Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-05-10, 22:59
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω απο τοτε που ανεβηκε το φπα βαζω βενζινα στη βουλγαρια, σε ευρω βγενει 1.10 και εδω που μενω το φθηνοτερο ειναι 1.53.
συνηθος περνει 51λ γιατι κανονιζω και το παω τερμα αδειο.
το βενζιναδικο που γεμιζω ειναι 12-13 χλμ απο το σπιτι μου, δηλαδη εξοδα πανε-ελα ειναι 2 ευρω περιπου.
οποτε:
51 x 1.10 = 56.10
51 x 1.53 = 78.10
οποτε 22 ευρω μονο απο το γεμισμα του αυτοκινητου + οτι περνω αλλα 20-30 λιτρα για το μηχανακι μου και για το αλυσοπριονο.
Παλιά 22-05-10, 00:28
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δυστυχώς εμένα δεν με συμφέρει να βαλω υγραέριο! γιατί δεν κάνω πολλά χλμ και θα έχω αποσβεση του ποσού σε 3 χρόνια+!!!! και αν μου την δώσει σε έναν χρόνο πχ να αλλάξω αμάξι? πάνε τα λεφτά τσάμπα και αν το αγοράζει και κανείς μετά!!! μην ξεχνάμε το δικό μου είναι του 1997 και το μοτερ του 1994! τον μήνα με τις νέες τιμές βενζίνης σύμφωνα με το road trip στο iphone δεν λέει να βάλω. Συγκεκριμένα τον μήνα θέλω σε βενζίνη κάτω από 100 ευρώ περίπου 94 έβγαλα για τον Απρίλιο και μάλλον ακόμα λιγότερα για τον Μάιο. Οπότε αν αυτά ήταν σε υγραέριο μιλάμε για διαφορές 40-50 ευρώ MAX! μικρό πόσο. Οσο για τις εγκαταστάσεις μερικούς που ρώτησα είναι κλεισμένοι για μήνες οπότε τον ΦΠΑ θα τον φάμε στην μάπα όπως και να έχει, και μαζί θα πάρει και η τιμή του υγραερίου.
Πριν η βενζινη πάει τόσο πολύ πριν μερικούς μήνες ήθελα 75-85 ευρώ τον μήνα το πολύ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 00:48
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Nικηφορε τιποτα δεν παει χαμενο.αν σου την δωσει και θες να το αποσυρεις η να το πουλησεις μπορεις αν θες να πας στον ανθρωπο που το εβαλες και να το βγαλεις το ολο συστημα ετσι ωστε να το βαλεις στο επομενο σου αμαξι.τιποτα δεν παει χαμενο.και να ξερετε κατι υπαρχει διεθνης ισοτιμια μεταξυ βενζινης και αεριου.για να φτασει το αεριο 1 ευρω θα πρεπει η βενζινη να φτασει τα 2,5 ισως και παραπανω.εκτος αυτου αυτο που νοιαζει εμενα ειναι πρωτον η οικολογικη συνειδηση και δευτερον η οικονομια.(μαλλον αναποδα τα ειπα).

Οσο για τον φιλο που ειπε παω βουλγαρια και γεμιζω εχω να πω τα εξης...
επειδη εχει τυχει να γνωρισω παιδια που εχουνε νταραβερη με Βουλγαρια η βενζινη τους ειναι πολυ πιο καλη και πολυ πιο δυνατη απο την Ελληνικη σαμπανια.το ερωτημα μου ειναι δεν θα φτασει και εκει το 1,5ευρω?
κανουν και στην Βουλγαρια εγκαταστασεις αεριου με 600-700ευρω αν θυμαμαι καλα.το θεμα ειναι εχεις εμπιστοσυνη?προτιμο να βαλω το ICOM ιταλιας που εχω τωρα να το πληρωσω αλλα να ξερω οτι η εταιρια αυτη δραστηριοποιειται 25χρονια στον τομεα υγραεριοκινηση..
Παντος να ξερετε οτι τιμη εχει το αεριο εδω ειχε και στην Ιταλια και στην Γερμανια.επισης μιλαγα σημερα με την κοπελα μου στην γερμανια και μου ειπε σκεφτονται και εκει να ανεβασουν το ΦΠΑ κατα πολυ μεχρι και για 25% κανανε λογο.τι να πω δεν ξερω.παντος νοιωθω πολυ τυχερος που την ψιλιαστικα την δουλεια εδω και καιρο και τωρα πλεον περα βρεχει.

PS.....για τους υποψηφιους υγραεριους ψαξτε το καλα παιδια που θα κανατε την εγκατασταση.σας ενδιαφερει το κοστος εγκαταστασης η οι επιδοσεις.επισης Σαβ/κο καθομαι οποιος θελει να δει το δικο μου δεν εχω προβλημα να κανονισουμε να βρεθουμε απο κοντα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 02:09
mavroidesgt1 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 193
mavroidesgt1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
έβαλε ένα φίλος σε ένα ΕΕ111 πριν λίγες ημέρες υγραεριο LPG και σε κανα δυο εβδομάδες θα σας πω εντυπώσεις από απόδοση και κατανάλωση.

Αυτή την στιγμή oι φοροι στην βενζίνη ανέρχονται στα 610€/1000 λίτρα λαο στο LPG στα 125€/1000 λίτρα. Μέχρι το 2017 απαγορευεται η εφαρμογη οποιουδήποτε ειδικου φόρου (όπως κατανάλωσης) με απόφαση της Ε.Ε. στα πλαίσια της προωθησης της χρησης φιλικότερων μορφών ενέργειας. Για παράδειγμα το LPG έχει 110-115 βαθμούς οκτανίου (δηλαδή δεν χρειάζεται ούτε η προσθήκη Μολύβδου ούτε η προσθήκη αρωματικών υδρογοανανθράκων για την βελτίωση της αντικροτικής ικανότητας) εκπέμπει λιγότερους ρύπους, δεν μαυρίζει τα λάδια του κινητήρα αφού δεν εισχωρεί σε αυτά και δεν μαυρίζει και τα μπουζί ή γενικότερα τον θάλαμο καυσης. Για να συμφέρει τους Ταρίφες (σε σχέση με το πετρέλαιο) λογικά θα συμφέρει και τους περισσότερους από μας που καίμε αμόλυβδη από ΧΡΥΣΟ!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 11:04
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mavroidesgt1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μέχρι το 2017 απαγορευεται η εφαρμογη οποιουδήποτε ειδικου φόρου (όπως κατανάλωσης) με απόφαση της Ε.Ε. στα πλαίσια της προωθησης της χρησης φιλικότερων μορφών ενέργειας.

Mπραβο ρε φιλε να εισαι καλα.ετσι μου το ειχαν πει και εμενα αλλα δεν θυμομουνα.αυτο ισχυει παιδια.

Να ρωτησω κατι αλλο που το εβαλε το κιτ ο φιλος σου?εχει το 1.4?

και εδω πλεονεκτηματα 5ης γενιας σε σχεση με 4ης http://www.ygraeriokinisi.gr/5.html

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 22-05-10 στις 11:10.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 12:18
mavroidesgt1 Offline:
Μικρό Μέλος

έχει το 1300 86 ίππων,

το σύστημα που έβαλε είναι 5ης γενιάς για να πληρει τις απαιτήσεις των συγχρονων κινητήρων (με την ηλεκτρονική διαχειριση) και ήδη υπάρχει εγκατεστημένο και σε κινητηρες άμεσου ψεκασμού βενζίνης χωρίς κάποιο πρόβλημα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 15:01
davarisx Offline:
banned

Αρα πρεπει να το εβαλε στην υγραεριοκινηση αμα ειναι 5ης γενιας.
οταν λες αμεσου ψεκασμου τι εννοεις? FSI?

Αντε να αυξανομαστε οι υγραεριοι σιγα σιγα!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 15:04
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αυξανόμαστε! Τον άλλο μήνα τέτοιες μέρες λογικά θα το έχω βάλει!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 15:12
mavroidesgt1 Offline:
Μικρό Μέλος

αμεσου ψεκασμού εννοω FSI

5ης γενιας σημαίνει τροφοδοσία με υγρό αέριο (δεν υπάρχει πνευμονας αεριοποίησης) και ο εγκέφαλος που χρησιμοποιείται ουσιαστικά αντιγράφει τις εντολές του μαμα εγκεφάλου ο οποίος είναι αυτός που αναλαμβάνει την διαχείριση του νέου καυσίμου.

4ης γενιάς σημαίνει τροφοδοσία με αέριο (υπάρχει πνευμονας αεριοποίησης) και ουσιαστικά χρησιμοποιείται και εγκέφαλος διαχείρισης γιατί συνήθως δεν προυπάρχει

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρα πρεπει να το εβαλε στην υγραεριοκινηση αμα ειναι 5ης γενιας.
οταν λες αμεσου ψεκασμου τι εννοεις? FSI?

Αντε να αυξανομαστε οι υγραεριοι σιγα σιγα!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-10, 16:59
davarisx Offline:
banned

Ετσι μπραβο τωρα τα λες καλα.αντε με το καλο παιδια οσοι βαλετε και ιδιαιτερη προσοχη στην επιλογη συστηματος.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,17939901 seconds (78,93% PHP - 21,07% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com