Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-06-11, 00:57
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 246
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
μεγαλη διαφορα?μηπως κατι στην κρεμαγιερα?
Εχει αρκετη διαφορα, γι'αυτο μου προκαλει εντυπωση.Αυριο θα βγαλω φωτο για να μου πειτε αν το θεωρειται φυσιολογικο.Το αμαξι το ειχε δει μηχανικος πριν κανα 2 βδομαδες που το το ειχα παει για ελεγχο,καθως χτυπησα ενα σκυλι,και την ειχε βρει μια χαρα την κρεμαγιερα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-11, 10:48
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Τοτε μάλλον κάτι τρέχει με την κρεμαριερα σου ή τα ημιμπαρα! εμενα εχουν τζογο ειδικα στου συνοδηγού και ενω εγω στην οδηγηση το καταλαβαινω ειδικα στο ξεπαρκαρισμα αφου πηδαει ο τροχος!!! δεν το ειδαν ουτε σε ευθυγραμμιση, αλλά ουτε και στο ΚΤΕΟ!!! αν κουνησω το τιμονι δλδ δεξια αριστερα κανει τουκου τουκου τουκου. Εσυ εχεις τετοια φαινομενα? τζογο? χτυπηματα, κατι?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-11, 12:54
Το avatar του χρήστη ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Offline:

Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: πλεον ΑΕ-111
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 331
ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τοτε μάλλον κάτι τρέχει με την κρεμαριερα σου ή τα ημιμπαρα! εμενα εχουν τζογο ειδικα στου συνοδηγού και ενω εγω στην οδηγηση το καταλαβαινω ειδικα στο ξεπαρκαρισμα αφου πηδαει ο τροχος!!! δεν το ειδαν ουτε σε ευθυγραμμιση, αλλά ουτε και στο ΚΤΕΟ!!! αν κουνησω το τιμονι δλδ δεξια αριστερα κανει τουκου τουκου τουκου. Εσυ εχεις τετοια φαινομενα? τζογο? χτυπηματα, κατι?
Νικιφορε το τουκου τουκου το κανει με τερμα στριμενο το τιμονι? γτ εμενα μολις αρχισε να κανει κατι τετοια...
Παλιά 15-06-11, 13:21
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αν εννοεις στο αποτομο παιξιμο δεξια αριστερα, ακουγεται ενα ''τουκ τουκ''.Οταν κοβω πολυ το τιμονι δεξια (μονο δεξια το κανει) και κινουμαι με 20-30 χλμ ακουγεται ενας θορυβος.Ειχα αλλξει μπιλιοφορο αλλα δεν εφταιγε αυτο τελικα.Το εχουνε δει δυο μηχανικοι απο κατω και τους φαινονται ολα μια χαρα (ψαλιδια,κραμαγιερες,κ.λ.π).Τι να πω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-11, 18:41
NikiforosGT Offline:
Moderator

Εμένα κάνει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=9PehC...eature=related
φυσικα και στον δρομο το καταλαβαινω και στο τιμονι το νιωθω και το ακουω οταν το κουναω αποτομα! στο βιντεο κανει υπερβολικα πολυ! εμενα δεν κανει τοσο, αλλα για να παρεις μια ιδεα στο δειχνω. Δυστυχως αν δεν το δει καποιος το αμαξι σου δεν μπορει απο εδω να βρει τι φταει! εγω στο δικο μου τα ψαχνω ολα και αλλαζω οτι χαλαει, ετσι με τον καιρο εχω αλλάξει πισω και μπροστα ακρα αντιστρεπτικης, μπαλάκια ψαλιδιών, ακρόμπαρα, bump stop στα αμορτισερ, 2 μπροστινα top mount και αμορτισερ-ελατηρια κτλ αυτα οκ. Εχω παρει και τα ημιμπαρα αλλα δεν τα εχω αλλαξει ακομα γιατι δεν ειχα το κατάλληλο εργαλειο! σε λιγο καιρο θα γινει και αυτο!
ριξε μια ματια εδω στο θεματακι : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=11360&page=9
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 01:03
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Νικηφορε,ο ηχος που ακουω ενδεχεται να ειναι παρομοιος με αυτον του βιντεο.Η πρωτη φωτο ειναι με το τιμονι τερμα δεξια και η δευτερη τερμα αριστερα.Πως σας φαινεται?

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  15062011346.jpg
Εμφανίσεις:  11
Μέγεθος:  52,5 KB
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  15062011347.jpg
Εμφανίσεις:  5
Μέγεθος:  55,9 KB
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 19:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! δλδ αν κατάλαβα καλά το αμάξι σου δεξια στρίβει περισσότερο??? πρεπει να δεις να ειναι ισιοι οι τροχοι στον δρομο, οταν εισαι σε εναν ιδιο δρομο, αν το αφηνεις παει ισια? μα πως ειναι δυνατόν? δες αυτα που ειπα αν πηγαινει ισια το αμαξι και πες μας!
δες και αυτο! ΛΟΛ http://www.youtube.com/watch?v=8GMneO4884s
τελικα ηταν το ρουλεμαν στον αξονα στο κατω-πισω μερος του τιμονιου! ξηλωσα σταυρο, ολο τον αξονα τα παντα για να το φτιαξω! εχω την εντυπωση χωρίς να είμαι 100% σιγουρος οτι αν βγει ο σταυρος και γυρισει το τιμονι και μετα κουμπωσει το πανω μερος τοτε μπορει το τιμονι ενω δλδ να ειναι ισια η ευθυγραμμισι απο την μια πλευρα να τερματιζει γρηγοροτερα το τιμονι!
για να καταλάβεις τι λεω δες εδω το θεμα και στις επομενες σελιδες του που εχω φωτος : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=16926&page=2
εγω οταν εβγαλα σταυρο κτλ ολα τα σημαδεψα με μπλανκο!!! γιατι μετα που θα ηξερα που ηταν??? εστριβα απο κατω την κρεμαριερα τραβοντας δλδ τα ημιμπαρα, αν γυρισει και μετα κουμπωσω απο πανω τον σταυρο τοτε απο την μια πλευρα το τιμονι θα τερματιζει ποιο γρηγορα με λιγοτερες στροφες σωστά?
μηπως εκανες τπτ εργασιες στο αμαξι που να χρειαστει να λυθουν περιφερειακα της κρεμαριέρας?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-06-11 στις 19:34.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 19:42
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! δλδ αν κατάλαβα καλά το αμάξι σου δεξια στρίβει περισσότερο??? πρεπει να δεις να ειναι ισιοι οι τροχοι στον δρομο, οταν εισαι σε εναν ιδιο δρομο, αν το αφηνεις παει ισια? μα πως ειναι δυνατόν? δες αυτα που ειπα αν πηγαινει ισια το αμαξι και πες μας!
δες και αυτο! ΛΟΛ http://www.youtube.com/watch?v=8GMneO4884s
τελικα ηταν το ρουλεμαν στον αξονα στο κατω-πισω μερος του τιμονιου! ξηλωσα σταυρο, ολο τον αξονα τα παντα για να το φτιαξω! εχω την εντυπωση χωρίς να είμαι 100% σιγουρος οτι αν βγει ο σταυρος και γυρισει το τιμονι και μετα κουμπωσει το πανω μερος τοτε μπορει το τιμονι ενω δλδ να ειναι ισια η ευθυγραμμισι απο την μια πλευρα να τερματιζει γρηγοροτερα το τιμονι!
για να καταλάβεις τι λεω δες εδω το θεμα και στις επομενες σελιδες του που εχω φωτος : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=16926&page=2
εγω οταν εβγαλα σταυρο κτλ ολα τα σημαδεψα με μπλανκο!!! γιατι μετα που θα ηξερα που ηταν??? εστριβα απο κατω την κρεμαριερα τραβοντας δλδ τα ημιμπαρα, αν γυρισει και μετα κουμπωσω απο πανω τον σταυρο τοτε απο την μια πλευρα το τιμονι θα τερματιζει ποιο γρηγορα με λιγοτερες στροφες σωστά?
μηπως εκανες τπτ εργασιες στο αμαξι που να χρειαστει να λυθουν περιφερειακα της κρεμαριέρας?
Το αμαξι πριν την ευθυγραμμιση τραβαγε δεξια,οχι πολυ εντονα,μετρια.Θα το τεσταρω παλι αυριο που θα βγω εθνικη.Μονο μπιλιοφορο εχω αλλαξει,που δεν νομιζω να επηρρεαζει το συστημα της κρεμαριερας,σωστα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 19:43
NikiforosGT Offline:
Moderator

οχι δεν εχει καμια σχεση, δεν χρειαζεται να λυσεις κατι από την κρεμαριερα για να αλλαξεις μπιλιοφορο. Αλλα πως γινεται το τιμονι σου να παιρνει περισσοτερο δεξια απο οσο αριστερα? εκτος αν θες παλι ευθυγραμμιση και χανει πολυ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 19:54
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ξερω και γω...Θα το παω σε μηχανικο να κοιταξει τα ημιμπαρα που λες μπας και ειναι αυτο...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 12:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 12:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 22:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 15:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 11:45

Page generated in 0,25583005 seconds (78,26% PHP - 21,74% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:24.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com