Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
|
Ήταν το μοναδικό μαύρο...έπρεπε να το τιμήσουμε...
Όσο για την ανταλλαγή,
, βάλε πρώτα τα AGX και το συζητάμε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
γιατρε αυτες με την 101 τις εχεις στην κανονικη αναλυση?
|
Υπάρχουν,Πάνο,δες το πμ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Γιαννη για να καταλάβεις καλύτερα, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες του sotoskap στο post #86, μόλις 2 posts πιο πάνω. 4η φωτογραφία από το τέλος, ένα ασημί χαμηλωμένο TS (ελέω ανάρτησης TEIN) και με spoiler TTE περνάει με κάμποσα και ο sotoskap το φωτογραφίζει. Κοίτα τον συνοδηγό από πόσες μεριές έχει κρατηθεί... Αυτός είναι ο μπαρμπαμπρίζας... Με έβαλε στο συγκεκριμένο TS για να νιώσω και εγώ τη χαρά της συγκεκριμένης χοάνης... Τρέλα σου λέω...
Υ.Γ.: Φυσικά ο μπαρμπαμπρίζας είχε κλ@σει μαλλί κατά τη διάρκεια της βόλτας, για αυτό και προσπαθούσε να κρατηθεί από παντού... Αφήσαμε τους φυσικούς κόφτες (γυναίκες) στο εστιατόριο και είχαμε τον Θοδωρή να κάνει τα ίδια και χειρότερα... "κόψε, κόψε ρε Μπάμπη"...
|
Όχι πες μου ότι είχα άδικο...(και για την εισαγωγή & για τον αντικόφτη)
Και ναι το ομολόγησα και μόνος μου ότι έκανα και εγώ αυτό που δεν μου αρέσει να μου κάνουν.
Ξέρεις τι είναι να μπαίνεις στις στροφές με φουρκέτα τάπααα...???
Δεν μπα να έχει ΤΕΙΝ ή όχι πάλι θα έκανα τον αντικόφτη.
Εσείς οι Πατρινοί ήσασταν στο πίσω κάθισμα χαλλαροιί...(με δύο λλ,βλ,Σαλόνικα).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
διαβαζω κ ξαναδιαβαζω το ποστ σου κ εχω λιωσει στα γελια!ωστε ετσι ο κ.μπριζας ε?χαχαχαχα κοιτα με επιχειρηματα τυπου ΤΕΙΝ,χοανης κτλπ δν νομιζω οτι θα καταφερει να με πεισει!γ@μ@ει η ατμοσφαιρα κ ο ηχος της αλλα τα εζησα με το corollaκι μου αυτα κ τωρα λεω να παω για κατι πιο τουρμποπουλμουρ! μην πεσετε να με φατε!χιχιχιχι
υγ:παρακαλειτε ο ευτυχης κατοχος του trd μπλουζακιου στις φωτο του φιλου Σωτου αν εχει την ευχαριστηση οπως με βοηθησει να εντοπισω το αναλογο σχεδιο στις σελιδες του σαιτ οπου το παρειγγειλε!!ευχαριστω ιδιαιτερος κ σορυ για το οφ!
|
Γιάννη,ο κάτοχος(TRD) θα σου απαντήσει μετά τις 25 του μήνα,γιατί αυτό το διάστημα δεν έχει internet.