Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Ειμαι και εγω σε παρομοια φαση με πολλα χλμ, θελω να βαλω τον 1ζζ αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο για μελλοντικα προβληματα...
Με μαμα εγκεφαλους και λοιπα μαμα ισως με τον 1ζζ να εχω ρεταρισματα, ασταθειες, μη γραμμικη λειτουργια, αναμμενα check, καμενες βαλβιδες λογω στενης εξατμισης και δεν εχω καμια ορεξη να ασχολουμαι...
Αααασε καλυτερα...
Ισως βρω καμια ιδια καλη μεταχειρη μηχανη να βαλω πανω ή να ανακατασκευασω την ιδια μαμα..
Τα φοβαμαι τα πειραματα...
Αν τα περιφερειακα ησαν ολα 100% ιδια μεταξυ τους τοτε ναι, αλλα δυστυχως δεν ειναι ΟΛΑ ιδια, οποτε ασε μη βαλουμε χερακια και βγαλουμε ματακια...Ασε...
|
Καλημερα,κοιτα,εχουν γινει πολλες τετοιες κινησεις απο τα παιδια,στα χρονια που εχουν περασει και οπως λενε,δεν υπαρχει απολυτως κανενα λειτουργικο προβλημα και με μαμα εγκεφαλο και περιφεριακα,απλα δεν εχει κανεις τις επιδοσεις που θα ειχε,ολοκληρωμενα.Κι εγω βεβαια εχω τις φοβιες μου,γιατι ειναι ενα δουλεμενο μοτερ,οχι κακομεταχειρισμενο,ισα ισα προσεγμενο με το παραπανω,αλλα γι αυτο ρωταω κσι τα πσιδια εδω που εχουν εμπειρια να μας πουν.
Αν μπορουμε να το κανουμε με καινουρια πραγματα και να γινει ενα μοτερ(απο εντοσθια εννοω) καινουριο,γιατι να ψαχνεις για ενα ιδιο,που λες μετσχειρο,που δεν ξερεις τι θα ειναι?και να εχεις παλι λαδοκαψιματα κ.λ.π,γιατι οπως και να το κανεις εν' ετει 2021 εχουν πολλα χλμ.ολα τα μοτερ πια
Υ.γ και παιρνει κσι τα πανω του,να φτιαχτουμε κι εμεις λιγο στα γεραματα χαχαχα