοκίνητο για τον παραπάνω καιρό που άργησε το δικό μου.. (μου είχαν πει 3 μήνες έκανε 5)... κανονικά δεν γίνεται αυτό... όμως τους τα ζάλισα και το πήρα... αν δεν λες τίποτα δεν γίνεται και τίποτα....

Αυτά...
Παλιά 01-02-05, 15:18
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και οσων αφορα την σχεση τριγμων/επιδοσεων ειχαμε και ενα σωρο ιταλικα γρογοροτερα απο την TS που και αυτα τριζανε......αλλα δεν ειχαμε δωσει 25000 για καινουριο αυτοκινητο.....και οσων αφορα τον εξοπλισμο αν ειναι να τριζει να τον βαζουν τσαμπα....και για τις mercedes εννοια σου γιατι ενα παληκαρι εκανε μυνηση στην εδω αντιπροσωπεια για τα προβληματα που του εβγαλε μια ολοκαινουρια C-class
Παλιά 01-02-05, 15:25
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε παίδες, ειλικρινά τώρα, αν παίζει τόση απογοήτευση γιατί δεν τις πουλάτε? Και γιατί πάτε και δίνετε τόσα λεφτά για να τις φτιάξετε αφού δεν τις γουστάρετε?

Ή πάτε όλοι μαζί και βάλτε τες στον κ..λο των αντιπροσωπειών που τις πήρατε και απειλήστε τους ότι θα βγείτε στις εφημερίδες και τα κανάλια (!!!!)

Πάντως δε νομίζω να είναι όλες οι TS έτσι... Σίγουρα δεν είναι η δικιά μου!
Παλιά 01-02-05, 15:57
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
προσωπικα δε γινεται αυτο γιατι ειναι με leasing και εχουμε αλλα 3 χρονια περιπου
Παλιά 01-02-05, 16:27
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παίδες, ειλικρινά τώρα, αν παίζει τόση απογοήτευση γιατί δεν τις πουλάτε? Και γιατί πάτε και δίνετε τόσα λεφτά για να τις φτιάξετε αφού δεν τις γουστάρετε?

Ή πάτε όλοι μαζί και βάλτε τες στον κ..λο των αντιπροσωπειών που τις πήρατε και απειλήστε τους ότι θα βγείτε στις εφημερίδες και τα κανάλια (!!!!)

Πάντως δε νομίζω να είναι όλες οι TS έτσι... Σίγουρα δεν είναι η δικιά μου!
Γιατί δεν τις πουλάμε; Καλή ερώτηση....Ίσως επειδή δεν θέλουμε να χάσουμε περίπου 8.000€ έτσι απλά (αποκλείεται να την πουλήσεις μεταχειρισμένη, παλιότερο μοντέλο και εννοείται ατρακάριστη πάνω απο 19.000€). Τιμή αγοράς 25Κ+2Κ (τα έξτρα, ίσως και παραπάνω) ίσον με 27Κ.
Γιατί τις φτιάξαμε; Ίσως υπήρχε η ελπίδα να δούμε κάτι καλύτερο, αλλά μάλλον μεγαλώσαμε την οικονομική ζημιά...
Να πάμε στις αντιπροσωπίες και να τους απειλήσουμε... Πόσοι από μας έχουμε το χρόνο και την ευχέρεια να εμπλακούμε σε πολυετής δικαστικές διαμάχες με τεράστια έξοδα και αμφίβολο αποτέλεσμα; Και φαντάσου να κερδίσεις-λέμε τώρα- και να αποζημιωθείς με καινούριο CTS που θα είναι ακόμα χειρότερο από αυτό που είχες....Θα πρέπει να αυτοκτονήσεις μετά από αυτό....!!!
Σίγουρα δεν είναι όλες οι TS έτσι.....Είναι όμως οι περισσότερες :x

Υ.Γ. Πάντως η ιδέα σου για μια Avensis δεν είναι κακή..!!! Φαντάσου και ένα light turbo kit (0.5-0.6 bar) που εύκολα δίνει 40+Ps, ανάλογο στήσιμο και φρένα....
Αποτέλεσμα: Ένα οικoγενειακό cruiser μεγάλων αποστάσεων, με πολύ καλές επιδόσεις και την ευλογημένη (επιτέλους) ησυχία . Μόνοι αποδεκτοί ήχοι το σφύριγμα της τουρμπίνας, η σκάστρα στις αλλαγές και το R/CD....Πραγματική ευτυχία

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 01-02-05, 16:57
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Δεν χάνεις αναγκαστικά 8000 Ευρώ, αφού αυτό που θα πάρεις θα είναι κάτι καλύτερο και φτηνότερο, έτσι δεν είναι? π.χ. εεεε, κάτσε να δεις, εδώ το έχω, εεε... (το έπιασες το υπονούμενο έτσι? )

Παιδιά επειδή πολλά Post έκανα σήμερα, πείτε μου αν σας έσπασα τα πρέκια να σταματήσω!!!! (Με έπιασε ο οίστρος γιατί μου θίξατε το μανάρι μου)
Παλιά 01-02-05, 17:32
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 275
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λοιπόν είμαι πεπεισμένος ότι μόνο όσα μοντέλα είναι made in UK έχουν τέτοια (ή τόσα) προβλήματα. Κανείς με made in Japan?

Ακούστε τώρα την ιστορία:
1) Πάω στον Παπαδαμαντίου και στα πλαίσια της προσφοράς ρωτάω: "Πού κατασκευάζεται η 3Θ?" Απάντηση: "Τα TS 3Θ μόνο στην Ιαπωνία"!
2) Πάω στον Γιαννίτσα. Απάντηση: "Μόνο στην Αγγλία"!!
3) Πάω στον Μαγκλάρα. Απάντηση: "Μερικά είναι από Ιαπωνία, άλλα (τα περισσότερα) από Αγγλία"!!!

Καλά πάμε λέω. Στέλνω mail στην Toyota Ελλάς και τους ζητώ να μου πουν υπεύθυνα τη χώρα κατασκευής της 3θ facelifted ΤS. Απάντηση (την έχω σε mail) : "Όσον αφορά στο ερώτημά σας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το νέο Corolla TS 3d, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της ΤΟΥΟΤΑ που εδρεύει στην Ιαπωνία."!!!!

Ωραία λοιπόν. Πήγα την περασμένη εβδομάδα και παράγγειλα...
Δύο ημέρες μετά με παίρνει ο πωλητής και μου ανακοινώνει ότι δυστυχώς το αυτοκίνητο θα είναι made in UK! :x

Βγάλτε συμπέρασμα. Πάντως θα έχει συνέχεια το θέμα...
Παλιά 01-02-05, 20:06
geotschr Offline:

Περιοχή: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
geotschr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Πληροφορίες για ελαστικά.
Αλλαξα πρίν μία εβδομάδα τα μαμίσια ελαστικά της cτs μου ( μισελέν πρίμασυ ) με BF goodrigh - ( g force , 205-50-16)
Μεγάλη διαφορά, το αυτοκίνητο βελτιώθηκε πολύ.
Παλιά 01-02-05, 20:27
liquidCTS Offline:

liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η σωστή απάντηση είναι ότι όλα φτιάχνονται στην Αγγλία εκτός αν δεν βγαίνει η παραγωγή οπότε φτιάχνονται και Ιαπωνία... ή οπουδήποτε αλλού (βλέπε Τουρκία)....
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,17217708 seconds (81,96% PHP - 18,04% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com