Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-10-11, 13:58
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από naevy Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτά τα εννοείται να τα αναφέρετε για να μην γίνονται παρεξηγήσεις.

Θα έλεγα ακριβως το αντιθετο φίλε μου.

Οταν εχεις να κανεις με το corollaclub, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τα πραγματα θα γινουν ολοκάθαρα, σωστά και όπως πρέπει χωρίς να ριχτεί κανένας και πουθενά.

Οποιαδήποτε υπονόηση περί του αντιθέτου, είναι απλά άκυρη, παρεξηγήσιμη και προσβλητική γιατί ουδέποτε έχουνε δοθεί τέτοια δείγματα.

Αν ήμουν από αυτούς που τρέχουν, κανονίζουν, που βάζουν λεφτά από την τσέπη τους, σπαταλάνε ελεύθερο χρόνο κτλπ κτλπ για να διοργανώσουν αυτό (και οποιοδήποτε άλλο event) και αντί για ένα μπράβο ή ευχαριστώ άκουγα πως κατηγορούμαι ότι θα τσεπώσω και χρήματα σε βάρος άλλων μελών, θα είχα παρεξηγηθεί ΠΟΛΥ άσχημα. Και μπράβο στον Αντρέα (corollapatra) που απάντησε τόσο ήπια...
Δεν θα πω τιποτα αλλο. Απλα απαράδεκτο το σχόλιο περί τσεπώματος... Απαράδεκτο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-11, 16:01
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για όποιον έχει αντιρρήσεις, θα υπάρχουν αποδείξεις για τα πάντα...
Λεφτά στη τσέπη δε πρόκειται να βάλει κανένας...
Για να μην πω για δικά μας έξοδα, στα τηλέφωνα, καφέδες για να συζητήσουμε, και βενζίνες για να ανέβουμε στη πίστα για να τη κλείσουμε...
Και δε το λέω για να ζητήσω ευρώ από κανένα...
Απλά για να μη νομίζουν μερικοί ότι καπηλευόμαστε το event για να βάλουμε λεφτά στη τσέπη...
Επίσης, αν διαβάσει κανείς το κείμενο του Μιχάλη, θα υπάρχουν και αναμνηστικά, για τα οποία τρέχουμε. Αυτά δε θα τα βάλω εγώ από τη τσέπη μου...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-11, 16:06
Το avatar του χρήστη GEORGE N.
GEORGE N. Offline:

Μοντέλο: EΕ 101 20ν b/t
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Δύναμη Σεβασμού: 295
GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός GEORGE N. είναι ένας φάρος φωτός
Ρε παιδια γιατι το βέπουμε ετσι? Εν μερει ο φιλος εχει ενα δικαιο και θα το εξηγησω αμεσως.
Ειναι σιγουρο πως δεν γνωριζομεστε ολοι μεταξυ μας, παρα μονο καθομαστε και γραφουμε πισω απο μια οθονη. Ειναι δικαιολογημενα οποιοσδηποτε να σκεφτει κατι αντιστοιχω απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε μεταξύ μας και ποσο μαλλον λογο τον καιρων που ζουμε να εμπιστευθει ο ενας τον αλλον.
Οποτε μην τον λιθοβολουμε μπορει να ακουστηκε καπως, συμφωνο αλλα πως αλλιως θα μπορουσε να το πει??? Για πεστε μου.???

Προσωπικα εμπιστευομαι τους υπευθυνους αλλα μπορει να υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που να συμφονουν απολοιτα με τον φιλο μας.
Παλιά 26-10-11, 16:16
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N. Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποτε μην τον λιθοβολουμε μπορει να ακουστηκε καπως, συμφωνο αλλα πως αλλιως θα μπορουσε να το πει??? Για πεστε μου.???
Θα μπορούσε να γράψει: "αν δεν κάνω λάθος μαζευτήκαμε 52 άτομα, το κόστος της πίστας είναι 1800 ευρώ, δηλ 1800/52=35 ευρώ. με 50 ευρώ το κεφάλι μαζεύονται 2600 ευρώ, τα 800 που περισεύουν τι θα γίνουν?"

Όμως έγραψε: "αν δεν κάνω λάθος μαζευτήκαμε 52 άτομα, το κόστος της πίστας είναι 1800 ευρώ, δηλ 1800/52=35 ευρώ. με 50 ευρώ το κεφάλι μαζεύονται 2600 ευρώ, τα 800 που περισεύουν ποιός θα τα βάλει στην τσέπη?"

Το θεωρείς το ίδιο; Εγώ πάντως όχι... Είναι σαφέστατη η μομφή...
Παλιά 26-10-11, 16:28
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εν πάσει περιπτώση, να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Θα υπάρχουν αποδείξεις για τα πάντα.
Και μη μου πείτε ότι όσοι δηλώνουν συμμετοχή και σε event, εντέλει έρχονται όλοι...
Όποιος θέλει, μπορεί να πάρει και αυτός μέρος, όταν βρισκόμαστε με άλλους υπεύθυνος, και να πάρει μιά ιδέα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-11, 16:36
Το avatar του χρήστη KOLNIK
KOLNIK Offline:

Μοντέλο: corolla E12(pro f/l)
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 238
KOLNIK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Προτεινω να ηρεμησουμε λιγακι....ΟΛΟΙ μας!Οτι ειπωθηκε πηρε απαντηση και καλο θα ειναι να μην προτρεχουμε για καποια πραγματα,εφ'οσον υπαρχουν οργανωτες για καθε event,οπως και αυτο,το μονο σιγουρο ειναι οτι για ολα υπαρχει και η αναλογη εξηγηση...Ας κοιταξουμε λοιπον απο εδω και περα τι πρεπει να κανουμε για να κυλησουν ολα ομαλα μεχρι και την διεξαγωγη,πανω απ'ολα με ηρεμια και οχι με βιασυνη!
Παλιά 26-10-11, 18:57
Το avatar του χρήστη Alex-poli
Alex-poli Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 511
Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Το περίμενα ότι θα ακουστούν τέτοια σχόλια, αν και μου προκαλεί θλίψη. Οι περισσότεροι με κάλυψαν αλλά όσοι θέλουν να μάθουν τα πραγματικά νούμερα θα σου πώ εγώ τι έχω τσεπώσει πραγματικά. Είμαι μέσα είδη 90 . Τα 50 στα 30 αυτοκόλλητα από τον Μάριο (epigrafix) για να σας τα δώσω και τα υπόλοιπα στα τηλέφωνα. Φυσικά εκκρεμούν και οι βενζίνες όταν θα πάμε Σέρρες.. Αυτά άρπαξα εγώ και δεν αναφέρομαι προσωπικά αλλά σε όλους γιατί πολλοί το σκέφτηκαν απλά εσύ είχες τα φρύδια να το γράψεις και μπράβο σου.

Ξεκαθαρίζω ότι δεν θέλω να περισσέψουν ούτε 0,001 και δεν επιθυμώ φασαρίες με τα λεφτά κανενός. Εάν ακυρωθεί το event γιατί στα λόγια είμαστε 50 και στην τσέπη θα δείξει ο χρόνος, προσωπικά σκέφτομαι να σταματήσω. Δεν αξίζει και δεν βρίσκω πλέον κάποιο ενδιαφέρον. Τα αυτοκίνητα είναι για την άσφαλτο και όχι μάκα μάκα στο internet.
Αυτά και συγνώμη για το ύφος μου, φίλε neavy δεν έχω κάτι μαζί σου ειλικρινά και γουστάρω που είσαι εντάξει και μιλάς. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι

Έλα ακόμα ένα βιντεάκι για να ξυπνήσουμε απο τον πολύ ελεύθερο χρόνο μου....

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-11, 19:56
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Λοιπόν επειδή σάλταρα με το που διάβασα τα σχόλια περί τσεπώματος, να πω ότι τα χρήματα μαζεύονται σε λογαριασμό δικό μου και όσοι με ξέρουν από τα trackday των Northclubs, ξέρουν ότι τουλάχιστον από θέμα εμπιστοσύνης και διαύγειας των συναλλαγών δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν ή να φαγωθούν λεφτά. Τώρα για τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν και δεν θέλουν να ρισκάρουν τα λεφτά τους για να μην φαγωθούν, ας μην στήλουν καθόλου και ας έρθουν την ίδια μέρα να πληρώσουν επιτόπου, αν έχουν μείνει θέσεις. Τέλος και δεν ξαναναφέρομαι στο θέμα. Και αν θέλετε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να μαζέψει τα χρήματα κάποιος άλλος.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 01:04
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πετρο δεν χρειαζεται επειδη καποιος που δεν σε γνωριζει προσωπικα και το τι εχεις κανει για μας να σε στεναχωρει και να σε <σαλταρει>!
Εγω αν και σε ξερω λιγοτερο απο αρκετους εδω και χωρις να συμμετασχω στο event το Γεναρη αφου δεν εχω ΤΟΥΟΤΑ αλλα φυσικα θα ερθω ως θεατης επειδη σας γουσταρω στην παρεα και το εχω αποδειξει αφου δεν τρεχω με το renault club αλλα με το corolla και αυτο με τιμα ,εχω να πω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια εδω αναγνωριζει και τις δικες σου προσπαθειες αλλα και των υπολοιπων υπευθυνων οποτε δεν χρειαζεται εξηγησεις!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!!

ΕΛΕΟΣ δηλαδη ολοι καταλαβαινουν οτι αυτα γινονται για το κεφι μας και την κ@λα μας και οχι μονο δεν υπαρχει κερδος αλλα μονο χασιμο σε χρονο και κυριως σε χρημα αφου οι βενζινες και ολα τα λοιπα εξοδα καλυπτονται αποκλειστικα απο τον καθενα προσωπικα!
Και στην τελικη σιγα το ποσο που υποτιθεται οτι θα περισεψει που φυσικα δεν θα περισεψει!!!Ενταξει θα γινει πλουσιος ο αλλος με 800 ευρω ,ελεος δηλαδη ρε παιδια!

Οντως ειναι σοβαρο το θεμα και καλα κανατε και το επισημανατε παιδια για να μην νομιζουν ορισμενοι οτι πισω απο το πληκτρολογιο ενος PC μπορουμε να τα μηδενιζουμε ΟΛΑ!!!!
Απλα μην σας στεναχωρει ΤΙΠΟΤΑ συνεχισετε να διοργανωνεται και να μας κανετε να περναμε ΚΑΛΑ!!!
Αυτα και συγγνωμη που ανακατευτηκα αλλα και την αδικια δεν την μπορω!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-11, 14:19
naevy Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 231
naevy θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη naevy : 12-09-12 στις 12:01.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ - 1st Time Attack του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ sotoskap ΓΕΝΙΚΑ 5 11-09-12 21:29
Επιβεβαιωμένες (πληρωμένες) συμμετοχές για το TOYOTA TIME ATTACT Edessaios ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 6 06-01-12 05:17
Toyota Rally Team sotoskap WRC 5 25-06-11 21:09
Time attack στο Ρύσιο 4ages1 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 18-03-10 16:55

Page generated in 0,17979288 seconds (82,78% PHP - 17,22% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com