Λοιπον , πηγα στην TOYTOTA.
Καταρχην ειδα ακριβώς που βρίσκεται το προβλήμα. Το αναφέρω για να γνωρίσουν και οι άλλοι που ισως το έχουν :
Σας παραθέτω μια φωτο που προσπάθησα να ειναι όσο πιο αντιπροσπωπευτική γίνεται.
Στο κοκκινο βέλος υπάρχει ένας δίχαλος(συνδέεται με το πεταλ του συμπλεκτη) ο οποίος πίσω του όπως βέπουμε την φωτο , έχει μια μπίλια. Αυτά τα 2 κανονικά θα πρέπει να έχουν λίπανση αλλα με την υγρασία φευγει και αρχίζουν και ακουμπάνε και κανουν θόρυβο.
Αυτο είναι το προβλημα και η λυση του ειναι να του βάζουμε συνεχως σπρέυ για να μην ακουμπάνε.Αλλα και χωρις σπρευ δεν θα με αφησει ποτε απο αυτο
Παμε στα δικά μας τωρα. Μου τα λεει ολα αυτά τα ωραία ο τεχνικός και του λεώ οτι δεν γινεται να του βαζουμε ολο σπρευ , δεν ειναι φυσιολογικό. Μου λεει οτι δεν με συμφερει να κατεβασουμε σασμαν μονο γι αυτο.
Του λεω τι εννοεις , και μου απαντησε οτι θα μου στοιχησει πολυ και δεν συμφερει.
Γιατι να μου στοιχήσει? Χρεονονται αυτα μου λεει
Αλλα παιδια απο το club εχουν αλλαξει δισκο πλατω και δεν χρεωθηκαν.
Μου λεει εχει τελιώσει η εγγυηση σου. Εχουν περασει 3 χρονια.
Λεω απο μεσα μου κατσε να δω τι αλλο θα μου πει. Συνεχιζει και μου λεει εγω σου προτεινω να το αφησεις ετσι και να το αλλαξουμε εαν χρειαζεται οταν θα αλλαξουμε δισκο πλατω.
Του λεω ποτε αλλαζει? Μου λεει αναλογα τον οδηγο , συνηθως 60 με 80 χιλιαδες χλμ.
Του λεω εχω τα εχω περασει.
Μου λεει κατι φορες εχει κρατησει και πανω απο 100. Σου πατιναρει καθολου μου λεει?
Οχι του απανταω. Θα το κοιταξουμε και στο service των 90 μου απανταει.
Και λεω εγω : Αφου μου εχει τελειωσει η εγγυηση , πως γινεται να μου εχουν αλλαξει(οχι ταυτοχρονα), χωρις να εχω πληρωσει τιποτα, και τα 2 μπρατσα των παραθυρων και την βαση του καθισματος του συνοδηγου????
Επίσης εαν η εγγυηση είναι 6 χρονια για τα μηχανικα , τι συμπεριλαμβανει αυτο? Τα πιστονια , τις βαλβιδες και στροφαλο μπιελα ? Φυσικα και δεν ειναι μονο αυτα...!!! Ο Κωστας ( oxygen) αλλαξε διαφορικο και δεν πληρωσε τιποτα, που ειμαστε περιπου στα ιδια χρονια.
Εριξα παλι σπρευ γιατι εχω ταξιδι εντος των ημερων και δεν μπορω να το αφησω. Θα μου πειτε να παω αλλου κτλ. Εγω πηγα εκει γιατι 1ο) οποτε το εχω παει δεν μου ειχαν δημιουργησει προβλημα και απο μονοι τους μου ειχαν πει οτι τα υπολοιπα ποθυ αλλαξα τα καλυπτει η εγγυηση
2ο) Ειναι υποτηθεται συμβεβλημενοι με το club και εχουμε καλυτερη μεταχείρηση.
ΥΓ: Η αληθεια ειναι οτι αυτος που με εξυπηρετησε μια αλλη φορα παλι κατι τετοια μου ελεγε.....