Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
θα κανεις μια μετρηση συμπιεσης με 10 λεπτα η διαφορα η καθεμια ανα κυλινδρο ωστε να βεβαιωθουμε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα
μετα θα πρεπει να βαλεις νερο ανα κυκλωμα , δηλαδη τουρμπινα , πεταλουδα , καλοριφερ , μοτερ , ωστε να βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει καποιο βουλωμα στο κυκλωμα
οι φωτο θα βοηθουσαν πολυ ..
|
Thanks!
εχω βαλει ηδη στο μοτερ το εχω κανει 2 φορες και μπαινοβγαινε μια χαρα.
Επισης και στο καλοριφέρ το εχω κανει άλλες 2 φορες.
Στην τουρμπινα και στην πεταλουδα δεν το εκανα επειδή ηταν ποιο δυσκολο να βγαλω τα μικρα σωληνάκια που εχουν αλλα δεν ειχα και κατι να ταιριαζει πανω τους για να το κανω. Βρηκα από την δουλεια εξαρτήματα όμως και θα τα καταφερω.
Για την πεταλουδα θελω να παρω νεα σωληνάκια μην μου μεινει και τιποτα στο χερι! δεν εχουν αλλαχτεί ποτε από το 2003 που εχω εγω το μοτερ! της τουρμπίνας τα εχω ηδη παρει.
Ερωτηση : Eχω αντλια ενυδριου που παιζει με 12V και δινει δυνατα και βγαζει σε μικρα σωληνάκια ότι πρεπει για τουρμπινα και πεταλουδα να δοκιμασω με αυτην ?
Ξεχασα να πω ότι η θερμοκρασια ανεβαινει με ανηφορες όπως εγραψα αρχικα, αλλά και επισης όταν είμαι σε πολύ κινηση και κινουμαι αργα, εχει σημασια και αν είναι πολύ ζεστος ο καιρος. Όταν τουρμπιζω δεν ανεβαινει εκτος αμα το κανω για ωρα. Και παλι δεν παει πανω από 125.
Σε ανηφορες τωρα παει 140, πριν χωρις αποστατες καπο και ψεκασμο επρεπε να σταματήσω μερικες φορες γιατι ανεβαινε και ο δεικτης (μετα τους 140).
Το οργανο μετραει μεχρι 150 οποτε όταν αρχισει ο δεικτης να ανεβαινει δεν ξερω τι θερμοκρασια πραγματικη υπαρχει, αλλα ετσι κι αλλιως πρεπει να σβησω!
Να πω και σε μερικα σημεια που ανεβαινει η θερμοκρασια ψηλα (ειδικα μετα την αλλαγη του ιντερκουλερ), αν τα ξερει κανεις να κρινει καλυτερα.
1. ΠΑΝΤΑ στην ΑΧΑΡΝΩΝ γυριζοντας από Ε.Ο προς κεντρο, μολις μπω σε αυτην ενώ εχω κατω από 100βαθμους παει καπου 125, και στο φαναρι για κατω πατησια παει και 130!
2. Στην οδο Κεας στο Γαλατσι στο ανεβασμα προς Ανω Κυψελη ΠΑΝΤΑ 130 τωρα με τους αποστατες και ψεκασμο, χωρις αυτά ανεβαινε και ο δεικτης και ειχε πανω από 140!
3. Από Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ προς Καλλιτεχνουπολη Ραφηνας για το μαγαζι The View club, τωρα μεχρι 140 πριν τους αποστατες, ψεκασμο εφτανε και 150 τερμα και ανεβαινε ο δεικτης.
4. Στην Λεωφορο Διονυσου στον Διονυσο Ανατολη Ν.Μακρης προς την εξοδο Πεντέλης τερμα 150 αναγκαστικα να σταματήσω, την Κυριακη με τις αλλαγες που ειπα πατησε στα 135.
5. Από Νταου Πεντέλης προς Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ πλατεια ποιο πριν που εχει ανηφορα μεγαλη τα ιδια με το 4.
6. Στην Λ.Σχοινια στην ανηφορα προς τα δικαστικα 130 (με τις αλλαγες), στον ιδιο δρομο επιστροφή κατω από 98 μετα από μια ωρα μεσημερι με πολύ ζεστη!
7. Σε ολους τους δρομους από Γραμματικο Ανατολικης Αττικης προς Βαρναβα, παραλια Βαρναβα, καθως και Σεσι Γραμματικου τα ιδια, ανηφορες μεχρι 130, κατηφορες μεχρι και 92 όχι πανω από 100.
Σε όλα εκτος το πρωτο, όταν είμαι στον ιδιο δρομο με ιδιες καιρικες συνθήκες σε κατηφορα δλδ ειχα κατω από 100 βαθμούς...
Όπως ειδα σε forums λενε ότι ο κατασκευαστης δινει θερμοκρασια λειτουργιας αυτου του μοτερ τους 95 βαθμούς, εδώ
http://www.toyotagtturbo.com/communi...rature.106441/
Φωτος θα βαλω μετα που θα είμαι σπιτι
* Θα ηθελα αν εχει καποιος το μοτερ με οργανο θερμοκρασίας να μου πει ποσο εχει δει ΜΕΓΙΣΤΗ θερμοκρασια, και όταν εχει ζεσταθεί τι θερμοκρασια δειχνει σαν θερμοκρασια λειτουργιας μολις δλδ ο δεικτης εχει παει στην μεση, εμενα εκει δειχνει 95.
Όπως ειπα το οργανο το εχω συνδεσει στο πανω κολαρο οποτε μετραει από την αρχη και όχι μονο όταν ανοιξει ο θερμοστάτης.