Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
31-08-09, 13:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
και εγω το ακουγα το γρατζουνησμα στην 3η......οταν ηταν κρυο βασικα......
το αμαξι ειναι συνεργειο για σασμαν.....θα μπουν καινουργεια συνχρονιζε καινουργιο γραναζι 3ης και θα μπει μαλλον πιο κοντο κορονοπινιο απο 4.529:1 σε 4.8:1
|
31-08-09, 13:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα.. Μπαίνει η 3η απλά μερικές φορές με λίγο ζόρι.
|
31-08-09, 14:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ μονο στην 1η (ίσως και στην όπισθεν) εχω παρόμοιο πρόβλημα... Καμιά φορά σκαλώνει και δεν μπαίνει.
|
31-08-09, 14:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εμένα στα μισά κατεβάσματα από 4η σε 3η δεν την έπαιρνε.Έσπρωχνα να μπει αλλά τίποτα. Ήθελε, αφού δε την έπαιρνε, ένα τακ το μοχλό προς την τετάρτη (ίσα ίσα να κουνηθεί δηλαδή ο μοχλός προς τα κάτω) για να την πάρει. Και κάποιες φορές δεν έπαιρνε από 1η σε 2α. Μπήκε συνεργείο και σύμφωνα με την Toyota άλλαξαν 4 γρανάζια, 4 ρουλεμάν, συγχρονιζε και σετ δίσκο πλατώ. Τι να πω? 40000 χλμ και να αλλάζει δίσκο πλατώ. Και τα μισά χιλιόμετρα και παραπάνω να είναι εθνική. Τέλος καλό, όλα καλά. Επίσης, μετά το συνεργείο, η όπισθεν πολλές φορές μπαίνει αθόρυβα, πράγμα που δεν το έκανε πιο πριν. Το αμάξι δουλεύει ρολόι. Και τα τελευταία 5000 χλμ στα κόκκινα.
|
17-05-10, 14:35
|
Μέλος
|
|
|
|
πόσο σου κόστησε αν επιτρέπεται, γιατί κι εγώ ετοιμάζομαι για κάτι αντίστοιχο.
|
17-05-10, 14:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το αμάξι ήταν στην εγγύηση, και έτσι δεν πλήρωσα τίποτα. Bέβαια, για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, μπορεί να ήταν και κάτι απλό, γιατί από τις 4 μέρες που με είχαν πει ότι θα πάρει για να επιδιορθωθεί, το αμάξι ήταν έτοιμο την επόμενη, και απλά να έγραψαν ότι άλλαξαν πολλά, για να φανεί ότι έγινε δουλειά.
|
17-05-10, 14:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Νομιζω ειναι πολυ δυσκολο για αντιπροσωπία να κατεβασει και να επισκευασει σασμαν μεσα σε μια μέρα...
Τι να πω...
|
17-05-10, 15:33
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
Παιδες χαιρετω!
Εδω και περιπου μια βδομαδα εχω αρχισει να παρατηρω-νιωθω-ακουω στην TS μου ενα "γδαρσιμο" οταν παω να κουμπωσω την 3η ταχυτητα στο κιβωτιο. Συν τοις αλλοις ακουγεται κι ενας ηχος σχεδον ομοιος με αυτον που ακουμε καμμια φορα οταν παμε να βαλουμε οπισθεν και δεν μπαινει. Σας εγγυομαι οτι παταω τερμα τον συμπλεκτη...οποτε δεν εχει να κανει αυτο. Δεν μου το κανει παντα...αλλα αρχιζω και παρατηρω οτι μου το κανει πιο συχνα οταν ειναι κρυο. Επισης οταν θα την βαλω γρηγορα και κουμπωτα δεν θα κανει τπτ. Οταν ομως θα την βαλω πιο χαλαρα και σιγα-σιγα ακουω και αισθανομαι αυτο το πραγμα.
|
ακριβως τα ιδια συμπτοματα εχω κ εγω εδω και αρκετο καιρο..
τι εκανες τελικα,βρηκες τι φταιει?
εγω νομιζω οτι εχει προβλημα το συχρονιζε..
|
18-05-10, 09:18
|
Μέλος
|
|
|
|
ξεκινάει με γδάρσιμο, συνεχίζει με δυσκολία στο να μπεί η ταχύτητα και μπορεί να καταλήξει να μην μπαίνει καθόλου. είναι το συχρονιζέ, κοστίζει 20 ευρώ αλλά το ανέβα κατέβα σασμάν και το άνοιξε κλείσε είναι που χρεώνουν πολύ.
|
18-05-10, 11:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εμένα στο σταρλετ είχε σπάσει!!! Έτσι ξεκίνησε και μετά δεν έμπαινε τίποτα! Έφαγε κλοτσιες μπήκε η 2αρα, τελικά με τα πολλά μου κοστησε 650 ευρώ όλα μαζί όμως, κιβώτιο gt, δίσκος πλατο ρουλεμν , ντιζες επιλογεας και εργασια, όλα ήταν διαλυμενα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16644192 seconds (82,10% PHP - 17,90% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|