Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |
|

10-08-12, 22:13
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
κατω απο την πολλαπλη εξαγωγης εχει μια βαση που την στηριζει πανω στην μηχανη . η εχει κοπει ή εχει ξεβιδωσει αυτη η βαση.

10-08-12, 22:23
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
κατω απο την πολλαπλη εξαγωγης εχει μια βαση που την στηριζει πανω στην μηχανη . η εχει κοπει ή εχει ξεβιδωσει αυτη η βαση.
|
Αυτο δε θα το βλεπε ο μηχανικος που αλλαζε την πολλαπλη χθες ή ειναι σε σημειο που δεν φαινεται?
|

10-08-12, 23:41
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
τωρα ειδα οτι ειναι φασελιφτ .. ριξε μια ματια στις βιδες που στηριζουν τον προφυλαχτηρα της εξατμισης , πρεπει να ειναι 2 απο την κατω μερια πριν το πρωτο ζουαν και μετα τον τεντωτηρα του ιμαντα για διαροες λαδιου ...

11-08-12, 01:34
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι?
Εχω ενα θεμα με το αμορτισερακι του εντατηρα στο λουρι.
Ακουγεται σε φορτιο σαν πειρακια,λογικο βεβαια αφου δεν τεντωνει αλλα τι επιπτωσεις εχει αυτο? πχ δεν τραβαει καλα το αμαξι,μπορει να γινει καμοια ζημια κτλ?
1.4 G6 vvti
|
 |
|
 |

21-08-12, 20:56
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Καλησπερα παιδια!
Προχτες το μωρο μου εβγαλε την πρωτη του ζημια.. Εκαψε ενα πολλαπλασιαστη (Ενα πραγμα γερμανικο εχει πανω (BOSCH) και καηκε!). Καλα,ειναι γενικοτερα γνωστο οτι ειναι απο τα ευαισθητα τους σημεια.
Ευτυχως το εφτιαξα μονος μου.. Δοκιμασα και τους 4 πολ/στες και ο 4οσ δεν εδινε σπιθα. Πηρα 20 ευρω το ανταλλακτικο,το κουμπωσα και ολα κομπλε ευτυχως...
Εχω τις εξης 2 αποριες ομως:
1ον: Ενας ψιλοκαλος μαστορας σε μαντρα με Ιαπωνικα μου ειπε οτι θα επρεπε να φοραω denso μιας και το αυτοκινητο ειναι Japan (απο αριθμο πλαισιου). Αρα γιατι φοραω bosch?? Οι denso εχουν 4 καλωδια,ενω ο bosch 3,αρα δεν μπορω να το γυρισω σε denso ευκολα. (εκτος αν βρω το Pinout και δω τι παιρνει)
2ον: Ο μαστορας μου ειπε,και το σκεφτομαι κι εγω να παρω κανεναν πολλαπλασιαστη ακομα να εχω καβαντζα. Μαλλον πρεπει να το κανω γιατι αν το παθω σε καμμια εθνικη τον ηπιαμε.
Πληροφοριακα,για οσους δεν το εχουν παθει, το αμαξι κανει σαν 8 κυλινδρο,σαν να εχει τρυπησει το χταποδι και επισης δεν παει σχεδον καθολου.. Τελος,αναβοσβηνει το check (πρωτη φορα το ειδα να συμβαινει).
 |
|
 |

21-08-12, 21:35
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Janakas
Καλησπερα παιδια!
Προχτες το μωρο μου εβγαλε την πρωτη του ζημια.. Εκαψε ενα πολλαπλασιαστη (Ενα πραγμα γερμανικο εχει πανω (BOSCH) και καηκε!). Καλα,ειναι γενικοτερα γνωστο οτι ειναι απο τα ευαισθητα τους σημεια.
Ευτυχως το εφτιαξα μονος μου.. Δοκιμασα και τους 4 πολ/στες και ο 4οσ δεν εδινε σπιθα. Πηρα 20 ευρω το ανταλλακτικο,το κουμπωσα και ολα κομπλε ευτυχως...
Εχω τις εξης 2 αποριες ομως:
1ον: Ενας ψιλοκαλος μαστορας σε μαντρα με Ιαπωνικα μου ειπε οτι θα επρεπε να φοραω denso μιας και το αυτοκινητο ειναι Japan (απο αριθμο πλαισιου). Αρα γιατι φοραω bosch?? Οι denso εχουν 4 καλωδια,ενω ο bosch 3,αρα δεν μπορω να το γυρισω σε denso ευκολα. (εκτος αν βρω το Pinout και δω τι παιρνει)
2ον: Ο μαστορας μου ειπε,και το σκεφτομαι κι εγω να παρω κανεναν πολλαπλασιαστη ακομα να εχω καβαντζα. Μαλλον πρεπει να το κανω γιατι αν το παθω σε καμμια εθνικη τον ηπιαμε.
Πληροφοριακα,για οσους δεν το εχουν παθει, το αμαξι κανει σαν 8 κυλινδρο,σαν να εχει τρυπησει το χταποδι και επισης δεν παει σχεδον καθολου.. Τελος,αναβοσβηνει το check (πρωτη φορα το ειδα να συμβαινει).
|
Και στο megane ακριβως τα ιδια!!!Δουλευει σαν boxer ,τρεμει αναβοσβηνει το check!!!
Γνωμη μου μην μπλεξεις να αλλαξεις μαρκα-καλωδια!Βαλε οτι εχει!!!
Εγω εχω 4 πισω στο πορτ-μπαγκαζ για ωρα αναγκης!!!Μεταχειρα απο ενα μοτερ που εκοψε ιμαντα χρονισμου!!!
Εννοειται να εχεις τουλαχιστον 2 και οχι εναν γιατι την πρωτη φορα που το επαθα στα 50000χμ και δεν ηξερα τοτε το 2003 ,μου εκαψε 2 απο τους 4  ταυτοχρονα και ευτυχως ειχα εγγυηση και μου τους αλλαξανε και τους 4 στην Ξανθη τσαμπα! 
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

21-08-12, 23:26
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Και στο megane ακριβως τα ιδια!!!Δουλευει σαν boxer ,τρεμει αναβοσβηνει το check!!!
Γνωμη μου μην μπλεξεις να αλλαξεις μαρκα-καλωδια!Βαλε οτι εχει!!!
Εγω εχω 4 πισω στο πορτ-μπαγκαζ για ωρα αναγκης!!!Μεταχειρα απο ενα μοτερ που εκοψε ιμαντα χρονισμου!!!
Εννοειται να εχεις τουλαχιστον 2 και οχι εναν γιατι την πρωτη φορα που το επαθα στα 50000χμ και δεν ηξερα τοτε το 2003 ,μου εκαψε 2 απο τους 4  ταυτοχρονα και ευτυχως ειχα εγγυηση και μου τους αλλαξανε και τους 4 στην Ξανθη τσαμπα! 
|
Οπως το κοβω τελικα θα παρω 2..
Αυτο που με παρηγορει ειναι η συγκριση βλαβων-ζημιων σε αυτοκινητα φιλων (εννοειται οχι toyota),οποτε τα ποσα αυτα μου φαινονται μηδαμινα..

22-08-12, 14:48
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Janakas
Οπως το κοβω τελικα θα παρω 2..
Αυτο που με παρηγορει ειναι η συγκριση βλαβων-ζημιων σε αυτοκινητα φιλων (εννοειται οχι toyota),οποτε τα ποσα αυτα μου φαινονται μηδαμινα..
|
φιλε κι εμενα japan ειναι το corolla-κι μου παρολα αυτα φοραει denso μπουζι και ...bosch πολλαπλασιαστες μου εχει καψει 2 πολλαπλασιαστες μεχρι τωρα που πλησιαζω τα 200.000χλμ ...Αυτο που ειδα παντως ειναι οτι οι εργοστασιακοι bosch ειναι made in germany ενω οι aftermarket ειναι made in poland αν θυμαμαι καλα ... ελπιζω να μην ειναι χειροτεροι ποιοτικα....
20 ευρω τον πηρες καινουργιο????Εμενα μαλλον με δαγκωσαν .....μου τον χρεωσαν 68 ευρω αγορα και δεν το πηγα σε αντιπροσωπεια ...
παντως καψιμο πολλαπλασιαστων ειναι κοινο φαινομενο σε ολες τις εταιριες απο bmw-mercedes μεχρι hyundai...
|

22-08-12, 16:16
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σε έναν φίλο που έβαλε υγραεριο σε 2 του αυτοκινητα μετα απο καποιο καιρο εκαψε πολλαπλασιαστες! δεν ξερω αν ειναι τυχαιο απλα το αναφερω μιας και λετε για πολλαπλασιαστες και μαρκες. Το ενα αμαξι ηταν saxo 1100cc και το αλλο suzuki vitara 1600. Πάντως δεν ειναι φυσιολογικο να καιγονται ετσι ευκολα! και μαλιστα και 2η φορα! αν ειναι δυνατον! θα ειναι προβληματικοι! σε 4EFTE σπανια παντως να καει αλλά ειναι και Denso made in Japan.
|

22-08-12, 16:52
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Σε έναν φίλο που έβαλε υγραεριο σε 2 του αυτοκινητα μετα απο καποιο καιρο εκαψε πολλαπλασιαστες! δεν ξερω αν ειναι τυχαιο απλα το αναφερω μιας και λετε για πολλαπλασιαστες και μαρκες. Το ενα αμαξι ηταν saxo 1100cc και το αλλο suzuki vitara 1600. Πάντως δεν ειναι φυσιολογικο να καιγονται ετσι ευκολα! και μαλιστα και 2η φορα! αν ειναι δυνατον! θα ειναι προβληματικοι! σε 4EFTE σπανια παντως να καει αλλά ειναι και Denso made in Japan.
|
Eνταξει εμενα καηκαν μετα τα 140000χλμ ... λογικα εχουν κανει τον κυκλο ζωης τους και περιμενω και τους αλλους δυο να καουν οπου να ναι... ,δεν μου χει καει ο ιδιος καθε φορα , πρωτα παρεδωσε πνευμα ο πολλαπλασιαστης 2 κυλινδρου και μετα του του 1ου... εχουν μεινει του 3ου και του 4ου ανεπαφοι ακομα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 12:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 12:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 22:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 15:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 11:45 |
Page generated in 0,27537489 seconds (72,78% PHP - 27,22% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|