Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-05-10, 23:32
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σαφώς και πρέπει να σκεφτείς πότε θα κάνεις απόσβεση τα χρήματα σου, καθώς και που θα γεμίζεις. Εγώ επειδή ανεβαίνω συχνά Δράμα, υπολόγισα πως το πολύ σε ενάμησι χρόνο θα τα βγάλω τα λεφτά μου. Επίσης, στην περιοχή που μένω εδώ Θεσ/νίκη έχει βενζινάδικο που να πουλάει και υγραέριο, καθώς επίσης υπάρχει και στην Δράμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-10, 19:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αν διαβασετε από την αρχή τι έχουμε πει θα δείτε μια λίστα με τα βενζινάδικα που έχουν, αυτή είναι της Shell, υπάρχουν και από τις άλλες μάρκες, φυσικά βάζουν και μερικοί που κάνουν εγκαταστάσεις πχ αυτός www.ygraeriokinisi.gr
Ειδικα όσοι είμαστε Αθήνα δεν τίθεται θέμα για 50χλμ! το πολύ να πάμε στην διπλανη περιοχή μας, αξίζει με τα 1000! ακόμα και μέσα στην Αθήνα αν κινούμαστε καίμε πολύ ανάλογα τα κυβικά μας, ειδικά εμένα καίει και το υγραέριο μονο θα με σώσει! από τις δαπάνες και τα έξοδα που έχω τα έξοδα της βενζίνης είναι το χειρότερο για την τσέπη μου! αν πάμε τώρα διακοπές πχ σε κανά νησί όπως λέω εγώ να πάω Νάξο και εκεί δεν έχει, θα το γεμίσω από πριν και οσο κρατήσει, μετά βενζίνη. Μέσα σε 1 week πόσες φορες θα βάλω? σιγά! όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει το τοπικ από την αρχή για να μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια! ακόμα και για κινηση μεσα στην πολη αξίζει με 1000! γιατί εδώ δεν καίμε δλδ? εγώ περισσότερο καίω μέσα στην κίνηση και 1η, 2αρα, τουρμπισμα και ξανά τα ίδια παρά σε ταξίδια! οποτε μπορούμε να κινούμαστε αποκλειστικά και ΜΟΝΟ με υγραέριο! ηδη η βενζίνη ξεπέρασε το 1,50 ευρώ ΧΩΡΙΣ να μπει ο νέος ΦΠΑ και ΧΩΡΙΣ να ακριβήνει το πετρέλαιο, αν γίνει κάτι από αυτά να υπολογίζετε για 1.80+ το λίτρο!

http://www.shell.com/home/content/gr...gas_sites.html
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-10, 23:07
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παιδιά κάτι ακουσα ότι είναι κλεισμένοι μερικοί εγκαταστάτες υγραερίου για αρκετούς μήνες! εγώ αν είναι να βάλω θα ήθελα πριν τις διακοπές για να εξοικονομήσω χρήματα γιατί και λόγω χρήσης a/c θα καίμε ακόμα περισσότερο! για Αθήνα εκτός τον www.ygraeriokinisi.gr και τον http://www.sime.gr ξέρουμε άλλους για να αρχίσω σιγά σιγά να κάνω έρευνα αγοράς? το Σάββατο θα επισκευτώ και ένα βενζινάδικο με LPG στην Μαραθώνος στον Γερακα να δω τιμές κτλ. Σήμερα που περνούσα στο αντίθετο ρεύμα είδα ένα να λέει απέξω Αutogas μάλλον αυτό ήταν!
Σήμερα γέμισα την corolla από λαμπάκι και δουλεύω το πρόγραμμα Trip road http://darrensoft.ca/roadtrip/ για να δούμε στατιστικά καταναλώσεων βενζίνης και να συγκρίνουμε κατά πόσο συμφέρει το υγραέριο, αν και δε νομίζω ότι τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Απο ένα άλλο forum τυχαία βρήκα αυτή την συζήτηση!
χθες το βραδυ ετυχε σε μια παρεα να συζητησουμε το θεμα της υγραεριοκινησης, ειναι κατι που αυτη την εποχη ειναι πολλων προτεραιοτητα...
Λοιπον γνωστος εγκαταστατης του χωρου σε ερωτηση γνωστου του για το ποτε να περασει να κανουν την εγκατασταση του απαντησε Ιανουαριο του 2011 μεχρι τοτε ειναι κλεισμενος.
Αντιλαμβανεστε την "στροφη" του κοσμου.. ελπιζω μην μολις το "αντιληφθουν"να γινουν τα 60 λεπτα 1.20...

LOL!!!!! αν γίνει και σε μένα κατι τέτοιο, ζήσε Μαη μου να φας τρυφύλι δεν με βλέπω να βάζω...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-05-10 στις 23:17.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-10, 23:34
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Δύναμη Σεβασμού: 413
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
το Σάββατο θα επισκευτώ και ένα βενζινάδικο με LPG στην Μαραθώνος στον Γερακα να δω τιμές κτλ. Σήμερα που περνούσα στο αντίθετο ρεύμα είδα ένα να λέει απέξω Αutogas μάλλον αυτό ήταν!
Ναι,αυτό είναι. Αν και παλιά το βενζινάδικο ήταν ΒΡ(μπορεί να άλλαξε τώρα),από Αγ.Παρασκευή προς Παλλήνη στα δεξιά σου είναι αυτό που λέω.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-10, 23:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

Αυτό θα είναι! BP είναι και αυτό που λέω! το έχει και στην λίστα με τα βενζινάδικα! θα πάω να τσεκάρω τιμές!
Δείτε και αυτό που βρήκα αλλά είναι Τρίπολη! http://www.hellasgas.gr/ellinika/kinisi_pleon.htm

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-05-10 στις 23:46.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-05-10, 23:47
Το avatar του χρήστη TmNemesis
TmNemesis Offline:
Moderator

Μοντέλο: T Sport f/l 5d
Περιοχή: Johannesburg
Δύναμη Σεβασμού: 413
TmNemesis θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εκεί είχε βάλει ο πατέρας μου(πριν πολλά χρόνια),του είχε δώσει και 6 μήνες εγγύηση αν δεν κάνω λάθος.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-10, 12:18
NikiforosGT Offline:
Moderator

Σήμερα έριξα 2 τηλεφωνάκια, ο www.sime.gr μου είπε μετά από 2μήνες τουλάχιστον εκτός απροόπτων και για τιμή κτλ μου είπαν να στείλω fax με την άδεια του αυτοκινήτου και τα στοιχεία μου και θα με πάρει τεχνικός τους να μιλήσουμε, και ο www.ygraeriokinisi.gr είναι κλεισμένος μέχρι και Ιανουάριο 2011!!!!! μου είπε όμως ότι ετοιμάζουν νέο στα μεσόγεια στον Γέρακα και να πάρω τηλ σε 2 weeks να κανονίσουμε, για τιμή γύρω στα 1500-1600 ευρώ πάει, του είπα τι έχω και με τι μοτερ και το έχουν ξανακάνει και γίνεται λέει χωρίς πρόβληματα η μετατροπή και να μην ανησυχώ. LOL! άντε να μαζέψουμε κανά φράγκο να βάλουμε! Αν ξέρει κανένας κανένα άλλο που να είναι Αθήνα ας πει γιατί δεν βρήκα άλλο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-10, 13:54
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αληθεια γιατι ο χρονος αναμονης ειναι τοσο μεγαλος?πες μου λογω τοποθετησεων...αν το βαλουν ολοι μαζικα το υγραεριο τα λαμογια θα τσιμπησουν την τιμη του συντομα...

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-10, 14:20
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος, λόγω των ραντεβού που κλείνονται για την τοποθέτηση.
Τώρα για το αν ανέβει η τιμή, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Σάμπως η βενζίνη θα μείνει ίδια? Και από τα τόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα (περίπου 5 εκατομμύρια), πόσα έχουν υγραέριο, για να "κοντράρει" τα βενζινοκίνητα στο θέμα της τιμής?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-10, 14:26
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος, λόγω των ραντεβού που κλείνονται για την τοποθέτηση.
Τώρα για το αν ανέβει η τιμή, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Σάμπως η βενζίνη θα μείνει ίδια? Και από τα τόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα (περίπου 5 εκατομμύρια), πόσα έχουν υγραέριο, για να "κοντράρει" τα βενζινοκίνητα στο θέμα της τιμής?
αμα φτασει τα 2ευρω/λιτρο πολλοι θα πανε προς τα εκει...

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,18969703 seconds (79,93% PHP - 20,07% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com