Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Διαρροή λαδιού σε Corolla E11 |
|
28-04-13, 18:27
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Διαρροή λαδιού σε Corolla E11
Καλησπέρα,
Έχω ένα Corolla του 1999, τρίπορτο, hatchback, αυτό με τα στρογγυλα φανάρια, νομίζω λέγεται Ε11. Πολύ καιρό πριν, όταν ακόμα πήγαινα το αυτοκίνητο για service στην αντιπροσωπεία, μου είχαν πει ότι έχουν δει μια διαρροή ελάχιστη (να φανταστείτε υπήρχε μόνιμα ένα δάκρυ το οποίο δεν έσταζε ή τουλάχιστον δεν έσταζε όταν το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο) κάτω από τον κινητήρα και τότε μου είχαν πει ότι δεν χρειαζόταν να κάνω κάτι, όταν θα ερχόταν η ώρα να αλλάξω δίσκο-πλατώ, θα το κοίταγαν και αυτό. Έλα όμως που δίσκο-πλατώ και ρουλεμάν ντεμπραγιάζ χρειάστηκε να αλλάξω πέρσι, γύρω στα 235.000 και είχα σταματήσει να το πηγαίνω το αμάξι στην αντιπροσωπεία.
Ωστόσο η διαρροή αυτή έχει μεγαλώσει και πλέον κάθε πρωί βρίσκω μια-δύο σταγόνες κάτω εκεί που το παρκάρω. Δεν μπορώ να πω ότι έχω αντιληφθεί μείωση στην στάθμη του λαδιού του κινητήρα αλλά θα ήθελα να το φτιάξω αυτό το θέμα μια και το αμάξι κατά τα άλλα είναι σε άριστη κατάσταση και είμαι ακόμα και σήμερα απόλυτα ευχαριστημένος (265.000 χλμ) !!!!
Το παλικάρι που μου κάνει τα service έχει κάνει μια δυο προσπάθειες αλλά εκ του αποτελέσματος ήταν αποτυχημένες αφού συνεχίζω να βλέπω σταγόνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει προτείνοντας μου κάποιον που να μπορεί σίγουρα να δώσει λύση και να μην μου ζητήσει τον κούκο αηδόνι;
Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα πω αλλά τις σταγόνες τις βλέπω, όπως κοιτάω το αμάξι από μπροστά, στο ύψος των τροχών και λίγο αριστερά από το κέντρο της μηχανής.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια βοήθεια,
Γιώργος.
|
28-04-13, 20:50
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Εχεις δει αν ειναι λαδι ή βαλβολινες απο το σασμαν?
Αν ειναι λαδι μηπως ειναι απο καμια τσιμουχα στροφαλου?
Το επαθα προσφατα με το megane μετα τα σφυρηλατα ,δεν πατησε καλα και την ξανα αλλαξαμε !!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
28-04-13, 21:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Εχεις δει αν ειναι λαδι ή βαλβολινες απο το σασμαν?
Αν ειναι λαδι μηπως ειναι απο καμια τσιμουχα στροφαλου?
Το επαθα προσφατα με το megane μετα τα σφυρηλατα ,δεν πατησε καλα και την ξανα αλλαξαμε !!!
|
για να λεει αριστερα μαλλον τσιμουχα στροφαλου η τσιμουχα αντλιας λαδιου η παιζει να ειναι και το ο ρινγκ της αντλιας λαδιου
28-04-13, 22:59
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
μη τρελαινεσε..και μενα το κανει..και γω θελω οταν αλλαξω δισκο πλατο να το φτιαξω αλλα μεχρι τοτε τιποτα..αν κανει καμια πλημυρα μονο τοτε
|
28-04-13, 23:01
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Altair lusso
...Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που θα πω αλλά τις σταγόνες τις βλέπω, όπως κοιτάω το αμάξι από μπροστά, στο ύψος των τροχών και λίγο αριστερά από το κέντρο της μηχανής...
|
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
Η διαρροή που λες είναι -κατά τη γνώμη μου- σχεδόν ασήμαντη.
Μου έχει τύχει σε 3ΖΖ η διαρροή από την τσιμούχα στροφάλου -από την πλευρά της καδένας- να είναι αρκετά σημαντική ώστε να έχει "μουσκέψει" το δεξί ψαλίδι.
-
Άσχετο (αλλά σχετικό με το nickname σου): Μήπως κυνηγάς και έχεις καραμπίνα Breda?
|
28-04-13, 23:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αυτη τη διαρροη την εχει κι ο πατερας μου στην ΕΕ101 του, ειναι τσιμουχα στροφαλου. Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να την αλλαξεις γιατι θα διαλυθει το μισο αμαξι απο μπροστα, παρα σαν ζημια-φθορα. Σκεψου οτι αυτο εχω που το βλεπω 3-4 χρονια, χωρις να εχω θεμα με την σταθμη.
|
29-04-13, 02:27
|
Νεότατος
|
|
|
|
το πιο πιθανο ειναι τσιμουχα στροφαλου.Οταν αλλαζεις συμπλεκτη παντοτε--αυτο ειναι και το σωστο---αλλαζεις τσιμουχα στροφαλου και τσιμουχες ημιαξονιων.Αφου ειναι που ειναι κατω το σασμαν. Η τσιμουχα στροφαλου το προβλημα που μπορει να σου προκαλεσει ειναι να γινει μουσκεμα το υλικο τριβης
του συμπλεκτη και να πατιναρει και μετα ξανα αλλαγη και χρημα και ολα αυτα για
35-40 ευρωπουλα παραπανω + οι τσιμουχες ημιαξονιων.Εγω παντοτε ειμουν υπερ της αλλαγης τους οταν γινοταν αλλαγη συμπλεκτη.Παντως συνηθες φαινομενο
που πολλες φορες δεν δημιουργει _στα corollakia--προβληματακια.
29-04-13, 09:57
|
Νεότατος
|
|
|
|
Καλημέρα παιδιά και καλή Μ.Εβδομάδα σας εύχομαι.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οπότε το αφήνω έτσι και βλέπουμε. Αν πάλι υπάρχει κάποιος μάστορας που να ξέρετε ότι ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ από ΤΟΥΟΤΑ θα ήθελα να μου τον προτείνετε, έστω και με π.μ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Άσχετο (αλλά σχετικό με το nickname σου): Μήπως κυνηγάς και έχεις καραμπίνα Breda?
|
Η Breda ήταν η πρώτη αγάπη ... εξού και το user
|
29-04-13, 18:42
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
για να ξεμπλεχτειτε καποιοι το μοτερ εχει δυο τσιμουχες στροφαλου μια απ την μερια της τροχαλιας και μια απο την μερια του σασμαν...το παληκαρι λεει βλεπει την διαροη αριστερα απο το μοτερ...τι σχεση εχει το δισκο πλατω που αναφερεται...αν ελεγε δεξια ναι να το καταλαβω...διαροη αριστερα και αλλαγη δισκο πλατω τι σχεση εχουν οταν η διαροη ειναι π την μερια της τροχαλιας????????
30-04-13, 10:44
|
Νεότατος
|
|
|
|
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά επειδή προσωπικά εμένα μου φαίνονται λίγο κινέζικα όλα αυτά τα μηχανολογικά, θα ήθελα να ξαναρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο που να είναι γνώστης των TOYOTA και να μπορεί να διορθώσει την διαρροή.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16768789 seconds (82,17% PHP - 17,83% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|