Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Re: TS FORUM 2 |
|
01-02-05, 11:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: TS FORUM 2
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Αυτή η κουβέντα με τους τριγμούς επίσης έχει παραπάει. Όποιος δε θέλει θορύβους να πάρει το Avensis. Είναι νοσοκομείο. Ή να πάρει το Focus, επίσης καλό.
|
Φίλε leon μάλλον δεν έχεις οδηγήσει παλιότερα μοντέλα Toyota για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Πραγματικά δεν άκουγες 'τσικ' μέσα στη καμπίνα.
|
Φίλε Ultramar, αυτό το "μάλλον" έσωσε κάπως την κατάσταση...
Λοιπόν, το πρώτο Toyota της οικογένειας ήταν ένα Corolla ΚΕ70 του 82, το δεύτερο ένα Corolla Ε90 του 87, το τρίτο μία Carina E του 92, το τέταρτο το δικό μου E12 TS του 2002 και ο πατέρας μου πήρε πέρυσι τον Ιανουάριο το Avensis. Εγώ πριν είχα ένα Peugeot 106 και τώρα οδηγάω περιστασιακά και ένα Yaris.
Μπορώ τώρα να εκφράζω την άποψή μου για το ποιο από όλα τα Toyota μου άρεσε περισσότερο?
Όσο για το αν αγόρασα elise, Βαγγέλη... τώρα ρε παιδιά αυτό το site είναι για να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλον, δηλαδή? Εντάξει, τότε, οκ, εγώ είμαι άσχετος με αυτοκίνητα ή η δικιά μου η Corolla είναι γρήγορη και δεν τρίζει!!!!
|
|
|
01-02-05, 11:50
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis
Erotisi: sta posa xiliometra arxisane oi trigmoi????
exo 20.000 kai ola einai roloi
|
εεεεε, από την πρώτη μέρα τρίζει πάνω από το radio/cd μου... νομίζω τώρα πια στα 50.000+ έχουν σταθεροποιηθεί στα καθίσματα που τρίζουν κατά βούληση και εντελώς τυχαία, στην κονσόλα πάνω από τα όργανα (το radio/cd μετά από πολύ αφρολέξ από Toyota σταμάτησε), κάπου σε μια ντίζα του μοχλού των ταχυτήτων (σταματάει αν πιέζω ελαφρώς το μοχλό προς την σχέση που έχω επιλέξει), στην ηλιοροφή (που χτυπάει φρικτά ακόμα και κλειστή), και αραιά και που στον αεραγωγό του συνοδηγού...
Παράθεση:
Ayto pou exo na episimano einai oti prosopika blepo pollous kradasous na pernane sthn kampina (oxi trrigmous....den akouo tpt). kradasmous sto foot rest...sto timoni...alla kai sto simplekth!!!! patao simplekth stis mesa stis 8 kai aisthanomai to simplekth na donite!!
to exei paratirisei kanenas allos??
|
Ελάχιστους που οφείλονται στην KW... λίγο πιο έντονοι με ανοιχτή ηλιοροφή σε μεγάλες λακούβες επίσης...
Παράθεση:
skeftomai na balo thn mpara tholon apo to kainourgio Ts. lene exei mia arnatisoula mesa kai einai gia aporofisi kradasmon. tin exei balei kaneis?
|
Προτίμησε αυτή της TTE. Η ιδεά της μπάρας είναι να δέσει το εμπρός μέρος και όχι να το χαλαρώσει... το ελατήριο στην μπάρα του νέου TS μάλλον αυτό κάνει....
Πάντως γενικά για το θέμα των τριγμών και το τι δίνουμε, τι παίρνουμε, και τι χάνουμε... δέχομαι το αυτοκίνητο στις 6200 να φωνάζει απίθανα γιατί ο θόρυβος του είναι θεϊκός... αλλά δεν δέχομαι οποιοδήποτε αυτοκίνητο αυτής της αξίας να τρίζει τόσο φρικτά από την πρώτη μέρα... ή και γενικώς... το προηγούμενο corolla μου με 210.000 χλμ. και 10 χρόνια σκληρής μεταχείρισης δεν έτριζε ούτε την τελευταία μέρα (ούτε και μετά από Bielstein κίτρινα).... αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η Toyota δεν έχει κάνει τίποτα γι'αυτό... και ουσιαστικά με αυτό το αυτοκίνητο έχει γκρεμίσει την ιδέα ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ που τόσο καλά υπερασπιζόταν τόσα χρόνια..
|
|
|
01-02-05, 12:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Δηλαδή δεν έχει ποιότητα κατασκευής επειδή τρίζει το κάθισμα σου και κάπου πάνω από το ράδιο-CD? Ή είχες και άλλα προβλήματα στα 50.000 χλμ που το έχεις?
Για όσους λένε για θόρυβο από το κάθισμα του συνοδηγού: Εγώ είχα τους εξής τριγμούς που τους έλυσα όλους:
1. Η λαβή ανάκλισης του καθίσματος μπορεί να τρίζει. Θέλει λίγο "σφουγγαράκι"
2. Η ντίζα απασφάλισης από τη λαβή στη βάση του καθίσματος θέλει λίγο spray σιλικόνης εσωτερικά.
3. Η ασφάλεια της ζώνης ταλαντώνεται και κάνει θόρυβο. Το έλυσα βγάζοντας ένα δαχτυλίδι από τη βάζη της ασφάλειας της ζώνης, οπότε τώρα είναι σταθερή (δε ρυθμίζεται) αλλά δεν ταλαντώνεται κιόλας.
Αυτά τα έκανα κάπου στα 10.000 χλμ. τώρα έχω 57.000 χλμ και δεν ξανάκουσα τίποτα...
|
01-02-05, 12:18
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Με τη μπάρα απο την FACELIFT TS πιστεύω οτι το αυτοκίνητο δεν θα γίνει τόσο άκαμτο όσο με την μπάρα της ΤΤΕ και μια που έχω ανάρτηση KW και 17' ζάντες,πιστεύω οτι θα είναι λίγο πιο προοδευτικό.Με αυτές τις ζάντες είναι πολύ σφιχτό στο δρόμο αν θα βάλω και άκαμτη μπάρα θα γίνει σαν τραπέζι πράγμα ότι χειρότερο για τους πολύ καλούς δρόμους που έχουμε!!
Εγώ την έχω παραγγείλει στην ΤΟΥΟΤΑ και περιμένω να την βάλω.Θα σας πώ εντυπώσεις
01-02-05, 13:22
|
Μέλος
|
|
|
|
leon74 αν σε πειραξει η ειρωνεια ζηταω συγνωμη....πιο πολυ να δωσω εμφαση ηθελα στο γεγονος οτι αν δωσω 25000 θα ηθελα στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ εποχη να μην τριζει.....και στην τελικη ειπαμε παει καλα αλλα δε νομιζω οτι αυτο μπορει δικαιολογει οτι τριζει
|
|
|
01-02-05, 13:43
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Δηλαδή δεν έχει ποιότητα κατασκευής επειδή τρίζει το κάθισμα σου και κάπου πάνω από το ράδιο-CD? Ή είχες και άλλα προβλήματα στα 50.000 χλμ που το έχεις?
|
Δεν έχει ποιότητα κατασκευής γιατί τρίζει από όλες τις μεριές (κατά καιρούς έχει παρατηρήσει και άλλους μικρότερους τριγμούς), γιατί στα 10.000 χλμ. μου άνοιξαν το σασμάν για να βρουν ότι έχουν πρόβλημα κάτι ρουλεμάν (και btw, άλλαξαν και δίσκο - για κάποιο λόγο ο δίσκος είχε χαρακιές γιατί κάποιο κομμάτι του αποκολήθηκε και τον έγδαρε!!!! ΕΛΕΟΣ!), μέχρι που καταστράφηκε (τρύπησε παρακαλώ ή μάλλον έγινε τρύψαλα.. τώρα πως γίνεται τρύψαλα κάτι πλαστικό μόνο η Toyota το ξέρει!!!!) η τάπα του δοχείου με τα υγρά για τα τζάμια (το ίδιο έχει πάθει και ο Astakos) !!!! Εδω και καιρί στην αλλαγή από 1η σε 2α άκουγα ένα έντονο χτύπημα κάπου από την εξάτμιση.. Είχε φύγει μια βάση από ένα καζανάκι...!!! Αντε βρες το... την βάλαμε.. προχθές πάλι το άκουσα.. που σημαίνει ότι πάλι έφυγε!
Δεν μπορεί ένα αυτοκίνητο τέτοιας αξίας να τρίζει. Δεν το δέχομαι! Οταν 1, 2, 3, 4 εκδόσεις πίσω ΔΕΝ έτριζε!!! Πως να το κάνουμε, με τον χρόνο η ποιότητα βελτιώνεται. Οχι το αντίθετο...
|
|
|
01-02-05, 13:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εντάξει, δεν παίζει παρεξήγηση, αλλοίμονο!
Προφανώς κανένας δε θέλει το αυτοκίνητό του να τρίζει, αλλά από το να λέμε ότι έχουμε κάποια προβλήματα τριγμών μέχρι το ότι έχει πέσει η ποιότητα κατασκευής είναι μεγάλη η διαδρομή. Και εξηγούμαι: Η Ε90 που είχαμε δεν έτριζε όντως, αλλά αν συγκρίνω τον αριθμό εξαρτημάτων της E12 TS με την Ε90, φαντάζομαι οτο η Ε12 έχει ~10000 παραπάνω εξαρτήματα (μοτεράκια, ρελεδάκια, καλωδιάκια, διακοπτάκια και ένα σωρό άλλα ...άκια). Ε, τι να κάνουμε, δυστυχώς όταν αυξάνεται ο αριθμός των εξαρτημάτων, αυξάνει και η πιθανότητα αστοχίας (ή τριγμών). Αυτό είναι δεδομένο για οποιαδήποτε κατασκευή.
Δείτε πόσες βλάβες βγάζουν οι Mercedes και οι BMW. Τι πάει να πει, ότι δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής, ή ότι οι γερμανοί τραβάνε χαρταετό κάθε μέρα? Όχι βέβαια... αλλά αν θέλεις ακόμα και εξαεριστήρα κλανιάς (σόρυ) στο κάθισμα, έ, μπορεί και να χαλάσει κάποια στιγμή ρε παιδί μου! Δεν έγινε και τίποτα όμως!
Αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται σε όλα τα αυτοκίνητα, ειδικά όσο ζητάμε όλο και περισσότερο εξοπλισμό σε αυτοκίνητα χαμηλής κατηγορίας (όπως η Corolla - είπαμε δεν είναι elise!). Και όσο αν ένα αυτοκίνητο 25.000 Ευρώ επιτρέπεται να τρίζει: Ναι ρε παιδιά, 25.000 Ευρώ με 192 άλογα, ΑC, ABS, EBD, VSC, 4 αερόσακους, ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου, 6άρι κιβώτιο, ε, ναι έχει δικαίωμα να τρίζει η θέση του συνοδηγού!!!! Πάρτε το Avensis, και φτηνότερο και δεν ακούγεται τίποτα!
Αυτό που λέω εγώ είναι: Χαρείτε τα αυτοκίνητά σας και μην μπαίνετε στο τρυπάκι έτριξε αυτό και ακούστηκε το άλλο και κάνει ένα τσικ δεξιά όταν η θερμοκρασία είναι 12,3 κελσίου, έχει ξαστεριά και τα μαρούλια είναι πράσινα. Βάλτε ένα CD Και δεν ακούγεται τίποτα... Έτσι και αλλιώς, καταναλωτικά προϊόντα είναι, σε 2-3 χρόνια θα πάρετε άλλο!!!
|
|
|
01-02-05, 14:06
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Ερώτηση προς όλους όσους έχουν τριγμούς (όντως ενοχλητικό για όσους έχουν συνηθήσει αλλιώς).
Τα αυτοκίνητά σας είναι Made in UK ή Made in Japan ?
Είναι σημαντικό. Δεν είναι θέμα ποιότητας υλικών. Είναι θάμα ποιότητας συναρμολόγησης. Όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στα εργοστάσια που είναι υπεύθυνοι για τη συναρμολόγηση θα υπάρχουν διαφορές από χώρα σε χώρα.
|
|
|
01-02-05, 14:38
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Εντάξει, δεν παίζει παρεξήγηση, αλλοίμονο!
Προφανώς κανένας δε θέλει το αυτοκίνητό του να τρίζει, αλλά από το να λέμε ότι έχουμε κάποια προβλήματα τριγμών μέχρι το ότι έχει πέσει η ποιότητα κατασκευής είναι μεγάλη η διαδρομή. Και εξηγούμαι: Η Ε90 που είχαμε δεν έτριζε όντως, αλλά αν συγκρίνω τον αριθμό εξαρτημάτων της E12 TS με την Ε90, φαντάζομαι οτο η Ε12 έχει ~10000 παραπάνω εξαρτήματα (μοτεράκια, ρελεδάκια, καλωδιάκια, διακοπτάκια και ένα σωρό άλλα ...άκια). Ε, τι να κάνουμε, δυστυχώς όταν αυξάνεται ο αριθμός των εξαρτημάτων, αυξάνει και η πιθανότητα αστοχίας (ή τριγμών). Αυτό είναι δεδομένο για οποιαδήποτε κατασκευή.
Δείτε πόσες βλάβες βγάζουν οι Mercedes και οι BMW. Τι πάει να πει, ότι δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής, ή ότι οι γερμανοί τραβάνε χαρταετό κάθε μέρα? Όχι βέβαια... αλλά αν θέλεις ακόμα και εξαεριστήρα κλανιάς (σόρυ) στο κάθισμα, έ, μπορεί και να χαλάσει κάποια στιγμή ρε παιδί μου! Δεν έγινε και τίποτα όμως!
Αυτό θα συνεχίσει να υφίσταται σε όλα τα αυτοκίνητα, ειδικά όσο ζητάμε όλο και περισσότερο εξοπλισμό σε αυτοκίνητα χαμηλής κατηγορίας (όπως η Corolla - είπαμε δεν είναι elise!). Και όσο αν ένα αυτοκίνητο 25.000 Ευρώ επιτρέπεται να τρίζει: Ναι ρε παιδιά, 25.000 Ευρώ με 192 άλογα, ΑC, ABS, EBD, VSC, 4 αερόσακους, ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου, 6άρι κιβώτιο, ε, ναι έχει δικαίωμα να τρίζει η θέση του συνοδηγού!!!! Πάρτε το Avensis, και φτηνότερο και δεν ακούγεται τίποτα!
Αυτό που λέω εγώ είναι: Χαρείτε τα αυτοκίνητά σας και μην μπαίνετε στο τρυπάκι έτριξε αυτό και ακούστηκε το άλλο και κάνει ένα τσικ δεξιά όταν η θερμοκρασία είναι 12,3 κελσίου, έχει ξαστεριά και τα μαρούλια είναι πράσινα. Βάλτε ένα CD Και δεν ακούγεται τίποτα... Έτσι και αλλιώς, καταναλωτικά προϊόντα είναι, σε 2-3 χρόνια θα πάρετε άλλο!!!
|
Δεν με νοιάζει το κάνει δίπλα μου μια BMW ή Mercedes. Με νοιάζει ότι το αυτοκίνητό μου κοστίζει αρκετά λεφτά που δεν δικαιολογούν τέτοια ποιότητα κατασκευής (ή τέλος πάντων συναρμολόγησης - Assembled in UK). Ολα τα άλλα για πολλά διακοπτάκια, κουμπάκια τα ακούω βερεσέ!
Οσο για τη φράση βάλε ένα CD και δεν θα ακούς τίποτα την έχω ακούσει και από αντιπρόσωπο Toyota και μου ήρθε να του σπάσω το κεφάλι! Τι λες ρε φίλε; Αυτό είναι η λύση; Σόρρυ που πονάω τα 25κ μου και θέλω το αμάξι μου να μην τρίζει... για να μην πω για τα 3-4-5 ακόμα κάπα που έχω δώσει για να το κάνω να στρίβει...
Θα μου πρεις γιατί το αγόρασες... ε, γιατί είμαι Corollάκιας τι να κάνω...
Τέσπα, το θέμα τριγμοί έχει εξαντληθεί νομίζω... ας επικεντρωθούμε στο πως θα κάνουμε τα TS μας καλύτερα....
|
|
|
01-02-05, 14:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εντάξει βρε liquidTS. Μάλλον οι τριγμοί σε έχουν νευριάσει πολύ. Μην ξεσπάς επάνω μου όμως!!!!
Μπορεί και εγώ αν είχα τραβήξει τα δικά σου να σκεφτόμουνα τα ίδια, απλά βλέπω πολύ παράλογη την όλη συζήτηση και άνευ ουσίας. Οπότε τη σταματάω και εγώ, σόρυ αν εκνεύρισα κάποιους! shoothim shoothim
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Ts Forum -4- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
942 |
22-07-16 20:12 |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 13:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 13:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 23:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 16:47 |
Page generated in 0,16875911 seconds (82,09% PHP - 17,91% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|