Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 118
Ευχομαι πολλα και απροβληματιστα να εχεις.
Εγω εχω κανει 170000 χιλ με κερδος-αποσβεση 700 ευρω αυτη τη στιγμη.Στα 20000χιλ θα ανοιξω καπακι να ξαναμετρησω τις βαλβιδες και τοτε θα μπορω να πω ποσο επεσαν η οχι τα διακενα.Εγω το εβαλα στο πειραια σε ενα συνεργειο που εχει εμπειρια σε BRC και καλα λογια σε φορουμ με lpg.Μετα γραφτηκα στο φορουμ εδω και διαβασα και για το Φανη που δεν τον ηξερα τον ανθρωπο.Αλλιως θα περνουσα να μιλησω και μαζι του.
Τεσπα οταν μετρησω θα σας πω την αποψη μου για φθορα κτλ μιας και εχω ζητησει πλουσιους ψεκασμους βενζινης ενδιαμεσα μπας και γλυτωσω-καθυστερησω τις φθορες.