Καταρχήν καλώς σας βρήκα
Δεν έχω Corolla αλλά ένα Mazda 2.
Ο φίλος
madvinegar πρέπει να με θυμάται απ το club του 2αριού όπου και μας τίμησε με την παρουσία του στο forum
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
17 φοραει απο τη μανα του, ετσι τουλαχιστον με ειπε! Ναι, με καποιον επιασε κουβεντα, και μολις ακουσε 108 αλογα απο το αλλο Mazda ξενερωσε! Παει, ειπε, μας περναν και τα Mazda! Και φαντασου, οτι το αμαξι το ανοιγει οπου βρει χωρο! Και επειδη κανει και συχνα ταξιδια το παει συνεχεια κοφτες! Για αλλη μια φορα η Ιαπωνια εδειξε τι αξιζει! Εγω απολυτως μαμα στα 1400! Καλα αμα ημουν 1600, θα αναβα και το πισω φως ομιχλης για να με βλεπει καλυτερα!
|
Εγώ μίλησα με το παλικάρι και ανοίξαμε 3-4 φορές.Εγώ τυπικά ήμουν δικάβαλος αλλά ουσιαστικά τρικάβαλος(λόγο των παραπανίσιων κιλών μου που θωρούμαι από μόνος μου δικάβαλος
).
Το BMW όντως είναι θεόβαρο,το αποτέλεσμα ήταν απολύτως φυσιολογικό(το 2άρι μαμά είναι 108ps στο Maha του φωτεινέλη και εγώ είμαι περίπου στα 113).Εγώ χώθηκα γιατί δεν ήξερα τι πραγματικά ήταν μιας και δεν έλεγε τπτ πίσω και μιας και η φύση μου είναι παρόμοια(να ανοίγω οπουδήποτε
) έτσι και πατήσαμε.
Με το smart μου θύμισες που πριν καμιά βδομάδα πέτυχα ένα στη βουτα με boost surge και την στιγμή που του έχω κολλήσει από πίσω μου γεμίζει καπό και παρμπρίζ λάδια