Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
24-01-10, 19:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
έχω κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να δηλώσω το gps γιατί δεν μου έχουν πει τίποτα .
|
24-01-10, 19:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όχι Μανώλη, όποτε θες. Γνώμη μου, κάντο τώρα να ξεμπερδεύεις.
|
|
|
|
25-01-10, 00:58
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από [URL="http://www.corollaclub.com/forums/member.php?u=9601"
sashatoyota[/url]]Ζηση θα σε εχω στο νου για τα φυσιγγια μολις μου τελιωσουν.
|
Βεβαίως ότι χρειαστείς στείλε μου PM κ το κανονίζουμε κανένα πρόβλημα!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Στην Αττική οδό 120χλμ δεν λέει? ποιά να ξαναπώ ? παντως εγώ με το Starlet είχα πάει μέχρι 160 (στο κοντερ) δεν έγινε ποτέ τπτ.
|
Εγώ πήγενα απο Ασπρόπυργο προς την Αθηνών-Λαμίας μέσω Αττικής οδού κ επειδή βιαζόμουνα το "πάτησα" το αμάξι κ πήγα καμια 200 στο κοντέρ για περίπου 2 λεπτά πριν 4 μήνες περίπου κ δεν είδα ούτε φώτο στο σπίτι ούτε τίποτα Βέβαια σε κάποια σημεία έχουν μεγάφωνα κ "φωνάζουν" πχ (το μαύρο αυτοκίνητο να μειώση ταχύτητα) αλλά εγώ ποτε δεν έχω ακούση κάτι!!!!!!!!!! Κ ευτυχώς που δεν δουλεύουν οι κάμερες στην Αθηνών-Κορίνθου γιατί πέριση για ένα 3μηνο πηγέναμε κ ερχόμασταν γιατί είχαμε τον θείο μου στο νοσοκομείο στην Κόρινθο κ ο πατέρας μου πέρναγε τα τούνελ όσο όσο κ γι'αυτό το λόγο έχω σπίτι μου 2 άλμπουμ μεγάλα για να κρατήσω αυτές τις στιγμές αν μου στείλουν καμιά φώτο!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
25-01-10, 16:01
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
ρε Νικηφορε, το εκανες το δρομολογιο προς μαραθωνα? εγω πηγα το σαββατο μεχρι το μαραθωνα, 2 καμερες ειδα μονο και 10 προειδοποιητικα.... μηπως ηταν μουφα για τις 15 καμερες ή εχουν καποιες κρυφες και εγω δεν τις ειδα???
26-01-10, 18:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το έκαναν οι γονείς μου και αυτοί 2-3 είδαν! στα νέα στις ειδήσεις και στο ιντερνετ κτλ είπανε για 15! μήπως είναι ράδιο αρβύλα το θέμα!??? στις τελευταίες ενημερωσεις προγραμμάτων GPS (POI) και googleearth έχω την θέση 3 από αυτές! μήπως δεν έχει άλλες τοποθετημένες?
|
26-01-10, 21:47
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
το να ειναι κρυφες το ψιλοαποκλειω.. μαλλον ποιο πολυ για εκφοβισμο το λενε.. και η πλακα ποια ειναι? οτι αυτες οι 2 που ειδα(στο πηγαινε), ηταν μεχρι τη διασταυρωση ραφηνας.. μετα που ειναι και ποιο ωραιος ο δρομος δεν ειχε τιποτα..
27-01-10, 23:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Στον χάρτη που έχω βρει στο site που είπα και ποιο πριν δείχνει 3! η μία μέσα στο κέντρο Παλλήνης, η άλλη στου Πικερμίου το κέντρο και η άλλη πριν το Νέο Βουτζά! γιαυτό προσέχτε!!! μπορείτε να κατεβάσετε αρχειάκι για να τις δείτε στο googleearth!
Πάτε εδώ http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=98 και κατεβάζετε το googleearth.kml και έχει επιλογή εκεί να το βάλετε!
|
|
Συγκλονισμένος!!!!!! |
|
28-01-10, 03:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Συγκλονισμένος!!!!!!
Σκέφτηκα να ανοίξω καινούριο topic αλλά μετά είδα αυτό και είπα ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα.
Είμαι πραγματικα συγκλονισμένος και ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά!
Σήμερα το μεσημέρι γύρισα από επαγγελματικό ταξίδι από Αμερική και όταν ξύπνησα κατά τις 11 το βράδυ, θέλησα να πάω μια βόλτα με το corollaki μου. Στον γυρισμό πήρα τον κηφισσό για να συνεχίσω Εθνική και να γυρίσω σπίτι μου στο Νέο Ηράκλειο.
Στην υπόγεια γέφυρα που βγαίνει αμέσως στα ΚΤΕΛ, είχε γίνει ένα μεγάλο δυστύχημα και έμελε να γίνει μεγαλύτερο....
Ένα ταξί είχε φύγει από το δρόμο και χτύπησε στον τοίχο στα δεξιά. Ένα περιπολικό ήταν σταματημένο και πολύ χτυπημένο από πίσω από ένα διερχόμενο Χ5, το οποιο κατέληξε να κλείσει την αριστερή λωρίδα. Ανοιχτή λωρίδα μόνο η μεσαία. Οδηγούσα με 60χλμ την ώρα, ο δρόμος ήταν πολύ βρεγμένος, μόλις άρχισα να κατηφορίζω είδα το όλο σκηνικό, πατώντας φρένο αμέσως άρχισε να μπαίνει το ABS (το οδόστρωμα είναι σε χείριστη κατάσταση) με κατάλληλους χειρισμούς σταμάτησα αρκετά πιο πίσω περιπου 30 μέτρα από τον κωνο της τροχαίας. Η τροχαία εκείνη την στιγμή είχε αποκλείσει τον τόπο του δυστυχήματος εντελώς. Μπροστά μου ένα ταξί που έκανε ελιγμό από την αριστερή στη μεσσαία λωρίδα για να περάσει, μόλις έπαιρνε το κωνο ο αστυνομικός. Στη μεσαία λωρίδα σταμάτησα κι εγώ.
Εκείνη την στιγμή ακούω στρίγκλισμα από φρενάρισμα και μετά διαδοχικά ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ στο τέταρτο μπαμ βλέπω από τον δεξί καθρέφτη ένα σμπαραλιασμένο S2000 με σβούρες να φεύγει από την μεσαία λωρίδα να χτυπάει ένα ακόμα αυτοκίνητο και να έρχετε κατα πάνω μου!!!!!!!! Αμέσως κάνω μπρος 20 μέτρα, αυτά τα μέτρα που είχα αφήσει καβάτζα για να κάνω κάποιον ελιγμό αν χρειαστεί για να περάσω από το δυστύχημα.
ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! Θα με είχε χτυπήσει στην δεξιά πλευρά κι εμένα....
Κόσμος να ουρλιάζει, οι τροχονόμοι να ΒΡΙΖΟΥΝ να ορίονται!!!!!
Ο τροχονόμος μαζεύει τον κώνο, το ταξί φεύγει και ακολουθώ ΑΜΕΣΩΣ κι εγώ!!!!!
Είμαι σίγουρος πως οι πιθανόητητες να χτυπήσει και άλλο αμάξι από πίσω ήταν μεγάλες!
Για τον οδηγό του S2000 δεν θέλω καν να τον χαρακτηρίσω! Το μόνο που θα πω για αυτόν είναι 1000 κάμερες να βάλουν να πιάσουν κάτι τέτοιους.
Αυτό που δεν μπορώ να δικαιολογήσω επίσης είναι τους τροχονόμους! Το περιπολικό και τους κώνους βάλτους ΈΞΩ από το υπογειο να μπορεί ο κόσμος να τα βλέπει !!!! Με το βρεγμένο δρόμο σε εκείνο το σημείο με 100χμλ απλά δεν σταματας!!!!!!!!!
Ήθελα απλά να μοιραστώ την εμπείρια μου μαζί σας, ελπίζω να μην σας κούρασα....
|
28-01-10, 12:41
|
banned
|
|
|
|
μπορι να εκανε κανα φιλικο ανιγμα πριν τιν υπογια γεφιρα.....
ευτιχος που τι γλιτοσες και δεν μας γραφις απο το Κατ.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17607403 seconds (82,92% PHP - 17,08% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|