Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Ταμπλω 111 |
|
16-08-12, 13:03
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ταμπλω 111
Χαιρετω παιδια!
Εχω 111 liftback vvt-i και ειναι αγγλικο.
Μου εκανε μια ρωγμη στο ταμπλω, δε ξερω για ποιο λογο, μαλλον αστοχια υλικου, και πρεπει να αλλαξω ταμπλω.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν και ειναι σχεδον αδυνατον καποιος να ξερει αλλα τεσπα...
Εχω βρει ενα μεταχειρισμενο ταμπλω, αλλα ειναι απο ιαπωνικο...Θα μπορεσει να μπει στο δικο μου που ειναι εγγλεζικο???????????
Εχω κοιταξει στο toyodiy και δεν εχουν κανενα κοινο κωδικο μεταξυ τους το εγγλεζικο και το γιαπωνεζικο ταμπλω και παρεμφερη...Ουτε τα ταμπλω τους, ουτε τα καντραν, ουτε οι διακοπτες ουτε τιποτα...Θα ταιριαζει? Ποιος να ξερει αραγε? Τι σκ@τα να κανω? Τη πατησα αγρια...........
|
|
απαντηση |
|
16-08-12, 14:03
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντηση
Ναι αυτο εννοω, οτι το μεταχειρο που βρηκα ειναι made in japan ενω το δικο μου made in uk...
Εμφανισιακα απ εξω ειναι ολοιδια αλλα δεν ξερω τι παιζει απο μεσα στα κλιπακια, βιδακια, βαπορετα κλπ...Δεν ξερω αμα ταιριαζουν
|
16-08-12, 17:25
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Καλα και εσυ βρωμαει ο τοπος με ταμπλο σαν το δικο σου Ιαπωνικο θα πας να βαλεις?
ολοι οι μαντραδες ταμπλο απο 11αρες εχουν.
Απλα καποια Αγγλικα αν οχι ολα βγαινανε χωρις στροφομετρο αν θυμαμαι καλα.
Τα Japan ειναι και δεξιοτιμονα.
|
16-08-12, 18:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
δεν εννοει αυτο, απλα οτι το δικο του εχει φτιαχτει uk και το αλλο japan, αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο, εξαλλου ολη η καλωδιωση ειναι απο το δικο σου.ιδιο αμαξι ειναι, αφου μπαινει το ενα μπαινει κ το αλλο
|
16-08-12, 20:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
καλησπέρα φίλε με ταπετσερη το έχεις δει? και σε πιο σημείο έχει κάνει ρωγμή?
|
16-08-12, 22:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Νομίζω πως είναι επισκευάσιμες οι ρωγμές! για ψάχτο σε ταπετσέρηδες! και ριξε και καμιά φωτο να δούμε για τι ρωγμή μιλάς!
όπως είπατε παραπάνω το made in UK και made in Japan πρέπει να είναι τα ίδια! τουλαχιστον έτσι φαίνεται και στο πρόγραμμα της Toyota. Προσοχή όμως μην είναι απο δεξιοτίμονο γιατί τοτε 100% δεν κάνει διότι απλά είναι όλα ανάποδα!
|
17-08-12, 00:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
έτσι είναι πιθανό και να είναι επισκευάσιμη.
επισης αν δεν το κάνεις μόνος σου το κόστος ειναι αρκετά μεγάλο για να βγει και να μπει παλι το ταμπλό
|
17-08-12, 02:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
|
|
απαντ |
|
17-08-12, 02:39
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντ
Το εχω κολλησει 3 φορες αλλα ματαια κ σε φαναρτζη και σε ταπετσερη...Μολις το χτυπαγε κανα 2ωρο ο ηλιος το πεταγε το κολλημα και φτου και απ την αρχη...Δε γινεται τιποτα, χρειαζεται αλλαγη...'Η αλλαξε το, ή αστο οπως ειναι μου ειπαν και εκεινοι...Κοντευει να φυγει ολοκληρο κομματι...Η ζημια εχει γινει στους αεραγωγους του παμπριζ εκει που ειναι σαν σιτουλα εχουν γινει ολα τριματα τα μικρα κολονακια της σιτουλας και εχει γινει και μια μεγαλη ρωγμη σε αυτο το σημειο...Δεν τιθεται θεμα επισκευης...Μονο αλλαγης...Το θεμα μου ειναι αμα μπει το γιαπωνεζικο ή το αγορασω τσαμπα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με ταμπλω |
kalamou |
TOYOTA COROLLA E 12 |
9 |
05-09-07 23:59 |
Page generated in 0,18535709 seconds (83,84% PHP - 16,16% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|