απαντ
Σ ευχαριστω πολυ ρε φιλε να σαι καλα!! Το ''βγαλε'' ειναι πολυ πιο ευκολο...Το ΄΄βαλε'' ειναι τρελο μανικι, με το ενα χερι στη μασχαλη κρατας ταμπλο και με τ αλλο πλεκεις καλωδιωσεις...Αστα να πανε, η τσιτα του ταρζαν ειχα γινει εκει μεσα, εχω γινει γκουρου των 101 και 111, δεν υπαρχει ουτε βιδα πλεον που να μην εχω επεμβει...Τεσπα...Οσον αφορα για ολους τους μαστορες, οι απαντησεις τους ηταν παρα πολυ αντιεπαγγελματικες, ομως εν μερει τους κατανοω γιατι φοβονται μη ζητηθουν ευθυνες για πιθανες μικρογρατζουνιες και ψιλοτριγμους...Τεσπα και παλι...
Παρεπιπτοντως οι ποιοτητες υλικων μεταξυ UK και JAPAN ειναι οι μερα με τη νυχτα...Παρολο που εχω εγγλεζικο ομολογω οτι το JAPAN ειναι πολυ πιο μπροστα ποιοτικα...Καμια σχεση...
Εντομεταξυ αυτον το παλιοκαφε ακομα τον περιμενω να τον πιουμε Νικηφορε...Αντε ρε μλκ 5 λεπτα δρομος με τα ποδια μας χωριζει...Να σου δειξω κ το παλιο UK ταμπλο να φρικαρεις...Τιγκα στα ραγισματα ειναι απο μεσα...Ξεραμενο και σπασμενο ολο και δε το εχει δει ποτε ηλιος, ολο μεσα στο γκαραζ το εχω...Ενω το Japan μαλακο σαν ολοφρεσκο!!! Αλλο πραμα σου λεω...Και εχουν την ιδια ηλικια
|