Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
 |
|

23-04-16, 09:06
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Ευοσμος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ιδιο ακριβως ειναι Νικηφορε το δικο μου και του 1600 οπτικα μπροστα,απλα εγω εχω βαλει αλλο φοντο το οποιο δεν αλλαχτηκε για να μπει.........και για να τελειωνουμε γιατι εγω ΔΕΝ γνωριζω ηλεκτρολογικα και τετοια,οποιος θελει παιρνει τηλ στον μαστορα ή σε οποιονδηποτε αλλον που το εχει κανει και ρωταει να μαθει........
|

23-04-16, 14:58
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλησπέρα, οκ αυτο ρωτούσα. Έχω γράψει αναλυτικοτατα τις λύσεις, αν δεν έχει κάποιος άλλο φόντο άμα βρει το κοντέρ από 4AFE 1600 βάζει ολόκληρο το στροφόμετρο μερικές βίδες είναι φαίνονται στις φωτός μου είναι απλά plug n play. Για τον φίλο τον Μιχαλη που έκανε το θέμα αμα θέλει κάτι άλλο ας με ρωτήσει. Νομίζω το αναλυσαμε πολύ καλά το θεμα τι επιλογές έχει!
|

19-09-16, 18:38
|
 |
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Επιτέλους βρήκα καντράν 😀 από ebay θα το έχω πιστεύω σε καμιά βδομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα δω επιτέλους ΣΤΡΟΦΕΣ....
|

20-09-16, 06:40
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα! αντε με το καλο, ελπιζω να ειναι το σωστο ετσι? απο την G6 δειχνει να ειναι αυτο ελπιζω απο την 1600 4AFE σωστα?
ποσο πηγε το μαλλι?
|

20-09-16, 11:58
|
 |
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Καλημέρα Nikifore. Ναι από 1.6cc 4A-FE επιτέλους βρήκα. Από τιμή ετσουξε λίγο 156 ευρώ 😕 αλλά εκεί είναι η τιμές για τα συγκεκριμένα για 4zz βρίσκεις και με 50 ευρώ στο ebay. Εδώ Ελλάδα που βρήκα ένα μοναδικό μου είπε 250 ευρώ εγκεφαλικό κοντεψα να πάθω.
|

20-09-16, 15:50
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalhs_23
Εδώ Ελλάδα που βρήκα ένα μοναδικό μου είπε 250 ευρώ εγκεφαλικό κοντεψα να πάθω.
|
Καλά εδώ έχουν ξεφύγει εντελώς οι μ@λ@κες!!!!!!!
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|

20-09-16, 19:53
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλησπέρα, ναι επειδη ειναι σπανια πολυ το πουλανε πολυ ακριβα, και εγω εψαχνα και δεν βρηκα, το τροποποιημενο με στροφομετρο απο starlet GT το ειχα παρει 100 ευρω με λευκες μαλιστα επενδυσεις.
|

21-09-16, 07:39
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Καλημέρα. Το ίδιο είχα πάθει και γω σε μια corolla,e11 που είχα με 4efte.και μου το εφτιαξε ένας μηχανικός με μικρο κοστος. Αν θυμάμαι έβαλε κάτι σαν αντίσταση. Έλυσε την κεντρικη κονσόλα και δουλεύει κανονικα
|

21-09-16, 10:11
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα, ναι υπαρχει καποιος τροπος μετατροπης, εγω ειχα βρει εναν ηλεκτρολογο που ειχε μοντιφαρει πανω στροφομετρο απο starlet GT και το τουρμπομετρο μια χαρα. Εβαλα εγω και εφτιαξα και αλλο ενα με καντραν που μου εδωσε ο ιδιος απο starlet gt, αυτο με τις λευκες επενδυσεις το πουλησα.
Δεν δουλευει λενε αξιοπιστα με μετατροπη με ηλεκτρονικα, το σωστοτερο ειναι ειτε απο starlet gt με πατεντα, ειτε την πλακετα στροφομετρου ή ολο το καντραν απο 1600 4AFE απλα αυτο εχει ηλεκτρικο σημα αντι ντιζα για τα χλμ οπως μου εχουν πει. Αλλα δεν ειχα βρει πουθενα οταν εψαχνα.
Στην αρχη ειχα βαλει μαλιστα εξωτερικο στροφομετρο.
επισης δεν μου δουλευε το σημα μεσα στο καντραν στην φυσα και εκοψα το καλωδιο και τραβηξα εγω αλλο απο την ηλεκτρονικη.
|

21-09-16, 17:08
|
 |
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
αυτο εχει ηλεκτρικο σημα αντι ντιζα για τα χλμ οπως μου εχουν πει.
|
Ναι έτσι ειναι έχει ηλεκτρικό σήμα για χλμ. Το δικό μου ειναι με Ντίζα.
Ξέρει κάποιος αν γίνεται απο ντιζα να το μετατρέψω σε ηλεκτρικό η πρέπει να κάτσω να ξηλώνω τα στροφόμετρο και να κάνω τράμπα;
Κάποιος μου είχε πει ότι έχει αναμονή φισα για ηλεκτρικό σήμα και το facelift.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,22999001 seconds (81,37% PHP - 18,63% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|