παιδια κουνοντας αυτο το ποδι που βιδωνει το φαναρι και με αρκετο περα δωθε βγηκε . οσο για το μεγαλο φαναρι , ειχε πεσει διοτι ο ρεγουλατορος που κανει αριστερα δεξια το φαναρι ειχε ξεβυδωθει τοσο πολυ( απο καποια ρυθμιση που εκανε ο πατερας μου πιθανον) με αποτελεσμα να μην πιανει το φαναρι η βιδα του και ετσι να ειναι στον αερα , το ιδιο και απο τον αλλο που ανεβοκατευαζει , αποτελεσμα αυτου ηταν , κατω απο το ρεγουλατορο που ρυθμζει το υψος να εχει ενα κλιπ που απο το πολυ εξω που το ειχε στιλει η βιδα να ξεκουμποσει και απο εκει με αποτελεσμα το φαναρι να μην κρατιετε απο πουθενα μεσα και να ειναι πεσμενο κατω. με τερμα βυδωμα κουμποσε και πλεον ρυθμιζεται κανονικοτατα απλα δεν ειχα χρονο να το κανω τωρα. πλεον εχω προβλημα με το αλλο φαναρι που εχει φυγει μονο η βιδα που ρυθμιζει αριστερα δεξια και πρεπει να πιασω και εκεινη την βιδα γιατι το φαναρι κοιταει τερμα δεξια.. σας ευχαριστω οολους και ελπιζω αυριο να τα καταφερω και με το αλλο , παντος αν μου δειξετε με μια φωτο που ειναι αυτο , αν δεν ειναι αυτο που σας λεω. θα σας ειμαι ευγνωμων
|