Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM 2
Παλιά 30-01-05, 13:57
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Έχω ένα TS μοντέλο ΄02 και ακούω ένα θόρυβο σαν "ξύσιμο",όταν αφήνω γκάζι.Στην επιτάχυνση δεν έχω πρόβλημα.Παρατήρησα όμως πως αν κρατήσω πατημένο το πεντάλ του συμπλέκτη δεν το κάνει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?
Παλιά 30-01-05, 16:12
liquidCTS Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νομίζω ότι το έχουν όλα αυτόν το θόρυβο... σαν να γαργαλάει κάτι πιο πολύ μοιάζει όμως... είναι κάτι στο σασμάν.. γνωστό πρόβλημα δηλαδή... εμένα μου το έχουν λύσει ήδη μια φορά για να το διορθώσουν... εξαφανίστηκε αλλά μετά επέστρεψε, απλά πιο ήπια...
Παλιά 30-01-05, 23:04
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω δεν το χω παρατηρησει αυτο....παροτι ειμαι ευαισθητος σε τετοιυς ηχους
Παλιά 31-01-05, 00:48
corolla_ts Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
corolla_ts είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Xairete,
Skeftomai na parageilo to T-sport kai thelo na matho an gnorizete poso xrono anamonis exei kai pote i toyota tha to antikatastisei me neo modelo ?
Episis exo akousei san meionektima oti den apenergopoiite to sistima eustatheias.
Kethe pliroforia politimi ..
Ta leme ...

Kostas
Παλιά 31-01-05, 01:03
vaggelis Offline:
Μέλος

το συστημα ευσταθειας οντως δεν απενεργοποιειται
Παλιά 31-01-05, 12:36
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Περί χρώματος....

Παιδιά ψυχραιμία......δεν υπήρχε διάθεση αντιπαράθεσης και κακώς πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις το θέμα...Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, η επιλογή χρώματος είναι καθαρά θέμα γούστου άρα case closed....!!! 8)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω ένα TS μοντέλο ΄02 και ακούω ένα θόρυβο σαν "ξύσιμο",όταν αφήνω γκάζι.Στην επιτάχυνση δεν έχω πρόβλημα.Παρατήρησα όμως πως αν κρατήσω πατημένο το πεντάλ του συμπλέκτη δεν το κάνει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?
Σε κάποια επίσκεψη μου σε εξουσιοδοτημένο service πήρα απάντηση οτι ο θόρυβος προέρχεται από την εισαγωγή αέρα και όχι από το σασμάν......Άντε να βγάλεις άκρη τώρα... yell

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Συμφωνώ... οι μόνοι που χάνουν την μπάλα είναι όλοι αυτοί (με mini cooper s, slk, saab, κτλ) που βρίσκονται δίπλα στη μαυρη καλογυαλισμενη corolla (ts) και νομίζουν ότι έχουν δίπλα τους μια corolla με 110 άλογα max... και δοκιμάζουν να ανοίξουν μαζί της... :P :x :x
Έχει όντως μεγάλη πλάκα να ρίχνεις ξύλο σε ανυποψίαστους "γρήγορους" αν και οι περισσότεροι πλέον ξέρουν τι εστί TS και δεν ανοίγουν...

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 31-01-05, 12:53
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Σε κάποια επίσκεψη μου σε εξουσιοδοτημένο service πήρα απάντηση οτι ο θόρυβος προέρχεται από την εισαγωγή αέρα και όχι από το σασμάν......Άντε να βγάλεις άκρη τώρα... yell

Πολύ φοβάμαι ότι μάλλον είναι από σασμάν...Θα το πάω για τακάκια την άλλη εβδομάδα στο Γιαννίτσα και θα τους πω να το κοιτάξουν. yell Γενικά πάντως πέρα από το γκάζι που έχει το αυτοκίνητο,δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος.Το αυτοκίνητο ΤΡΙΖΕΙ!!!!! :x :x Επειδή στην οικογένεια υπήρχαν και άλλα ΤΟΥΟΤΑ στο παρελθόν,τα'χω δει όλα!!Έλεος πια ρε παιδιά της ΤΟΥΟΤΑ,είπαμε μείωση κόστους αλλά όχι κι έτσι!! Οι 2 τελευταίες γενιές Starlet δεν έκαναν ούτε τσικ,το ίδιο και η Corolla ae111 του father με 152.000χλμ στην πλάτη της!!!!Βέβαια ένα Yaris που είχα πριν 2 χρόνια ήταν και αυτό κουδουνίστρα!!Να σημειώσω ότι η CTS μου ειναι ΄πό Αγγλία..(λυγμ)!!! Τα Ελατήρια Χαμηλώματος της TTE λένε τίποτα ή να τα αποφύγω?ΔΕΝ θέλω να το σκληρύνω,παρόλο που είναι αρκετά μαλακό.Απλώς να μην φαίνεται σαν SUV!!
Παλιά 31-01-05, 13:34
vaggelis Offline:
Μέλος

σαν αποδοση δε μου φανηκαν καλα......δηλαδη μονο για αισθητικους λογους λενε
Παλιά 31-01-05, 13:44
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδιά, επιτρέπεται να βγάλω λίγο τον καημό μου ελπίζω ε?

1. Ο θόρυβος είναι από το σασμάν, τουλάχιστον σύμφωνα με το Αγγλικό site των toyotaowners. Αλλά, νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ να ασχοληθεί κάποιος μαζί του. Είναι ένας θόρυβος που καλό θα ήταν να μην υπήρχε, αλλά τίποτα άλλο.... Δηλαδή δεν είνα βλάβη και μην αγχώνεστε στις αντιπροσωπείες και τους βάζετε να σας λύνουν κιβώτια και άλλα τέτοια... Ψυχραιμία!

2. Αυτή η κουβέντα με τους τριγμούς επίσης έχει παραπάει. Όποιος δε θέλει θορύβους να πάρει το Avensis. Είναι νοσοκομείο. Ή να πάρει το Focus, επίσης καλό. Όποιος όμως θέλει 192 άλογα από ατμοσφαιρικό κινητήρα να μάθει να ακούει τον ήχο που παράγεται πάνω από τις 6200 rpm και να μη πηγαίνει σαν κότα για να δει αν ακούγεται το ένα ή το άλλο!

3. Περί χρώματος. Εγώ έχω το μπλε. Πολύ όμορφο και διακριτικό. Δεν έχω βάλει τίποτα εξωτερικά (spoiler και τέτοια) και πριν το χαμηλώσω (βλέπε KW), δεν το ξεχώριζες από 1400άρι! Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση με τους διάφορους κοντράκιδες! Τώρα με το χαμήλωμα όμως ψαρώνουν από την αρχή... κρίμα!
Παλιά 31-01-05, 14:02
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Για τα ελατήρια της ΤΤΕ τα οποία έχω και γω θα συμφωνήσω με τον vaggeli... Χαμηλώνεις 3 πόντους και επιτέλους φαίνεται οκ το αυτοκίνητο, δε χάνεις σχεδόν καθόλου από την άνεση...(δεν κοπανάει δηλαδή...), αλλά δεν κερδίζεις και πολλά 'στο στρίψιμο' ας πούμε...

Φίλε leon74 εγώ δηλαδή επιτρέπεται να γκρινιάζω για τριγμούς που έχω κόφτη στις 6500; :P
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,16322708 seconds (81,21% PHP - 18,79% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com