Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
18-05-12, 22:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εδώ κάνουν προσκλητήριο νεκρών, ενώ δε πάτησε κανέναν το τανκς...
Βγαίνουν και φωνάζουν...
Η γενιά του Πολυτεχνείου μας κατέστρεψε...
|
18-05-12, 23:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εγω ενα ξερω οτι 17 Νοεμβριου ειναι τα γενεθλια μου! ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
παντως εχω μια κασετα του πατερα μου και εχει ηχογραφησει τον σταθμο του πολυτεχνειου!!! ντοκουμεντο!
τωρα οι παλιοτεροι οι γονεις μας προφανως ξερουν την αληθεια δεν περιμενουμε να μαθουμε ουτε απο φημες ουτε απο τον Μιχαλολιακο κυριως! αυτον δεν τον περνω σοβαρα υποψην! ειπαμε.....καλυτερα να πιστεψω τι λεει η tv. Βρηκαμε σοβαρο ανθρωπο να ασχολουμαστε! μη Χ....ω! αντε να γινουν οι επομενες εκλογες να παρουν ποδι απο την βουλη! αν και εμαθα απο 1ο χερι οτι οι αστυνομικοι ψηφιζουν Χ.Α! τα σχόλια δικά σας!
|
18-05-12, 23:10
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
νικηφορε εμενα στο σχολειο μου εμαθαν πως πισω απο την πορτα πατησε φοιτητες. με εμαθαν να το ζωγραφιζω κιολας αυτο....
υποθετω οτι αυτο εχει ειπωθει σε ολα τα σχολεια. υποθετω οτι αυτο μαθαινουν τα παιδια σημερα...
σημερα ετυχε και ρωτησα το αφεντικο μου ο οποιος ειναι 65 ετων και πολυ σοβαρος ανθρωπος και σοβαρος επειχηρηματιας
ξερεις τι μου ειπε και δεν λεει ψεμματα? οτι ο χειριστης του αρματος ειναι φιλος του. ηταν φιλοι απο παλια δλδ...
το αρμα ΔΕΝ πατησε ουτε ενα νυχι....
ολα ειναι ψεμματα ολα ειναι προβοκατσια...
πιστευω οτι κανεις λαθος που δεν παιρνεις τον μιχαλολιακο στα σοβαρα....
19-05-12, 00:08
|
|
|
|
|
Να πάτε να ψηφίσετε όλοι σας και να μην αφήνετε τους άλλους να κανονίζουν για εσάς. Δείξτε τι θέλετε απο το κράτος και πιος καλύτερος τρόπος απο την ψήφο σας; Και για αυτούς που θέλουν να πάνε παραλία, ας ψηφίσουν φεύγοντας για την παραλία σιγά δεν θέλει και πολύ ώρα.
Εγω βλέπω στην δορυφορική τα γεγονότα και πραγματικά είναι η μέρα με την νύκτα σε σχέση με τα ελληνικά. Εδώ το AlJazeera έβγαλε σε εκπομπή του για την μη αμερόλυπτη στάση των ΜΜΕ στα γεγονότα λέγοντας ότι τα media δεν λένε απλώς τις ειδήσεις αλλα "συμμετέχουν" σε αυτές!!!
|
|
|
|
19-05-12, 08:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω, γιατί μετά τις εκλογές, όλοι κράζουν τη ΧΑ, λες και αυτή φταίει για το χάλι μας που έχουμε τόσα χρόνια.
Και όχι το 30% των Ελλήνων που ψήφισε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Που ξεπούλησαν τη χώρα μας. Οι ανθέλληνες. Οι προδότες...
Έχουμε και τους δημοσιογράφους, άλλοι κοπρίτες από εκεί. Στο Μιχαλολιάκο τους πείραξε το "εγέρθητω", αλλά στους άλλους τους τρύπιους τους πολιτικούς, πάει το γλύψιμο σύννεφο...Και Κ&λο θα έστηναν...
Έπρεπε να τους πει να πάρουν και 10 κάμψεις για ζέσταμα, τα κοπρόσκυλα...
EDIT: Κάτσε ρε Νικηφόρε...Οι αστυνομικοί λες ψηφίζουν ΧΑ, και το λες σα να είναι κάτι άσχημο...Δημοκρατία δεν έχουμε;;; Αυτούς που ψηφίζουν "Ουράνιο τόξο", τους έκραξε κανείς;; Ξέρει άραγε κανείς τι είναι και τι ακριβώς κάνει το "Ουράνιο τόξο";;; Και αν έχει συνεργαστεί, σε επίπεδο κοινών συνομιλιών με το ΣΥΡΙΖΑ;;; Και στη τελική ότι γουστάρει ψηφίζει ο καθένας...Δε μπορώ να κατάλαβω αυτή τη στοχοποίηση...
Η πολλή λάσπη, όσο λάσπη και αν είναι, παραμένει διαφήμιση...
Και όπως είπε και ο Πάνος, κλείστε τη ρουφιάνα τη τηλεόραση...Εξουσία κανονική είναι...Διαβάστε και τίποτα εκτός από τους λογαριασμούς ΔΕΗ/ΟΤΕ...Μη μασάτε αμάσιτα ότι σας πουλάνε...
Ξυπνάτε...Πρώτα να κριθούν αυτοί που χρόνια μας κατέστρεψαν, και μετά η ΧΑ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 19-05-12 στις 10:37.
|
|
|
|
19-05-12, 10:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Η Χ.Α ειναι η ιδεολογια που εχει, αυτο ενοχλει...οχι κατι αλλο και ΦΥΣΙΚΑ δεν φταινε σε τιποτα αυτοι!!! ειπε κανεις κατι τετοιο? αλλα οχι να μας λενε ειμαστε εθνικιστες αλλα ειναι και ναζι και φασιστες! μην λεμε και οτι θελουμε! υπαρχουν αποδειξεις και φαινονται! εγω προσωπικα ποτέ δεν θα τους ψηφιζα, ειναι ελευθερος ο καθενας να κανει οτι θελει απο δω και περα, δεν ειπα ποτέ οι αλλοι οτι ειναι καλυτεροι στα αλλα, μας ενοχλει οπως και μενα η ιδεολογια του ναζισμου-φασισμου και τπτ αλλο! οι αστυνομικοι (οι ΜΑΤατζηδες κυριως) τους ψηφιζουν για ευνοητους λογους, οπως και το κεντρο Αθηνας, δεν τους κατηγορω, εμενα δεν μου αρεσει μονο η ιδεολογια τους, κατα τα αλλα ειναι καλυτεροι απο αλλους.....και κάνουν και καλα που δεν κανει κανεις! πχ πανε και συνοδευουν μεγαλες γυναικες στην τραπεζα για να παρουν την συνταξη τους!!! ερχονται και "καθαριζουν" πλατειες απο λαθρομεταναστες! εχεις προβλημα με σπιτι που νοικιαζεις? παιρνεις ενα τηλ και την επομενη λειπουν ολοι απο μεσα!!! ναι γινεται και αυτο! φοβερο ετσι? ενω η αστυνομια αν δεν βρει κατι δεν τους κανει και τπτ σπουδαιο. Γιαυτο και το κεντρο Αθηνας δλδ Πατησια και τα περιγυρα οι περισσοτεροι ψηφιζουν Χ.Α και το εχουν πει απειρες φορες, οπως και τον λογο, και γενικα ολοι που τους ψηφισαν τους ψηφισαν για αλλους λογους, το γνωριζω, δεν τους ψηφισαν επειδη υποστηριζουν φασισμο-ναζισμο! ξερω ατομα γνωστους και φιλους που τους ψηφισαν και μου ειπαν γιατι....δεν ηξεραν καν τι ειναι ο ναζισμος τι να λεμε τωρα....οι περισσοτεροι τους ηθελαν για τους ξενους!
ειπαμε να γλιτωσουμε απο αυτους που μας κατεστρεψαν αλλα οχι και να υποστηριζουμε τους Γερμανοφιλους του Χιτλερ! ελεος!!!!
οσο για τον Τσιπρα μας κανει τον καλο, ειναι και αυτος.....Μασωνία κάργα!!!!!
με λιγα λογια δεν υπαρχει κανεις σωστος που να αξιζει να τον ψηφισουμε, ΟΛΟΙ αυτοι ειναι στο συμφερον και στην μασα! συνεργασια μηδεν, κανεις δεν νοιαζεται για τον λαο και τον πολίτη! εγω αυτο ξερω!
http://gr.news.yahoo.com/ο-_...3;κα με το τανκ και το πολυτεχνειο τι ειπε ο οδηγος του!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-05-12 στις 11:54.
|
|
|
|
19-05-12, 11:55
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Νικηφορε εδω δεν ψηφιζουμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ή τον ΑΡΙΣΤΟ αλλα τον λιγοτερο κακο ,τον λιγοτερο κλεφτη και τον περισσοτερο Πατριωτη και προσωπικη γνωμη οπως εχω ξαναπει , ολα αυτα απο αυτους που διεκδικουν θεση στην Βουλή (γιατι υπαρχουν 36+ κομματα ,δεν τους ξερω ολους) συγκεντρωνει ο Μιχαλολιακος και η ΧΑ ,οχι γιατι ειναι οι καλυτεροι ,αλλα γιατι πολυ απλα ειναι οι λιγοτερο κακοι!!!
Τωρα για τα σχολεια και αυτα που μας εμαθαν οι κομμουνιστες δασκαλοι ο καθενας μπορει να διαβασει πολλα ιστορικα βιβλια και να μαθει τι εγινε και αναλογως να κρινει!!!Οπως καποια λενε οτι το αρμα πατησε καποιους αλλα τοσα και περισσοτερα λενε οτι δεν εσπασε ουτε νυχι.......
Να πω και κατι τελευταιο στα δυο χρονια διακυβερνησης του ΓΑΠ ,αυτου του ανθελληνα δωσιλογου κοπριτη με ολη την παρεα του, εχουν αυτοκτονησει πανω απο 300 ανθρωποι εξαιτιας της πολιτικης του και του ΔΝΤ και το ποσοστο εχει ανεβει αν θυμαμαι καλα 1000% απο οτι μεχρι το 2007 οποτε ολοι καταλαβαινουν ποιοι δολοφονουνε τον λαο ......
ΑΥΤΟΙ οι δηθεν δωσιλογοι κοπριτες των μεγαλων οικογενειων και δηθεν δημοκρατες με τα επιθετα τα ξακουστα........
Οσο για τους αστυνομικους αρκει ενα 8ωρο να δουλεψεις οπως κουμπαρος μου στα εγκατα της Αθηνας ,Ομονοια,Κ.Πατησια και σε ολες αυτες τις <καθαρες> περιοχες και θα καταλαβει και ο πιο φιλελευθερος και ο πιο αριστερος κομμουνιστης και φιλομεταναστης γιατι η ΧΑ ειναι στην προτιμηση των Ελληνων Αστυνομικων των 700 ευρω!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
19-05-12, 12:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Άρα Νικηφόρε, σύμφωνα με το Μιχαλολιάκο, και με τον Σκευοφύλαξ, το τανκς δε σκότωσε κανέναν...
|
19-05-12, 19:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Άρα Νικηφόρε, σύμφωνα με το Μιχαλολιάκο, και με τον Σκευοφύλαξ, το τανκς δε σκότωσε κανέναν...
|
Τα ιδια πραγματα λεμε λοιπον! ξερουμε γιατι ψηφισαν Χ.Α συμφωνω και εγω με αυτα που λες. Οσο για το πολυτεχνειο εχω ακουσει διαφορα δεν πιστευω κατι που δεν εχω δει ο ιδιος! δεν ειπα οτι δεν εχει δικιο ο Μιχαλολιακος αλλα οτι εγιναν φασαριες εξω απο το πολυτεχνειο και ειχαμε τραυματιες ειναι αληθεια. Νεκρους δεν ξερω αν ειχε ο καθενας λεει οτι θελει....αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
Ερωτηση : στις επομενες εκλογες ξαναψηφιζουμε απο ολα τα κομματα ή απο αυτα που μπηκαν στην βουλη?
|
19-05-12, 22:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Νομίζω πάλι όλα τα κόμματα, αλλά χωρίς σταυρούς προτίμησης.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18179893 seconds (83,34% PHP - 16,66% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|