Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996 |
|
|
|
πως βγαινουν τα φαναρια |
|
22-06-12, 17:44
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πως βγαινουν τα φαναρια
γεια σας παιδια . ειμαι καινουργιος στο κλαμπ , θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βγαλω αυτα τα κολοφαναρα. εχω προσπαθησει παρα πολυ αλλα κατι μου λεει οτι πρεπει να βγαλω τον προφυλακτηρα. για να μην προσπαθω τζαμπα πειτε μου τι πρεπει να κανω . ο λογος που θελω να το βγαλω ειναι γιατι απο μεσα ο καθρεφτης πρπεει να εχει σπασει γιατι εχει πεσει κατω , κουνοντας με το χερι την λαμπα μετακινητε ολο το εσωτερικο καθως και οταν ειναι μπροστα το αυτοκινητο κουνιεται το φαναρι ολο μεσα. αν υπαρχει και καποιος τροπος να φτιαχτει αυτο θα σας ειμαι ευγνωμον . ευχαριστω ..
το αμαξι ειναι αυτο : http://i10.photos.scar.gr/1771/1771638_3_b.jpg και το δειχνω γιατι νομιζω οτι ειναι το 101 , δεν θυμαμαι ακριβως τωρα.. ευχαριστω
|
22-06-12, 18:30
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν μιλαμε για το sedan αμαξωμα, το πραγμα ειναι απλο. Ξεβιδωνεις ολες τις βιδες που πιανουν το φαναρι, απλα μετα πρεπει να ξεβιδωσεις και ενα παξιμαδι σε καθε φαναρι το οποιο δεν φαινεται, γιατι ειναι καλλυμενο απο την μοκετα του πορτ παγκαζ. Διπλωσε την μοκετα πισω απο το φαναρι και θα το δεις, νομιζω ειναι 10ρακι. Μετα απλα πρεπει να τα τραβηξεις προς εσενα και βγηκαν.
|
22-06-12, 18:32
|
Νεότατος
|
|
|
|
ξεχασα να αναφερω οτι μιλαω για τα μπροστα φαναρια . συγνωμη !!! τα πισω ξερω πως βγαινουν
|
22-06-12, 18:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
πρώτα βγάζεις μασκα και τα πλαϊνά λευκα φαναρακια ξεβιδώνεις τα αυτάκια και μετά μπροστά το τραβάς και ξεκουμπώνει απο το πλαι του κεντρικου φαναριού δεν σπαει τραβατο με προσοχή όλες οι βίδες ειναι πάνω στην μετόπη και ολα ειναι συρτά πρως τα μπροστά δεν χρειαζετε να βαλεις προφυλακτήρα εκτος αν σε εχει ακουμπήσει κανεισ και τον εχει τσαλακώσει και βρίσκει αντίσταση στην κατω πλευρά
|
22-06-12, 18:58
|
Νεότατος
|
|
|
|
το πλαινο φαναρακι ( με τα φωτα θεσης ) δεν μπορω να το βγαλω , μιαζει βιδωμενο . καποια φωτογραφια να με διευκολινει υπαρχει ? παρολο που πιιανουν τα χειρια μου με αυτα τα βρηκα μπαστουνι ) ευχαριστω
|
22-06-12, 19:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από steliosAa
το πλαινο φαναρακι ( με τα φωτα θεσης ) δεν μπορω να το βγαλω , μιαζει βιδωμενο . καποια φωτογραφια να με διευκολινει υπαρχει ? παρολο που πιιανουν τα χειρια μου με αυτα τα βρηκα μπαστουνι ) ευχαριστω
|
Τα πλαϊνά φαναράκια κουμπώνουν συρταρωτά πάνω στα κυρίως φανάρια, δεν έχουν καμία βίδα αν θυμάμαι καλά.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
22-06-12, 19:28
|
Νεότατος
|
|
|
|
δοκιμαζοντας και βλεποντας... καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει το φαναρι ? εχει πεσει ο φακος και κουνιεται μεσα ελευθερος. αν μπορει να φτιαχτει αυτοο
|
22-06-12, 19:49
|
Νεότατος
|
|
|
|
παιδια το μικρο φαναρι εχει μια βιδα πανω που πιανει με το μεγαλο φαναρι και εχει και κατω εν απλαστικο που εφαρμοζει παλι με το μεγαλο φαναρι αλλα εκει δεν μπενει χερι. καμια αλλη ιδεα. δεν μπορω να το βγαλω και φωτογραφια . οσο δυνατα και αν το τραβικσα το μικρο δεν εβγαινε. η πανω μερια ειχει βγει αρκετα αλλα απο την κατω, δεν εγινε τπτ
|
22-06-12, 19:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Δεν ειναι δυσκολο φιλτατε να το βγαλεις, εγω τουλαχιστον το χω κανει αρκετες φορες. Το φως θεσης με το πορειας συνδεονται μονο με αυτη τη βιδουλα. Μετα απλα το τραβας εξω, αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ασχοληθεις με το δικο σου. Καλυτερα βρες αλλο, εστω μεταχειρο κι οχι ιμιτασιον.
|
22-06-12, 19:57
|
Νεότατος
|
|
|
|
και παλι πρεπει να βγει το φαναρι για να μπει αλλο . αυτο που κραταει απο κατω το φαναρι το βλεπω. ειναι ενα ασπρο πλαστικο σαν αυτο που εχουν οι πορτες μας στα πλαγια , θα προσπαθησω να τα βγαλω φωτογραφια τωρα απλα πειτε μου καποιος πως ανεβαζουμε φωτογραφιες στο φορουμ, επισης για να το κανω πιο ευκολο , μιαζει σαν το πλαστικο με την βιδουλα που κραταει και το πλαστικο διπλα στο φαναρι του οδηγου που περναει ο αερας
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
φαναρια |
taxidriver109 |
TOYOTA COROLLA E 12 |
5 |
12-08-13 22:02 |
Φαναρια f/l σε pro f/l! |
Greco_mak |
TOYOTA COROLLA E 12 |
6 |
19-10-12 04:32 |
φαναρια e11 |
anivas86 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
01-09-12 16:38 |
φαναρια |
Nikos4 |
TOYOTA COROLLA E*101 |
4 |
08-03-12 23:06 |
led στα φαναρια |
corollakias:-) |
TOYOTA COROLLA E 12 |
14 |
25-07-11 17:35 |
Page generated in 0,16532612 seconds (82,18% PHP - 17,82% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|