Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Αυτο που ειδα παντως ειναι οτι οι εργοστασιακοι bosch ειναι made in germany ενω οι aftermarket ειναι made in poland αν θυμαμαι καλα ... ελπιζω να μην ειναι χειροτεροι ποιοτικα....
20 ευρω τον πηρες καινουργιο????
Εμενα μαλλον με δαγκωσαν .....μου τον χρεωσαν 68 ευρω αγορα και δεν το πηγα σε αντιπροσωπεια ...
παντως καψιμο πολλαπλασιαστων ειναι κοινο φαινομενο σε ολες τις εταιριες απο bmw-mercedes μεχρι hyundai...
|
Αυτο δεν το ηξερα για το Made in poland.. ισως ειναι λιγο κατωτερης ποιοτητας..αλλα ελπιζω πως δεν εχει να κανει.
Δυστυχως μαλλον σε ψιλοδαγκωσαν,οχι οτι και εδω δεν λενε οτι θελουν βεβαια.. Σκεψου οτι πηγα σε 4 μαντρες και στις 2 μου ειπαν 20€ και στις αλλες 2 40€..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Πάντως δεν ειναι φυσιολογικο να καιγονται ετσι ευκολα! και μαλιστα και 2η φορα! αν ειναι δυνατον! θα ειναι προβληματικοι! σε 4EFTE σπανια παντως να καει αλλά ειναι και Denso made in Japan.
|
Φυσικα παιζει ρολο και η μαρκα,αλλα αν δεν κανω λαθος εχεις εναν πολλαπλασιαστη,οποτε καλυτερα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Eνταξει εμενα καηκαν μετα τα 140000χλμ ... λογικα εχουν κανει τον κυκλο ζωης τους και περιμενω και τους αλλους δυο να καουν οπου να ναι... ,δεν μου χει καει ο ιδιος καθε φορα , πρωτα παρεδωσε πνευμα ο πολλαπλασιαστης 2 κυλινδρου και μετα του του 1ου... εχουν μεινει του 3ου και του 4ου ανεπαφοι ακομα...
|
Φανταζομαι οτι ειναι και λιγο θεμα τυχης.. εμενα πχ μου τον εκαψε πρωτη φορα στα 170.000Km περιπου.. Αν καψει στα επομενα 10Κ θα δειξει..