Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημερα, εχω καιρο να γραψω εδω, εχω παει τον κομπρεσορα σε μαστορα και τον επισκευασε με 80 ευρω στο χερι. Δλδ εγω τα βγαλε-βαλε. Τωρα δεν εχω διαρροη. Απο τα χρονια πεφτει και η αποδοση του, αλλα μπορει να φταιει το ψυγειο AC που εχει στραβες και βουλωμενες κυψελες ακομα και ο ανεμιστηρας δεν εχει την αρχικη του δυναμη. Για αρχη αλλαζεις φιλτρο καμπινας ΚΑΘΕ χρονο αν δεν το κανεις γιατι εμποδιζει την ροη του αερα και πας για συμπληρωμα φρεον αν δεν το εκανες.
Το υγρο ειναι πρασινο, το ματι βλεπεις αν δουλευει ετσι φαινεται εκει σαν νερο φουσκες λογικο ειναι.
|
Καλημέρα!
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Έχουμε και λέμε για αρχή, όπως είχα γράψει το A/C στο αμάξι μου δεν έχει απόδοση μεγάλη.
Πήγα σε έναν μηχανικό τώρα που ήμουν στο χωριό και έβαλε στο a/c το μηχάνημα που έχει.
Είδαμε ότι πήρε συμπλήρωμα το κύκλωμα 300γραμαρια έλειπε αυτή η ποσότητα, από πίεση το κύκλωμα μου είπε ότι είναι πολύ καλά
Το βάλαμε μπροστά κτλ μέτρησε και με θερμόμετρο το πόση θερμοκρασία βγάζει κτλ όλα εντάξει μέχρι εδώ.
Αυτό που μου κάνει το A/C είναι στο κρύο όταν το βάζω να δουλεύει κάποιες μέρες το κλιματιστικό κανονικά στο να βγάζει κρύο αρκετό και δυνατό, σε σημείο που να μην μπορείς να κάτσεις μέσα στην καμπίνα τόσο κρύο που βγάζει
Και η σωλήνες του κλιματιστικού που είναι στο χώρο του μοτέρ να είναι παγωμένες και να έχουν πιάσει και υγρασία από το κρύο.
Ακόμα και στον δρόμο στα φανάρια σταματημένος καταλάβαινες ότι το A/C έκοβε (έπεφταν η στροφές του κινητήρα στο ρελαντί) και μετά από λίγο ξανά έπαιρνε μπροστά.
Ώρες ώρες όμως το A/C ΔΕΝ βγάζει παγωμένο αέρα ούτε είναι παγωμένες η σωλήνες του κλιματιστικού στο χώρο του μοτέρ.
Ενώ ανοίγω το Κλιματιστικό πατάω το κουμπί που γράφει A/C ανάβει το πράσινο λαμπάκι κανονικά.
Ακούγεται ότι ο κομπρέσορας πήρε μπρος (το βλέπω ότι ανεβαίνουν η στροφές του κινητήρα)
Δουλεύει αλλά κρύο δεν βγάζει καθόλου...???
Ούτε η σωλήνες που είναι στο χώρο του μοτέρ δεν είναι παγωμένες ούτε υγρές ούτε τίποτα.
Μπορεί να μου πει κάποιος τι πρόβλημα μπορεί να έχει κάπου??
Να φταίει ο κομπρέσορας του A/C η είναι κάτι άλλο??
Έχω κάνει πχ 20 χιλιόμετρα να έχω ανάψει το a/c να δουλεύει και κρύο να μην βγάζει...