Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

11-11-17, 09:18
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ο αντάπτορας δεν γνωρίζει τι λειτουργικό έχεις για να αποφασίσει να παίξει ή όχι. Τον ίδιο αντάπτορα με τις ίδιες προδιαγραφές έχω και εγώ και δεν τα λέω τυχαία.
Το πρόβλημα έγκειται στον κινεζοdriver που είναι unsigned και για 32bit.
Χρειάζεται χειροκίνητη εγκατάσταση με το ζόρι, και όχι αυτόματη "αναγνώριση" του υλικού από τον device manager.
Πριν μερικούς μήνες είχα ποστάρει screenshots από το techstream (ίδια έκδοση με τη δική σου) στο FB, σε windows 10/64bit μηχάνημα, αν ψάξεις θα δεις.
Και επειδή πρόσφατα έκανα φρέσκια εγκατάσταση, θα το ξαναπεράσω και θα αναφέρω τυχόν εξτρα βήματα που χρειάζονται αν τυχόν μου διαφεύγει κάποιο τώρα.
|

13-11-17, 01:11
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθεα
|
|
Καλησπερα οκ ευχαριστω.
|

14-11-17, 00:47
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλιθεα
|
|
Παιδια καλησπερα μια ερωτηση στο προγραμμα μπορω να κανω αλλαγες η οχι?
Π.Χ. Να προσθεσω η να διαγραψω τα immobilizer key. Εχω δει στο youtube με το προγραμμα που σου δινει την δινατοτητα να κανεις αλλαγες. Επισης ειδα οτι στα function εχει την επιλογη ''Vechile Configuration" Αυτο ειναι για να ξεκλειδωσει το προγραμμα για παραπανω ενεργειες???
Ευχαριστω.
|

15-11-17, 12:42
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Το πρόγραμμα μπορεί να κάνει τα πάντα, το θέμα είναι τι εμπιστοσύνη έχεις εσύ στον κινεζοαντάπτορα ώστε να γράψεις κλειδιά κλπ.
Εγώ έφτασα μέχρι καλιμπράρισμα τιμονιού και σταμάτησα, δεν υπήρχε κ λόγος να προχωρήσω παρακάτω, εκτός από την περιέργεια.
Αν μπορείς βρες κάποιο εγχειρίδιο χρήσης του techstream πριν πας σε μεγάλες αλλαγές.
|

17-11-17, 19:35
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Όπως υποσχέθηκα, TechStream v12 σε windows 10 64bit.
https://ibb.co/nBzJXm
Για τη σωστή εγκατάσταση των drivers του αντάπτορα, ακολούθησα αυτόν τον οδηγό. Ουσιαστικά χρειάζεται χειροκίνητη εγκατάσταση και ένα μικρό registry hack που υποδεικνύει την θέση του κατάλληλου driver.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα στο διαγνωστικο |
davarisx |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
13 |
08-07-10 21:03 |
Page generated in 0,17741489 seconds (77,50% PHP - 22,50% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|