Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 152
Φωτισμός καντράν G6
Γειά χαρά!
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω το φώς λίγο πιο δυνατό στο καντράν του G6. Μου κάηκε και μια λάμπα τώρα και την έβγαλα.
Αυτές οι λάμπες έχουν μια κόκκινη λαστιχένια καπότα πάνω τους αλλά με τα χρόνια και τη ζέστη έχει θολώσει και έχει γίνει ροζ απ' έξω. Απο την Toyota κοστίζουν 10-12 ευρώ και οι 4.
Δύναμη Σεβασμού: 150
Φίλε Βασίλη,εγώ έχω βγάλει αυτά τα λαστιχένια καλύμματα και ο φωτισμός μου είναι μια χαρά,πιό λαμπερό από πρίν και χωρίς πρόβλημα εδώ και ενάμιση χρόνο..
Δύναμη Σεβασμού: 152
δεν έγινε έτσι όμως πιο κίτρινο το φως? εγώ τελικά πήρα άλλες λάμπες απο ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και έβαλα απλά τα λαστιχένια καλύμματα στις καινούργιες λάμπες. μου φαίνεται οτι έγινε πιο φωτεινό απ οτι πριν. οι λάμπες κόστισαν γύρω στα 60 λεπτά η καθε μια και είναι 5W.